Πέμπτη, 5 Αυγούστου 2021

Απο ΣΗΜΕΡΑ μεγάλη Προσοχή !!!Όχι επανάπαυση... αλλά πρίν πεινάσουμε μαγειρεύουμε..


Αυτοί που μας έλεγαν πως θα έσωζαν το Μάτι με ταχύτητα ανέμων 120 km/h, παρακολουθούν να καίγονται τα Βόρεια Προάστια με 2 μποφόρ και η Β. Εύβοια και όχι μόνο ανεξέλεγκτα !!!

Ανίκανοι κι αυτοί, όπως και οι προηγούμενοι…

Το πρωί μας διαφήμιζαν φουσκωμένοι σαν παγώνια το myhealth, το ψηφιακό φακέλωμα υγείας, με το νέο application του Πιερρακάκη.

Απο σήμερα επειδή αυξάνονται πολύ οι ΒΟΡΙΑΔΕΣ, ας ΜΗΝ επαναπαυθούμε ότι μπορεί να ανταποκριθεί η ανάπηρη –εδώ και χρόνια- Ελληνόφωνη Πολιτεία… που ήδη άρχισε τις δικαιολογίες περί κλιματικής αλλαγής, διότι βάσει των μετεωρολογικών προβλέψεων, που θα αναπτυχθούν πάνω από την Ελλάδα, κυρίως Πέμπτη και Παρασκευή, η κατάσταση δείχνει από τώρα ότι είναι πολύ πιθανό να εκτροχιαστεί….

Αυτή είναι η φτωχή μας ΓΝΩΜΗ, που σημαίνει ότι μπορεί και να είναι και λάθος και μακάρι να είναι….

Όσοι μένετε σε περιοχές με αστική δόμηση και δάσος, βοηθήστε πρώτα τους εαυτούς σας και την οικογένεια σας, προβλέποντας από τώρα σχέδιο Διαφυγής και πιθανής εκκένωσης…

Καταστρώστε από τώρα ένα πλάνο, τι θα κάνετε, πως θα φύγετε.

Έχετε έτοιμα τα είδη πρώτης ανάγκης που θα χρειαστείτε να πάρετε μαζί σας, όσοι μείνετε και δεν φύγετε, προετοιμαστείτε από τώρα ΚΑΙ για πολύωρη διακοπή ρεύματος - μπαταρίες, φακοί, κλπ σε πλήρη ετοιμότητα, και κυρίως πλήρως φορτισμένα τα κινητά σας μαζί με power banks.

Ακόμη και τώρα, φροντίστε να καθαρίσετε τις αυλές και τον γύρω χώρο, από φύλλα, κλαδιά, σκουπίδια, και ότι ξερό υλικό που θα μπορούσε να γίνει καύσιμο κατά την διάρκεια μιας πυρκαγιάς.

Τηλεφωνείστε στις υπηρεσίες καθαριότητας για οτιδήποτε πέσει στην αντίληψή σας…

Τώρα όλοι είναι σε alert και θα σας προσέξουν...

Εύχομαστε ολόψυχα, όλα τα παραπάνω να ΜΗΝ σας φανούν χρήσιμα…

Διαμαρτύρεται η φύση για τα αίσχη μας.

Η Παναγία να βάλει το χέρι της…

Κωνσταντίνος Μίχος

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

από τον παρακλητικό κανόνα της
ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΠΡΟΥΣΙΩΤΙΣΣΑΣ

Υπεραγία Θεοτόκε, σώσον ημάς.
Της Ελλάδος την ζάλην, και τα φρικτά κύματα, τα επαπειλούντα σοις δούλοις,άρδην τον όλεθρον, τρέψον πανύμνητε, εις βαθυτάτην γαλήνην, τω αμάχω σθένει σου ως ταύτης πρόμαχος.
Υπεραγία Θεοτόκε, σώσον ημάς.
Τους εν τήδε τη ποίμνη, τη ση Αγνή Δέσποινα, πάσης επηρείας του βίου και περιστάσεως, τήρει απήμονας, αλλά και ταύτην συντήρει, ση δυνάμει άτρωτον, ώ Παναμώμητε.
Δόξα Πατρί και Υιώ και Αγίω Πνεύματι.

«Απολυτίκον» Ηχος α΄. «Της Συνόδου της πρώτης»
Της Ελλάδος απάσης Συ προΐστασαι πρόμαχος, και τερατουργός εξαισίων τη εκ Προύσης Εικόνι σου, Πανάχραντε Παρθένε Μαριάμ, και γαρ φωτίζεις εν τάχει τους τυφλούς, δεινούς τε απελαύνεις δαίμονας, και παραλύτους δε συσφίγγεις Αγαθή˙κρημνών τε σώζεις και πάσης βλάβης τους σοι προστρέχοντας˙ δόξα τω σω ασπόρω τοκετώ, δόξα τω σε θαυμαστώσαντι, δόξα τω ενεργούντι δια Σου τοιαύτα τέρατα.

Βοήθειά μας
Κωνσταντίνα

km58 είπε...

ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΑΣ !

Ευχαριστούμε αγαπητή Κωνσταντίνα !!! ΚΑΛΗ ΠΑΝΑΓΙΑ !

Ανώνυμος είπε...

Καλή Παναγιά!!!

Κωνσταντίνα