Κυριακή, 28 Μαρτίου 2021

Το Γαλλικό ντοκιμαντέρ που ...διχάζει... - ΒΙΝΤΕΟ -Οι ...κακομεταχειρισμένοι του SARS-CοV-2...
ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ !!!  


Από της 07/12/20, ο κόσμος έχει ήδη δει αυτό το συγκλονιστικό ντοκιμαντέρ, πάνω από 500.000 φορές.

Αυτή η ταινία απέχει από τις θεωρίες συνωμοσιών.

Στηρίζεται πάνω σε γεγονότα και σε εύλογα ερωτήματα.

Το ντοκιμαντέρ αποκαλύπτει τα παρασκήνια των γαλλικών δημόσιων αρχών, που απέρριψαν αποτελεσματικά πρωτόκολλα, για τη θεραπεία ασθενών του SARS-CoV-2, για οικονομικούς λόγους…. (και σίγουρα ομοιάζουν πολύ με τις αντίστοιχες ελληνικές αρχές…).

Εκθέτει τα ΜΜΕ, που με τον τρόπο τους, αποσιώπησαν η προώθησαν ορισμένες πληροφορίες.

Θα μάθετε επίσης το σημαντικό ρόλο του ψευδαργύρου, της βιταμίνης D, της βιταμίνης C και της ισορροπημένης διατροφής, για την πρόληψη και την θεραπεία κατά του Covid 19.

Ο σκηνοθέτης έχει συμπεριλάβει στο ντοκιμαντέρ του, ιατροί, φαρμακοποιοί και καθηγητές, όπως ο Didier Raoult, ο Christian Perronne, και ο Michael Holick.

Πρώην παρουσιαστής, ο Alexandre Chavouet είναι ο παραγωγός του ντοκιμαντέρ, που έχει ήδη την υποστήριξη του κοινωνιολόγου Laurent Mucchielli.

Θεματολογία της ταινίας :

00:00 - Τα παρασκήνια της μεταχείρισης των ασθενών του Covid 19.

38:17 - Ο ρόλος του ψευδαργύρου, της βιταμίνης D, της βιταμίνης C και της ισορροπημένης διατροφής.

ΣΧΟΛΙΟ : Ευλογώντας τα γένια μας, τα θέματα των ολίγων επιστημόνων, τα  έχουμε δημοσιεύσει κατ’ επανάληψιν στο παρόν ιστολόγιο, δημοσιοποιώντας κυρίως οδηγίες χρήσης του Ανοσολόγου κ. Βασσάρα Αλέξ.)… ώστε να είμαστε ΑΚΡΩΣ προετοιμασμένοι Ανοσοποιητικά....

Να μην ξεχνάμε επίσης τον ΤΙΤΑΝΙΟ ΑΓΩΝΑ του Μάχιμου Δικηγόρου κ. Νίκου Αντωνιάδη και των συνεργατών του... που έχουν σώσει ουκ ολίγους.........

ΒΙΝΤΕΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια: