Παρασκευή, 26 Μαρτίου 2021

Οι άνθρωποι με το ...εμφύτευμα! - ΒΙΝΤΕΟ -


Το όνειρο των ...αντιχρίστων!
 Ο ... ΜΕΤΑΝΘΡΩΠΟΣ...


Το μεγαλύτερο promotion που συνέβη ποτέ στην …ελληνική τηλεόραση… που προκαλεί αγανάκτηση.... σε όσους ακόμη σκέπτονται...

Ο καθηγητής Θεοφάνης Τάσης, εκφράζει με …κυνικό τρόπο την νεοταξική επιδίωξη, για τεχνητή «μετάλλαξη» του ανθρώπινου είδους, σε ένα αναβαθμισμένο μοντέλο που θα απουσιάζει η ελευθερία βουλήσεως, το αυτεξούσιο και η ικανότητα αυτοεξέλιξης.

Δηλ. οι νεοταξίτες ΕΜΠΡΑΚΤΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΝ ΕΥΘΕΩΣ το ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ του ΘΕΟΥ τον άνθρωπο… και σχεδιάζουν την μετάλλαξή του σε … μισό άνθρωπο και μισή μηχανή…..

ΒΙΝΤΕΟ3 σχόλια:

manigr.blogspot.com είπε...

Η ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΝΟΗΣΙΣ ΔΕΝ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΒΛΗΘΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΩΝ ΕΓΚΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΚΟΤΕΙΝΩΝ ΣΗΜΕΙΩΝ.

Ανώνυμος είπε...

Καλησπέρα συναγωνιστές και συμπάσχοντες αδελφοί, καλησπέρα Κωνσταντίνε.
Αφού κάνανε τον πλανήτη ένα φρενοκομείο....
Αφού οδήγησαν την οικογένεια στην διάλυση απαξιώνοντας τις ανθρώπινες αξίες...αγάπη, συντροφικότητα, ανατροφή τέκνων.
Αφού διέλυσαν την φιλία και την επικοινωνία.
Αφού κάναν την εργασία κόλαση που σε οδηγεί μαθηματικά στα ψυχοφάρμακα.
Αφού σπείρανε τον τρόμο με τις ιώσεις και με την φτώχεια....ας τους καμαρώσουμε τώρα και ως ΣΩΤΗΡΕΣ του ανθρωπίνου είδους και του πλανήτη.
Ως σωτήρες ενός κατεστραμένου ανθρωπίνου είδους το οποίο θα πέσει σαν ώριμο φρούτο στην αγκαλιά τους οδηγώντας τους περισσότερους στην απώλεια.
Διότι ό ίδιος ο άνθρωπος έχει πλέον γυρίσει την πλάτη στο μεγαλύτερο δώρο από κάθε ορατό και αόρατο κτίσμα που του δόθηκε το ΑΥΤΕΞΟΥΣΙΟ όπως σωστά επισημαίνετε, τότε μετατρέπετε αυτομάτως σε μία κρεατόμαζα.
Η συνέχεια επί της οθόνης.
Ο ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΣ

km58 είπε...

Μας δοκιμάζουν αδελφέ και οι ΕΞΩ και οι ΜΕΣΑ.... Πρέπει να αντιδράσουμε... αλλά δεν βλέπω φως... Υπεραγία Θεοτόκε σώσον ΗΜΑΣ...