Τρίτη, 26 Ιανουαρίου 2021

Αλήθειες για το φιάσκο παραγωγής των εμβολίων, τις μεταλλάξεις, τα Μονοκλωνικά και την Κολχικίνη... - ΒΙΝΤΕΟ -


Μιλάνε, ο Καθηγητής Κλινικής Φαρμακολογίας στο ΑΠΘ Δημήτρης Κούβελας και ο ερευνητής στο Τμήμα Δημόσιας Υγείας στα Πανεπιστήμια Δυτικής Αττικής Κωνσταντίνος Φαρσαλινός...

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ !!! ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟΥΣ !!!


Για την ώρα δεν έχουμε γνώση της μελέτης για την κολχικίνη, παρά μόνο ένα δελτίο τύπου από τον Καναδά, που έχει εξαιρετικά συστολικές εκτιμήσεις για τα αποτελέσματα, όμως είναι θετικό έστω και τώρα που ανοίγει η συζήτηση και η χρήση και φαρμάκων για όσους νοσούν ή θα νοσήσουν, την ώρα που η γραμμή παραγωγής και εφοδιασμού των εμβολίων έχει εξελιχθεί σε διεθνές πρόβλημα.

Ο κ. Κούβελας τόνισε ότι υπάρχουν πλέον ευθύνες για την αποσιώπηση επί μήνες της θεραπείας μονοκλωνικών αντισωμάτων, μετά την εισαγωγή τους και από την Γερμανία, αφού στο μεταξύ χάθηκαν συνάνθρωποι μας, όταν κάποιοι εξ αυτών θα μπορούσαν με τα μονοκλωνικά να είχαν σωθεί.

Οι μεταλλάξεις για τον ίδιο είναι αναμενόμενες, όπως είπε, για όλους τους επιστήμονες αλλά το ερώτημα είναι αν χρησιμοποιούνται επικοινωνιακά για να καλύψουν κενά στην υπόθεση των εμβολίων, ώστε η ευθύνη αστοχιών να πέσει στις μεταλλάξεις.

Ο κ. Φαρσαλινός από την πλευρά του τόνισε με έμφαση ότι για όσους συνεχίζουν να αυθαιρετο-λογούν για την προστασία του εμβολίου από τη μετάδοση, η είδηση ότι διεγνώσθη θετικός στον ιό ο γιός του Αλέξη Τσίπρα, αποτελεί ένα καλό μάθημα για την άγνοια που οι ίδιοι οι δημοσιολογούντες περί του εμβολίου, επιδεικνύουν, αλλά και για την άγνοια που έχουμε όλοι μας σχετικά με το ΑΝ και πόσο προστατεύει το εμβόλιο από το να γίνεται φορέας ο εμβολιασμένος και να μεταδίδει τον ιό.

Όπως είπε, ο κ. Τσίπρας έκανε πριν από 6 ημέρες τη 2η δόση του εμβολίου, πρακτικά δηλαδή έχει σημαντική κάλυψη.

Παρόλα αυτά, σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ μπήκε σε προληπτική καραντίνα.

Κατά τα άλλα, κάποιοι συζητούν για πιστοποιητικά εμβολιασμού με σκοπό τη χρήση τους ως πρόληψη της μετάδοσης...

Ενώ είναι προφανές ότι δεν ξέρουμε τίποτα...

ΒΙΝΤΕΟ


3 σχόλια:

Έλλη είπε...

Καθημερινά βομβαρδιζόμαστε από ενημερώσεις,αποκαλύψεις περί του κορονοιού παρακάτω τι γίνεται ωρέ 'παλληκάρια'.Μπουχτίσαμε από ιατρικά θέματα.Οι μισοί λένε τα δικά τους και οι άλλοι μισοί κάνουν τα δικά τους.

km58 είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
km58 είπε...

Έλλη μου δεν κατάλαβες;;; Τεράστια τα ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ... Ο πιο βρώμικος κλάδος της κοινωνίας, είναι της Ιατρικής.... Μετά λόγου γνώσεως το γράφω... ΔΕΝ θέλουν να ασχολούμαστε για να παίζουν ελεύθερα... ΔΕΝ θα τους κανουμε το χατήρι... Αν και είναι πλέον ορατό πως ο Θεός ανατρέπει τα ανίερα σχέδιά τους... ΔΕΝ βλέπεις σε τι αναστάτωση τους έφερε;;; Ο υποχρεωτικός μας εμβολιασμός που ερχόταν με φόρα και με την ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ, φρενάρει απότομα, λόγω ΜΗ ύπαρξης εμβολίων... Η μεγαλύτερη φαρμακευτική εταιρεία η Merck σταματάει τα πειράματα σε 2 εμβόλιά της... Το εμβίλο της Astra-Zenecca που οι ΦΩΣΤΗΡΕΣ που μας κυβερνούν ΠΑΡΉΓΓΕΙΛΑ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ προπληρωσαν, στους ηλικιωμένους δεν έχει αποτελεσματίκοτητα... ΖΑΛΙΣΤΗΚΕ και η ΠΑΓΩΝΗ... Γι' αυτό, ΕΜΕΙΣ, Μετάνοια και προσευχή και όλα θα πάνε κατ' ευχήν... Ει ο Θεός μεθ' ημών, ουδείς καθ' ημών...