Πέμπτη, 29 Ιουλίου 2021

Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΠΟΛΟΓΙΑΣ....Και της αναζήτησης ευθυνών...


Γράφει η Ιωάννα Υψηλάντη

Στις 31 Δεκεμβρίου, αποσύρονται τα PCR τεστ, ως «αναξιόπιστα», από την Αμερικανική FDA (Διεύθυνση Τροφίμων και Φαρμάκων) και από τον CDC (ΕΟΦ των ΗΠΑ), ως αναξιόπιστα (ψευδώς θετικά).

Θ' ακολουθήσει και η ΕΜΑ.

Ετσι, καταρρέει όλο το οικοδόμημα της «πανδημίας», όλο το τρομολαγνικό ψεύδος των.... «πιστημόνων», όλες οι «μετρήσεις» των «κρουσμάτων», όλο το αφήγημα των «ασυμπτωματικών-νοσούντων»…

Με τον πιο επίσημο τρόπο οι Αμερικανικοί Οργανισμοί παραδέχονται την απόλυτη αναξιοπιστία των τεστ, που βάσει αυτών, καταστράφηκαν οικονομίες, φυλακίστηκαν άνθρωποι και προκλήθηκαν πολεμικές καταστάσεις, καταλύοντας δημοκρατικά δικαιώματα των πολιτών.

Λεφτά με την σέσουλα, σε ημετέρους για …τεστ και πάλι τεστ και ολημερίς ανακοινώσεις "κρουσμάτων", εικόνες χάους από νοσοκομεία, ταφές μοναχικές, χωρίς συγγενείς, επινοήσεις μέτρων προστασίας (κάποιοι ψέκαζαν και τα χαρτονομίσματα και τα άπλωναν στις απλώστρες να στεγνώσουν), μάσκες ιδρωμένες, έως ασφυξίας, γάντια, αποστάσεις και τρόμος με το καντάρι, από τα ΜΜΕ.

Φιάσκο, όλα!

Ακόμη και οι θάνατοι ήταν «με υποκείμενα νοσήματα ΚΑΙ κόβιντ», λόγω τεστ.

Μαγαζάτορες σε απόγνωση.

Παιδιά κακοποιημένα ψυχολογικά με τεστ και μάσκες, μακριά, απ΄τα σχολεία, πίσω από ένα κομπιούτερ.

Παππούδες και γιαγιάδες σε απομόνωση.

Πολίτες καχύποπτοι στην κοντινή παρουσία του διπλανού.

Η κοινωνία στον γύψο.

Τώρα έφτασε η ώρα της απολογίας.

Της αναζήτησης ευθυνών.

Της ανεξάρτητης λειτουργίας της Δικαιοσύνης.

Όλοι στον …τάκο!

Απαίτηση όλων των «ψεκασμένων»!

ΠΗΓΗ

ΣΧΟΛΙΟ : Το μεγαλύτερο πρόβλημα του PCR είναι πως δεν μπορεί να προβλέψει τη μεταδοτικότητα, ειδικά στους υψηλούς κύκλους αναπαραγωγής (cycle threshold) που χρησιμοποιούνταν μέχρι να αρχίσουν οι μεταλλάξεις… για ..προφανείς λόγους… 

Έτσι, είχαμε περιστατικά Ασυμπτωματικών (που δεν εκδήλωσαν δηλ. ποτέ συμπτώματα), αλλά παρέμειναν σε καραντίνα επειδή είχαν θετικό PCR, ενώ υπάρχουν και άνθρωποι με παρατεταμένα θετικό PCR που ούτε καν νοσούν, ούτε φυσικά μεταδίδουν. Αυτό έχει δημιουργήσει κυρίως  τα προβλήματα που ακούστηκαν δημόσια!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: