Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου 2021

Για 1η φορά ΜΕΤΑ τον Β' Π.Π. Lockdown στο Άμστερνταμ.. - ΒΙΝΤΕΟ -Για να περιορίσουν την μετάλλαξη του covid-19, Β-117!!!


Σύμφωνα με Αξιωματούχους Υγείας της Ολλανδίας, ο αυξανόμενος αριθμός κρουσμάτων COVID-19 στη χώρα συνδέεται με τη μετάλλαξη του ιού Β117.

Παρακολουθήστε μια ζωντανή μετάδοση από το Άμστερνταμ καθώς μια εθνική απαγόρευση κυκλοφορίας τέθηκε σε ισχύ στις Κάτω Χώρες στις 23 Ιανουαρίου σε μια προσπάθεια να σταματήσει ο αυξανόμενος αριθμός περιπτώσεων ιών κοροναϊού.

Η απαγόρευση της κυκλοφορίας θα ισχύει από τις 21:00 έως τις 4:30 τοπική ώρα, ανακοίνωσε νωρίτερα το ολλανδικό κοινοβούλιο, προσθέτοντας ότι οι κάτοικοι πρέπει να μείνουν στο σπίτι κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. 

Οι εξαιρέσεις ισχύουν για τους φροντιστές, τους περιπατητές σκύλων και τα άτομα που πηγαίνουν στη δουλειά.

Είναι η πρώτη εθνική απαγόρευση επιβολής Lockdown που επιβλήθηκε στις Κάτω Χώρες μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο και θα διαρκέσει τουλάχιστον ως τις 10 Φεβρουαρίου.

ΒΙΝΤΕΟ από το άδειο  Άμστερνταμ

Πατήστε απο την αρχή... το LIVE...

ΠΗΓΗ

ΣΧΟΛΙΟ : Όλες οι ευρωπαϊκές χώρες κλείνονονται σε καραντίνα… φοβούμενες τα μεταλλαγμένα στελέχη covid-19… Αντίθετα ΕΜΕΙΣ τώρα ..παίρνουμε ανάσα από ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ… ΔΕΝ σας κάνει εντύπωση το γεγονός;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια: