Τετάρτη, 3 Μαρτίου 2021

Στον Ιερό χώρο του Ναού....ΔΕΝ ΜΟΛΥΝΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ !!!!


Γράφει ο π. Νικόλαος Χελιώτης

ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΝΑΟΥ ΑΓΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΨΥΧΟΣΩΜΑΤΙΚΑ.

ΠΟΤΈ ΔΕΝ ΜΟΛΥΝΟΜΑΣΤΕ!

Νας το Θεο εναι να χωνευτήρι, που λιώνουν ο σκουριασμένες κα μαρτωλς φύσεις.

Εναι να λουτρό, που ξεπλύνεται καθαρσία τς σάρκας κα το πνεύματος,

Εναι να σχολεο γι κατέργαστες κα περιπλανώμενες ψυχές.

Εναι νας λιος, πο φωτίζει κα ζωογονε, σους βρίσκονται στ σκότος κα απονεκρώνει τς μαρτίες.

Νας το Θεο εναι να νοσοκομεο, που γιατρεύονται ο πνευματικς πληγές.

Νας το Θεο εναι να γιαστήριο, που πομακρύνεται καθαρσία τς μαρτίας κα καθαγιάζονται ο ψυχς κα τ σώματά μας μ τν χάρη το γίου Πνεύματος κα μ τ για Μυστήρια.

Νας το Θεο εναι νας παράδεισος στν γ, που τρεφόμαστε μ θάνατη κα φθαρτη τροφ - τ σμα κα τ αμα το Χριστο.

Νας το Θεο εναι να μυστικ ρος Σινά, π τ ποο ληθινς Νομοθέτης, Κύριός μας ησος Χριστς μς ναγγέλλει συνέχεια τ θέλημά Του.

Στν κκλησία το Θεο κα στν Οράνια Βασιλεία νώνονται κατ τρόπο μυστικ λα τ μέλη το Σώματος το Χριστο, κενα, πο βρίσκονται στν ορανό, τ λλα πο εναι στν γ, καθς κι κενα πο εναι στν κάτω κόσμο.

δ εναι λη κκλησία τν πρωτοτόκων, γιατί δ βρίσκονται ο προπάτορες, ο πατριάρχες, ο προφτες, ο πόστολοι, ο εράρχες, ο μάρτυρες, χορς τν σίων κα λων τν δικαίων πο ψάλλουν κα δοξολογον μαζί μας τν μόνο Θεό, τν Σωτήρα κα Ζωοδότη.

ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΝΑΟΝ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΝ ΤΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΜΑΣ, ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΟΙ ..ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΚΑΙΣΑΡΕΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΜΜΙΣΘΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥΣ.

ΠΗΓΗ

ΣΧΟΛΙΟ : Όσοι επομένως έδωσαν εντολή και ... απολυμάνθηκαν Ιεροί Ναοί, είναι νεοβαρλαμιστές, οικουμενιστές, μεταπατερικοί, αλλά όχι Ορθόδοξοι… 

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ Κωνσταντίνε.
Είναι όλα αυτά που αναφέρεις και κάτι ακόμα χειρότερο.
ΕΙΝΑΙ ΧΛΙΑΡΟΙ.
Και όπως λέγετε στην αποκάλυψη ΄΄οίδα σου τα έργα ότι ούτε ψυχρός ει ούτε ζεστός, όφελον ψυχρός ης ή ζεστός, ούτως ότι χλιαρός ει, και ούτε ζεστός ούτε ψυχρός μέλλω σε εμέσαι εκ του στόματος μου...΄΄ ας αναλογιστούμε τα υπόλοιπα και τι ακολουθεί.
Ο ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΣ

km58 είπε...

Αδελφέ συνονόματε, σήμερα με τον πνευματικό μου συζήτησα αυτό το θέμα...και μου έλεγε ότι οι ιερείς εκεί που παω, δεν κάνουν υπακοή στον Δέσποτα, που είναι ο προϊστάμενός τους.... Προσωπικά επειδή δε είμαι Θεολόγος του απάντησα, δεν θέλω να έρθω σε προστριβή με κανέναν, αλλά σε Ιερό Ναό εν ώρα Θ. Λειτουργίας που και η σκόνη είναι αγιασμένη, δεν μου κάθεται να εισέλθω με φίμωτρο... γιατί γνωρίζω ότι δεν κολλάω… Παρά ταύτα, αν επιτρέψει ο Θεός να φύγω από κοροδοϊό, θα φύγω από κοροδοϊό, αν επιτρέψει να φύγω από κεραμίδα, θα πάω από κεραμίδα… Με ότι αυτό συνεπάγεται…. Και το λυσαμε το θέμα…