Δευτέρα, 30 Νοεμβρίου 2020

Τριγμοί στο Μαξίμου μετά τις αποκαλύψεις για τον ΕΟΔΥ !!!
ΩΠΑ ! ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΙ ΕΔΩ ;;;


Έρχεται η νύχτα των μεγάλων μαχαιριών στην κυβέρνηση.

Ως «βαθύ λαρύγγι» φωτογραφίζουν στενό συνεργάτη του Κυριάκου Μητσοτάκη

Τα δύο δημοσιεύματα που εκθέτουν ΕΟΔΥ και Αρκουμανέα ως προς το σύστημα καταγραφής των κρουσμάτων του κορονοϊού, έχουν προκαλέσει βραχυκύκλωμα στο Μαξίμου.

Το δημοσίευμα της εφημερίδας Δημοκρατία είναι εμπεριστατωμένο και θα έπρεπε από μόνο του έχει προκαλέσει την παρέμβαση της δικαιοσύνης, το ενδιαφέρον όμως είναι ότι και η εφημερίδα του Μαρινάκη το Βήμα, επιβεβαιώνει την αποκάλυψη.

Φαίνεται ότι αυτή η εξέλιξη έχει χωρίσει το μέγαρο Μαξίμου σε δύο στρατόπεδα.

Το ένα στρατόπεδο είναι αυτό που θέλει να χρησιμοποιηθεί η αποκάλυψη με τέτοιον τρόπο ώστε να βρεθούν αποδιοπομπαίοι τράγοι για την τραγωδία της πανδημίας και την λάθος διαχείριση, ώστε να μην τσαλακωθεί το προφίλ του πρωθυπουργού.

Σε αυτούς συμπεριλαμβάνονται και οι φιλικά προσκείμενοι κυβερνητικοί  στον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Που κατά πολλούς αποτελούν κυβέρνηση εντός της κυβέρνησης!

Το δεύτερο στρατόπεδο όμως φαίνεται ότι διατηρεί πολύ ισχυρές σχέσεις με τα τεκταινόμενα στον ΕΟΔΥ και ό,τι συμφέροντα μπορεί να εξυπηρετούνται, οπότε η στήριξη του Οργανισμού είναι μονόδρομος.

Σε αυτούς φαίνεται ότι συμπεριλαμβάνεται και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας που με επίσημη ανακοίνωση του κατηγόρησε τον όμιλο Μαρινάκη για διασπορά ψευδών ειδήσεων!

Τις επόμενες ημέρες πρέπει να αναμένουμε ένα μεγάλο ξεκαθάρισμα.

Ειδικά από την στιγμή που ο αριθμός των νεκρών αγγίζει καθημερινά τριψήφιο νούμερο παρά την επιβολή του λοκντάουν.

Έρχεται η νύχτα των μεγάλων μαχαιριών στην κυβέρνηση.

Ειδικά από τη στιγμή που η δεύτερη ομάδα καταλογίζει διαρροές για την υπόθεση του ΕΟΔΥ σε στενό συνεργάτη του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ο οποίος είχε έρθει σε ρήξη με υψηλόβαθμο στέλεχος του οργανισμού πριν από κάποιο χρονικό διάστημα, για άσχετο όμως θέμα με τα κρούσματα ή την δημόσια υγεία.

ΠΗΓΗ

ΣΧΟΛΙΟ : Η κυβέρνηση, ο ΕΟΔΥ και η Πολιτική Προστασία διαψεύδουν το ρεπορτάζ του Βήματος, οτι παρουσίαζαν ανακριβή στοιχεία κρουσμάτων με μεγάλη απόκλιση 1/3 των πραγματικων, που πιθανώς έφεραν και τις ανεπανόρθωτες συνέπειες όσων ζούμε…

Ποιος λέει ψέμματα και ποιος αλήθεια;;;;

Η Δικαιοσύνη θα ασχοληθεί με αυτό το σοβαρότατο θέμα που δημιουργεί τεράστια ανασφάλεια στους πολίτες;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια: