Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2021

Ανεξήγητα αυξημένοι ΚΑΙ ...ξαφνικοί... - ΒΙΝΤΕΟ -...οι ..θάνατοι στον Δυτικό κόσμο...

FOX NEWS - Τούκερ ΚάρλσονΠολύ συζήτηση γίνεται τελευταία σχετικά με την υπερβολική αύξηση της θνησιμότητας τόσο στην χώρας μας όσο και σε άλλες χώρες του λεγόμενου δυτικού κόσμου.

Το φαινόμενο ξεκίνησε να καταγράφεται από τον Μάρτιο, λίγο αφότου ξεκίνησε ο μαζικός εμβολιασμός....

Η θνησιμότητα ισχυρίζονται κάποιοι βάσει στοιχείων παρουσιάζεται εντυπωσιακά αυξημένη σε Βρετανία και Ισραήλ εκεί δηλαδή που έχουμε και τα υψηλότερα ποσοστά εμβολιασμού. 

Εδώ σε αυτό το βίντεο που παρουσιάζουμε από το Fox News συζητούν αυτό ακριβώς το θέμα. 

Στο Ηνωμένο Βασίλειο, τη χώρα όπου πολλοί άνθρωποι εμβολιάστηκαν νωρίτερα μέσα στο έτος, περισσότεροι άνθρωποι από το αναμενόμενο πεθαίνουν εδώ και μήνες, δήλωσε ο δημοσιογράφος Άλεξ Μπέρενσον στο τηλεοπτικό πρόγραμμα του Τάκερ Κάρλσον.

Στη Γερμανία, ο εμβολιασμός ξεκίνησε την άνοιξη και ήδη υπήρχε πλεόνασμα θανάτων τον Σεπτέμβριο. 

«Δεν ξέρουμε γιατί», λέει ο Μπέρενσον προσθέτοντας  ότι πολλοί άνθρωποι στο Ηνωμένο Βασίλειο πεθαίνουν από καρδιαγγειακά νοσήματα. 

Πρέπει πραγματικά να βρούμε τι το προκαλεί αυτό

Στις Ηνωμένες Πολιτείες, η θνησιμότητα από Covid έχει μειωθεί τους τελευταίους μήνες, αλλά το ποσοστό θνησιμότητας μεταξύ των 50χρονων εξακολουθεί να είναι πολύ πάνω από το αναμενόμενο ποσοστό. 

«Μια πιθανή εξήγηση είναι ότι αυτό σχετίζεται με καρδιακά προβλήματα και τις μαζικές εκστρατείες εμβολιασμού», λέει ο Μπέρενσον. 

Και συμπληρώνει: 

«Αλλά δεν έχουμε αρκετά στοιχεία.

Γνωρίζουμε απλώς ότι το ποσοστό θνησιμότητας στις ΗΠΑ μεταξύ των ηλικιών 20 έως 50 ετών είναι υψηλότερο από ποτέ και ότι υπάρχει υπερβολική θνησιμότητα σε ορισμένες ευρωπαϊκές χώρες.

Πρέπει πραγματικά να μάθουμε τι το προκαλεί αυτό»!!!

ΒΙΝΤΕΟΔεν υπάρχουν σχόλια: