Δευτέρα, 21 Ιουνίου 2021

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ, ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ !!! - ΗΧΗΤΙΚΟ -Αν είχαμε άλλους 5 τέτοιους... ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ - ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ στην Δανιμαρκία, θα ζούσαμε σαν πραγματικοί άνθρωποι...
ΑΣ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ !!!


Ο Καθηγητής Παθολογίας-Ανοσολογίας ΕΚΠΑ, και μέλος της Επιτροπής Φαρμακοεπαγρύπνισης Παναγιώτης Βλαχογιαννόπουλος, κάλεσε από Ραδιοφώνου, γιατρούς και πολίτες, να αναφέρουν όλα τα περιστατικά που συμβαίνουν μετά τον εμβολιασμό στον ΕΟΦ και την Επιτροπή Φαρμακοεπαγρύπνησης, ώστε να κρίνουν αν συνδέονται ή όχι τα περιστατικά θρομβώσεων ή άλλων παρενεργειών με τα εμβόλια, ώστε με διαφάνεια να προχωρήσει η όλη διαδικασία.

Χαρακτήρισε τους …«ειδικούς» της επιτροπής λοιμωξιολόγωνχαρτογιακάδες κι απο δω και μπρός έτσι θα τους χαρακτηρίζουμε στο παρόν ιστολόγιο !

Κάλεσε σε συστράτευση όλο το επιστημονικό προσωπικό της χώρας, ώστε να δοθούν καίριες απαντήσεις για το πώς θα εντοπίζονται και πως θα αντιμετωπίζονται τέτοια ενδεχόμενα όπως οι θρόμβοι πριν τα εμβόλια, ενώ άφησε σαφείς αιχμές για το ρόλο επιστημόνων, που αντί να επιτελούν έργο για τους πολίτες, επιδίδονται σε ακατάσχετη κενολογία, εξυπηρετώντας άλλες σκοπιμότητες.

Όπως τόνισε, δεν εμφανίστηκε ξαφνικά από το πουθενά αυτή η κλινική οντότητα, με τους θρόμβους Εμφανίστηκε μετά από τους εμβολιασμούς και για αυτό την συζητάμε.

Δεν προέχει η εμπιστοσύνη στο εμβόλιο, αλλά η ασφάλεια.

Το σωστό λοιπόν, κατά τον κ. Βλαχογιαννόπουλο, είναι να λέμε πρώτα εμείς οι επιστήμονες και τα μέλη των Επιτροπών, ότι ελπίζουμε να βρεθεί λύση να ανιχνεύονται και να προλαμβάνονται έγκαιρα αυτά τα περιστατικά .

Δεν πάμε να σώσουμε, κατέληξε , κανένα εμβόλιο και να μην χαλάσουμε τη φήμη του.

Πάμε να σώσουμε τον κόσμο με τα εμβόλια και να μην χαλάσουμε την υγεία του .

Δύο λόγια για τον ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ και ΑΝΘΡΩΠΟ συνάμα στη πράξη και όχι στα λόγια, Dr Παναγιώτη Βλαχογιαννόπουλο…

Είναι Καθηγητής Παθολογίας-Ανοσολογίας της Ιατρικής Σχολής Εθνικού και Καποδιστριακού πανεπιστημίου Αθηνών!

Εργάζεται πάνω στην μελέτη των αυτοαντισωμάτων και άλλων ορολογικών δεικτών για την παρακολούθηση, πρόγνωση και αναζήτηση θεραπευτικών επιλογών σε ασθενείς με αυτοάνοσα συστηματικά νοσήματα.

Έχει διενεργήσει κλινικές, και ανοσογενετικές μελέτες, καθώς και μελέτες της παθογένεσης του συνδρόμου αντιφωσφολιπιδίων, καθώς επίσης επιδημιολογικές, κλινικές και θεραπευτικές μελέτες επί του συστηματικού σκληροδέρματος.

Μελετά, εκτός των άλλων, τις νευρο-ενδοκρινικές διαταραχές, όπως διαταραχές του άξονα του stress και της προσωπικότητας στους ασθενείς με αυτοάνοσα συστηματικά νοσήματα….

Τον ξεχάσαμε κιόλας είμαστε βέβαιοι !!!

Ενώ θα έπρεπε να του στήσουμε ανδριάντα, για ...όσα -ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟ ΡΕΥΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ- τόλμησε και είπε δημόσια!!!

ΗΧΗΤΙΚΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια: