Δευτέρα, 28 Δεκεμβρίου 2020

Όπου δεν πιάνει ο λόγος....


...τότε πίπτει η ...δημοκρατική ράβδος της «περίθαλψης»..


Γράφει ο Νίκος Πρασσάς

Συγγραφέας - Λονδίνο

– Γιατί μπορούμε να τρώμε και να πίνουμε στα παγκάκια, αλλά όχι στα τραπεζάκια;

– Επειδή εφαρμόζεται το πείραμα της κοινωνικής απόστασης, ώστε οι «λεπροί» που δεν το δέχονται να πηγαίνουν στην Σπιναλόγκα και οι «έξυπνοι» που έλαβαν το εμβόλιο να επιβιώσουν μέσα στο σπίτι λαμβάνοντάς το σε δόσεις, όπως το δάνειο για να κάνει κάποιος επιχείρηση ή να αγοράσει σπίτι.

Όπου δεν πίπτει ο λόγος μίας στρατιωτικής δικτατορίας πίπτει η δημοκρατική ράβδος της «περίθαλψης» για το (καταναγκαστικό) «κοινό καλό» όλων.

Κι όχι το «ατομικό συμφέρον» που καταδικάζεται συμφώνως με την παροιμία «κοντά στο ξερό καίγεται και το χλωρό».

Εάν το αναλύσεις περαιτέρω θα το κατανοήσεις μιας και κανείς δεν είναι όμοιος στην φύση, παρά μόνον (ιδεολογικά) «ίσος» δια μέσου της επιβεβλημένης φτώχειας (κομμουνισμός των μαζών).

Η νέα φύση θα αποδέχεται τον μέσο αποδυναμωμένο πολίτη ως «ικανό», ενώ τον έξυπνο και τον δυνατό καταδικασμένους στο «περιθώριο».

Την «γυναίκα» στον ρόλο του άντρα για να μην γίνει ποτέ «μητέρα», και τον άντρα σε ένα λικνιζόμενο ζόμπι ερωτικών συνταγών ή «κηφήνα» άχρηστο, αφού θα προγραμματίζεται για οποιοδήποτε είδος εργασίας θα (πρέπει να) του παρέχει το Σύστημα.

Οι «κόποι» δεν θα αμοίβονται πλέον όπως παλαιότερα, για να μην σε καταστρέφει ο «συνδικαλισμός» και η κάθε «ιδεολογία», αφού η πολιτική αναβαθμίζεται σε (υγειονομική) πνευματική περίθαλψη.

Τον λόγο θα τον έχει πλέον ο «γιατρός», ενώ ο «πολιτικός» μετατρέπεται σε ενδιάμεσο αντισταθμιστικό παράγοντα για να επικρατήσει αυτό που δεν δέχεται ο πολίτης, ως «στόχος» δήθεν κοινωνικός σε μίαν ανύπαρκτη κοινωνία.

Το Δόγμα της μίας θρησκείας, του ίδιου τρόπου ζωής, του ομοίου γένους ανθρώπου και των ανοικτών συνόρων λαμβάνει σάρκα και οστά, αλλά κι αυτά συνθετικά στο εργαστήριο της ανάπτυξης κατευθυνόμενης σκέψης.

Δεν θα παράγει, αλλά θα ζει.

Δεν θα εργάζεται, αλλά θα ζει.

Δεν θα πληρώνεται, αλλά θα φορτίζεται το ηλεκτρονικό του τσιπ μέσα στον οργανισμό του.

Ζήτω η εποχή του Εξαρτημένου που δεν χρειάζεται να επιδεικνύει «ταυτότητα», αφού κυκλοφορεί ..«ελεύθερος».

Ό,τι διαθέτει θα είναι εφήμερο και συντόμως αναλώσιμο.

Ώστε η κραυγή αγωνίας του θα είναι η φωνή του σημερινού μωρού που κλαίει επειδή χρειάζεται να το αλλάξεις μετά το κατούρημα, το χέσιμο και να του δώσεις την σκόνη γάλακτος.

Ε, αυτό όλο θα περικλείεται στα βασικά «ατομικά» δικαιώματα εκάστου «νέου πολίτου» της διατροφικής συνήθειας του χαπιού και ελαττωμένου ορίου ηλικίας, για να μη πονηρεύεται από την ατέλειωτη συνήθεια που κουράζει, και ξυπνήσει από την περιφρουρημένη Λήθη.

Αυτή είναι η «αναβάθμιση» που λένε ότι θα έχει ο «νέος άνθρωπος», ο οποίος θα έχει μεγάλο εγκέφαλο μετά το τσιπάρισμα για να αντιμετωπίσει την οθόνη του υπολογιστή του, και ο οποίος φυσικά θα τον κατευθύνει να παίζει το αναβαθμισμένο παιχνίδι του Μάτριξ, συνδεόμενος με τον «ιατρικό» υπολογιστή βελτίωσής του ή αντιμετώπισης κάτι που πάει στραβά λόγω «αρρώστιας», αντί να βγαίνει έξω στους δρόμους και να ενοχλεί τα αφεντικά του.

Μη τυχόν και γίνει μάρτυρας σκηνών που θα χαλάσουν το λογισμκό του, όπως οι «ιοί» που στέλνονται σήμερα εν καιρώ μη πλήρους «πνευματικής» εξάρτησης.

Αφού την τροφή τους αυτοί θα την έχουν εκεί που δεν θα βλέπει ο άνθρωπος του δωματίου, αφού οι «χαμηλόβαθμοι» θα τρέφονται από τους ανθρώπους των εκτροφείων μιας και έχουν μετατραπεί σε προσκυνητές των Στοών και άνω.

 Ενώ οι ήδη από τις μέρες μας προηγμένοι «υψηλόβαθμοι» μέσα από τις οθόνες των μονομάχων ηλιθίων, ή «ιδιωτών», οι οποίοι θα παραδίδουν καθημερινά την ενέργεια τους σε αυτούς, δίχως καν να το γνωρίζουν.

Όπως και σήμερα που καταθέτουν τα χρήματά τους που κλέβουν από τον δυστυχή λαό, αφού του έκλεψαν πρώτα τον δημόσιο πλούτο, στις Τράπεζες του Κεφαλαίου –αριστεροί, δεξιοί κι ακραίοι ινστρούκτορες ή προδότες ή δοσίλογοι ή κομματόσκυλα ή δημόσιοι υπάλληλοι, για να κοιμάται το λοιπόν ποίμνιον ήσυχο, αφού θα έχει τους «αντιπροσώπους» του ή μέλη της οικογενείας του, που το καθοδηγούν και το προσέχουν (δυνατά γέλια ή κλαυσίγελως, αναλόγως την πνευματικής ικανότητος του καθενός)

Η φράση του Ιησού, «Ο σώζων εαυτόν σωθήτω», θα εκλείψει, επειδή το μαύρο πρόβατο πρέπει να σκοτώνεται επί τόπου, εάν τύχει και δραπετεύσει κι ανακαλύψει το τί παίζεται έξω από το σπίτι του, που πρέπει να είναι εσώκλειστο για να παρακολουθείται ευκολότερα.

Νόμοι Σοβιετίας, εξορίες, κλειστά σύνορα τύπου ΕΕ ή μέχρι τα όρια της «συμμαχίας», απαγόρευση κυκλοφορίας μέχρι νεωτέρας ανακοίνωσης δια μέσου των κινητών και του ίντερνετ.

Το οποίο τελευταίο δεν θα στεγάζει τις ιδέες των ανθρώπων, αλλά θα παρέχει μόνον οδηγίες και διαταγές.

Το έτος 2021 είναι η επίσημη αρχή της Ατζένα 21, όπου περιγράφονται εκεί μέσα όλα αναλυτικά.

Και εάν σας στενοχωρώ, η αληθινή χαρά έρχεται μετά την επιφοίτηση, που σε σπρώχνει να κάνεις τον ξεσηκωμό κατά του τσοπάνη σου.

Το μεσοδιάστημα του αγώνα αυτού θεωρείται ό,τι καλύτερο έχει ο άνθρωπος να προσφέρει στον Άνθρωπο, έστω και εάν στο τέλος δεν επικρατήσει και μολυνθούν οι προσπάθειες του με τους προδότες που συνήθως συμμαχούν με το ανίερο της αντιπέρα όχθης και σκοτώσουν τους δικούς τους Ήρωες, για να μετατραπούν σε ..«ηγέτες» των προδομένων λαών τους.

Ό,τι ακριβώς συμβαίνει στην Ελλάδα μετά από 200 συνεχή χρόνια.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: