Σάββατο, 30 Ιανουαρίου 2021

ΑΝΘΡΑΚΑΣ Ο ... ΘΗΣΑΥΡΟΣ...


Παρουσιάστηκε η προδημοσίευση για το ..νέο (αν και παμπάλαιο) φάρμακο για τον κόβιντ19, την κολχικίνη!!!!


Γράφει ο Νικόλαος Ζιώρης
Ιατρός Χειρουργός

Παρουσιάστηκε και η προδημοσίευση για το νέο (αν και παμπάλαιο) φάρμακο για τον κόβιντ19, την κολχικίνη!!!!

Αποτελέσματα ισχνότατα, χωρίς στην πράξη να προσφέρει παρά ελάχιστα!

Στο πνεύμα της αντιεπιστημονικότητας που χαρακτηρίζει την αντιμετώπιση της παρούσας πανδημίας εν γένει, ακούσαμε τις προηγούμενες ημέρες από ...σοφούς επαίοντες και πάσης φύσεως "τηλεμαιντανούς" ότι ανακαλύψαμε αιφνιδίως το ...super φάρμακο!!!!

Μόνο που έπεσαν έξω...

ΥΓ: 1. Ο κος Δερμιτζάκης ελπίζω να αντιληφθεί επιτέλους ότι θα πρέπει να αφήσει την Ιατρική στους Ιατρούς και να ασχοληθεί με τα του …οίκου του.

Η υπερεκτίμησή του για την κολχικίνη, την οποια εκανε δημοσίως, τον εκθέτει σοβαρά, παρά την αναγνώριση του ατοπήματός του αργότερα.

2. Και ξαφνικά ο κος Σύψας ανακάλυψε, μάλλον από …επιφοίτηση άνωθεν, ότι κακώς εκτιμούσαμε ότι η παραγωγή των εμβολίων θα γινει ταχύτατα, άρα και οι εμβολιασμοί!

Όλα τελικά θα καθυστερήσουν....

Κάποιοι όμως το έλεγαν από νωρίς!!!

Κάτι …γραφικοί, ψεκασμένοι .... ενώ οι υπερεπιστήμονες του «συστήματος» δήλωναν -όπως και οι πολιτικοί σύντροφοί τους- ότι μέχρι να έρθει το καλοκαίρι θα έχουν όλοι εμβολιαστεί.

Οι ίδιοι που «αγάπησαν» την …κολχικίνη !

ΠΗΓΗ

ΣΧΟΛΙΟ : Κάποιοι ΔΗΘΕΝ «επιστήμονες» έχουν συγγενή έλλειψη ...ντροπής!

Προσωπικά λυπούμαστε όλους αυτούς τους τρομοκρατημένους, φοβισμένους συνανθρώπους μας, που έσκασαν απο νωρίς το πρωΐ της Δευτέρας στα φαρμακεία  για να προμηθευτούν την κολχικίνη επειδή το είπε ο συστημικός δήθεν ειδικός στη τηλεόραση, χωρίς να ρωτήσουν κανέναν... 

Αλλά δεν υπολόγισαν τον Μασcούλη και την παρέα του… που επέβαλε ΜΟΝΟ ΜΕ ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΗ -ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ- και έφυγαν άπραγοι… 

Ευτυχώς δηλ. γιατί αν διαβάσουν την προδημοσίευση της μελέτης που ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ, η δράση-ωφέλεια κατά του κόβιντ, έναντι του εικονικού φαρμάκου είναι μηδενική…

Δεν υπάρχουν σχόλια: