Σάββατο, 12 Ιουνίου 2021

ΑΤΥΧΗΜΑ ή ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΟΠΛΟ; - ΒΙΝΤΕΟ -


Δημήτρης Γάκης
πρώην Διοικητής του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ


SARS-Cov-19 : ΑΤΥΧΗΜΑ ή ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΟΠΛΟ;

Ένας ιός χαρακτηρίζεται ως «βιολογικό όπλο» όταν «παρασκευάζεται» ώστε να αυξηθεί η μεταδοτικότητα του (και όχι απαραίτητα η θνητότητα του ) και παράλληλα κατασκευάζεται το εμβόλιο (=αντίδοτο) ώστε να προφυλαχθούν οι δικοί σου…

Ο SARS-Cov-19 πληροί, ΥΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΕΝΝΟΙΑ, αυτά τα χαρακτηριστικά.

1. Αποτελεί «εξέλιξη» του ιού SARS-Cov-1 που εμφανίστηκε το 2003, αναχαιτίσθηκε, όμως πρώιμα λόγω χαμηλής μεταδοτικότητος και υψηλής θνητότητος (αν πεθαίνει ο μολυνόμενος πεθαίνει και ο ιός, άρα η υψηλή θνητότητα δεν ευνοεί την εξάπλωση).

Επομένως δεν βόλευε…

Έτσι «βελτιώθηκε» και έγινε υπερμεταδοτικός.

2. Παρασκευάσθηκε το εμβόλιο. (το ένα από τα δύο Κινεζικά εμβόλια ανήκει στο Wuhan Institute of Biological Products Co, Ltd !

Η μελέτη του δημοσιεύθηκε πρόσφατα στο Lancet).

Σύμπτωση;

3. Η Κίνα εμφάνισε ελάχιστες απώλειες, από την διαφυγή του ιού. Μην ξεχνάτε πόσο πρώιμα εμβολίασε τον Στρατό και την Αστυνομία, ΠΡΩΤΟΥ γίνουν οι κλινικές δοκιμές του εμβολίου και φθάσουν τουλάχιστον στην φάση 3. Μήπως το είχαν έτοιμο και είχαν την σιγουριά ότι δουλεύει και δεν θα κινδυνέψουν οι ένστολοι;

4. Ποιός ο λόγος να συλλέγει η Κίνα στην Wuhan 2.500 ιούς;

5. Γιατί αφού ήταν η πρώτη που απομόνωσε και ανέλυσε το γονιδίωμα του ιού ΔΕΝ ΤΟΝ ΔΙΕΘΕΣΕ στα υπολοιπα ιολογικά κέντρα για να διατεθούν στα ενδιαφερόμενα ιολογικά εργαστήρια παραγωγής, τεστ, αντισωμάτων, εμβολίων και φαρμάκων.

Η διάθεση καλλιεργειών του ιού άρχισε, μήνες αργότερα, από το CDC που τον καλλιέργησε προς τούτο!

ΤΙ ΛΕΤΕ;

ΣΑΣ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΠΙΘΑΝΑ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ή ΠΡΟΤΙΜΑΤΕ ΤΗΝ ΘΕΩΡΙΑ ΤΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΜΕΤΑΛΛΑΞΗΣ ΣΤΙΣ ΝΥΧΤΕΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΜΟΛΥΝΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΛΙΝΟΥ ;

ΠΗΓΗ ΦΒ

Ο χειρούργος μεταμοσχεύσεων και πρώην Διοικητής του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ, ομιλεί στην εκπομπή «Focus 8 με 11» με τον Στέφανο Δαμιανίδη!

ΒΙΝΤΕΟ


Δημήτριος Γάκης

ΑΛΗΘΕΙΑ, ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΚΑΝΕΝΑΣ, ΓΙΑΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΑΓΟΡΑΣΕΙ 30.000.000 ΔΟΣΕΙΣ ΕΜΒΟΛΙΩΝ;

ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΠΡΟΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ …ΤΡΙΤΗ ΔΟΣΗ ΕΜΒΟΛΙΟΥ;;;

ΤΩΡΑ ΞΕΡΕΤΕ!

Υ.Γ. 1. Για να μην κουράζονται τα τρολ, το είπε ο κ. Πρωθυπουργός στην Βουλή, σήμερα.

Υ.Γ. 2. Η 3η δόση είναι εκτός των εγκεκριμένων ενδείξεων από τον EMA, δεδομένου ότι το εμβόλιο υπέβαλε μελέτη δύο δόσεων. Για να εγκριθεί τρίτη δόση χρειάζεται νέα μελέτη!

Δεν υπάρχουν σχόλια: