Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου 2020

ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΕ ΙΕΡΟ ΝΑΟ... - ΒΙΝΤΕΟ -...ΕΝ ΩΡΑ Θ. ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ...


Συνέβη στην Χριστουγεννιάτικη Θεία Λειτουργία στον Άγιο Νικόλαο Φλαρίου στην Καλαμάτα.

Ένας ιερέας -καλύτερα να ΜΗΝ γνωρίζουμε το όνομά του- διαπίστωσε ότι ορισμένοι, από τους ελάχιστους πιστούς που επιτρεπόταν να είναι στην εκκλησία, δεν φορούσαν μάσκα.

Αυτό είχε σαν συνέπεια να γίνει έξαλλος και όπως φαίνεται και στο βίντεο που ακολουθεί σταμάτησε την Θ. Λειτουργία και ζήτησε από όσους δεν φορούσαν μάσκα, είτε να φορέσουν είτε να αποχωρήσουν από το ναό.

«Οσοι δεν φοράτε μάσκα, να βγείτε έξω» είπε χαρακτηριστικά ο ίδιος, ενώ σε κάποιους που αντέδρασαν γιατί δεν φορούσε ο ίδιος μάσκα, αλλά και οι ψάλτες απάντησε πως ...το επιτρέπει ο νόμος.

«Αντιρρησίες θα είσαστε στο σπίτι σας όχι εδώ μέσα» είπε ο ιερέας, ο οποίος επέμεινε προς τους πιστούς που ήταν μέσα στην εκκλησία να βγουν έξω είτε να φορέσουν μάσκα, ενώ σε διαφορετική περίπτωση ζήτησε να ειδοποιηθεί η αστυνομία.

ΔΕΣΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

ΣΧΟΛΙΟ Ιστολογίου : Έδιωξε τους Πιστούς από πού;;; ο …συγκεκριμένος ιερέας...

Από το χωράφι του;;; Τον ΑΦΕΝΤΗ του Ιερού Ναού ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ τον ρώτησε;;;

ΟΧΙ… Αντίθετα υπάκουσε τυφλά στο ελληνόφωνο κράτος, απ' όπου πληρώνεται...

ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕ !!!

Ήδη απο όλα τα γκανάλια έχει εισπράξει ΑΠΕΙΡΑ ΜΠΡΑΒΟ !

Ευχόμαστε να τα εισπράξει κι από τον ΚΥΡΙΟ ΜΑΣ…αλλά φοβόμαστε ότι ..δεν……

ΘΛΙΨΗ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΠΤΩΣΗ ΜΑΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΕΙ ΠΛΕΟΝ… 

ΑΣ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΑΠΑΝΤΕΣ !!!

ΚΛΗΡΟΣ ΚΑΙ ΛΑΟΣ !!!

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Φοβάται το πρόστιμο της κυβέρνησης ο ιερέας; Όταν θα έρθει το πρόστιμο αυτού που εκπροσωπεί η τιμωρία θα είναι η χειρότερη.Όταν θα ξεμωραθουν από αυτόν που τους μωραινει θα είναι πλέον αργά.Επιστροφή δεν θα υπάρχει.Καλή λευτεριά με δύναμη και πιστη σε όλους τους Χριστιανούς. Ο Ελληνισμός και ο χριστιανισμός θα πορεύονται μαζί εις τους αιώνας των αιώνων. Ο Ιησούς Χριστός μαζί μας μέχρι την τελική δικαίωση.

Ανώνυμος είπε...

ΣΟΥΠΕΡ ΝΤΟΥΜΠΕΡ ΙΕΡΕΑΣ...
Τι είπατε βρε πάτερ μου;;;ΠΕΡΑΣΤΕ ΕΞΩ;;;
Είναι απλό και εύκολο...Βγαίνουμε έξω άπαντες οι πιστοί και αφήνουμε τον πάτερ να ευλογεί τα άδεια στασίδια και τα γένεια του...
Τι κάνετε πάτερ;;;ΚΟΥΜΑΝΤΟ;;;
Μα όπως ακριβώς το είπατε. ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ....ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΠΩΣ ΣΕ ΕΝΑΝ ΝΑΟ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΚΑΝΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ.
Εσείς είσαστε ΥΠΗΡΕΤΗΣ ΘΕΟΥ και ΑΝΘΡΩΠΩΝ.
ΣΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΠΩΣ ΚΑΝΕΤΕ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ ΕΝΤΟΛΩΝ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ. Εδώ κολλά το ''τα του Καίσαρος τω Καίσαρι και τα του Θεού τω Θεώ''
Δυστυχώς όμως πάτερ μου ο ΦΟΒΟΣ και η ΑΓΑΠΟΛΟΓΙΑ, όλο αυτό το ΠΡΟΤΕΣΤΑΝΤΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ το οποίο έχετε επιτρέψει και ανεχθεί εντός Εκκλησίας είναι πολύ λογικό να συμβαίνουν αυτά.
Και επειδή έχω κάνει νεωκόρος έχω συναντήσει σαν και σας αχαχούχαααα.
Ας μην το κουράσω. Μια κουβέντα μόνο. Όταν απέναντι σας βρεθεί συνειδητός χριστιανός και όχι πρόβατο τότε όλοι οι όμοιοι σας βάζετε την ουρά στα σκέλια.
Όσο για το ΥΦΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΦΡΑΣΕΟΛΟΓΙΟ σας δεν θα σχολιάσω.
Το μόνο σίγουρο ''έκαστος κατά τα έργα αυτού''....
Ο ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΣ

km58 είπε...

Που ν' αούσεις την ...ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΣΥΓΝΩ,ΜΗ του την Κυριακή.... Θα φρίξεις.... ΚΑΡΑΤΩ ΤΟ : ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ.... ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΑΠΟΛΥΤΑ !!!

Ανώνυμος είπε...

Αγαπάτε και βοηθάτε αλλήλους μετατράπηκε σε μισείτε και ρουφιανευετε αλλήλους. Ειδικά από ιερείς. Πώς να μην έρθει η οργή του Θεού με όλα αυτά που συμβαίνουν; Ουαί και αλλοίμονο σε ό,τι επέρχεται. Ας μετανοησουμε όσο είναι καιρός. Τα έσχατα έρχονται.