Δευτέρα, 23 Μαρτίου 2020

ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΥΝΕΛΛΗΝ(ΙΔ)ΕΣ.....ΝΙΚΟΣ ΠΡΑΣΣΑΣ
 Ποιητής - Συγγραφέας 
ΕΠΛΗΚΤΙΚΟ!!! 
ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΦΩΤΙΣΜΕΝΟ ΕΛΛΗΝΑ ΤΗΣ ΑΛΛΟΔΑΠΗΣ...


Κουράγιο Συνέλλην(ιδ)ες.
Ζούμε την πρώτη Πράξη του Εγκλήματος κατά της Ανθρωπότητας.
Ακολουθούν και άλλα!
Αν κάτι έπρεπε να (εξ)αφανιστεί από την Ανθρωπότητα, ώστε να αναπνεύσουν τα Έθνη, θα έπρεπε πρώτον να πέσουν στην πυρά ο ΟΗΕ, το ΔΝΤ, οι Κεντρικές Τράπεζες των χωρών, που διοικούνται από το … «ανώνυμο» δανειστικό Διεθνές Συνδικάτο Εγκλήματος του Κεφαλαίου, που όλοι το υβρίζουν και κανείς δεν το πολεμάει (!), αφού οφείλουν τον παχυλό μισθό τους από αυτό όσο και την ασυλία.
Και το οποίο προωθεί τα προϊόντα του, αντικαθιστώντας τα ντόπια, μετά την απορρόφηση της «ντόπιας» βιομηχανίας, της ενέργειας και της ανεργίας, με το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα προς αχρηστία του πολίτη της «μεσαίας τάξης», όσο και δεύτερον η διάλυση του ΝΑΤΟ και της ΕΕ, στην δική μας περίπτωση.
Εάν επιζήσει με την εφαρμογή της Παγκοσμιοποίησης η εικονιζόμενη σημαία των χρωμάτων της … «παιδικής χαράς», θα επικρατήσει ως παγκόσμια σημαία, η οποία στην αρχή θα κυματίζει με την εθνική εκάστου κράτους μέχρι να καθιερωθεί και επισήμως.
Η Agenda 30 ή 30μελή Ανοικτή Ομάδα Εργασίας (30–member Open Working Group) είναι το ζητούμενο από τον ένα πόλο, ή «προοδευτικό», του Συστήματος και η πλήρης εφαρμογή της από τον ΟΗΕ (19 Ιουλίου 2014), που σημαίνει Βιώσιμη Ανάπτυξη (Sustainable Development) με τα 17 άρθρα της.
Την πλήρη δηλαδή υποδούλωση του Ανθρώπου, όπως τον γνωρίσαμε μέσα από την μισοκατεστραμμένη Κλασσική Ελληνική Φιλοσοφία του Ευρωπαϊκού Διαφωτισμού έως την φθίνουσα πορεία της κατά την διάρκεια της ΕΕ, και σε μας ιδιαιτέρως κατά την Μεταπολίτευση με την γνωστή κατάπτυστη φάρσα του Πολυτεχνείου για να μας καταστρέψουν ολότελα.
Όση διασώθηκε δηλαδή για να την αποκαλούμε «διαφωτισμό», αφού παραμένει στα ντουλάπια της απαγορευμένης και παραχαραγμένης Γνώσης των μοναστηρίων και του Βατικανού V(ersus) Attican ή Vatican, γιατί υπήρξε και άλλη πριν από αυτήν κατά πολύ Άριστη πριν κατακρεουργηθεί και εξαφανιστεί η Άμυνα του Ανθρώπου έναντι των τεράτων (και σημείων) με τα οποία βιώνει σήμερα, για να λέει, «για όλα φταίει ο άνθρωπος».
Όχι, αστοιχείωτοι μορφωμένοι ημιμαθείς και αμόρφωτοι :
για όλα φταίει ο τερατόμορφος άψυχος, ο έχων λάβει το προσωπείον του ανθρώπου!
1) Μη φτώχεια: τέλος σε όλες τις μορφές φτώχειας με την φτωχοποίηση μέσω της φορολόγησης και της υφαρπαγής περιουσίας της μεσαίας και ανώτερης τάξης, και μένουν έξω όσες «οικογένειες» αναφέρονται ως «πλούσιοι» στον ετήσιο κατάλογο Forbes μαζί με τις «προσωπικότητες» πλύσης εγκεφάλου μέσω της τέχνης και διαμόρφωσης συνείδησης ή τρόπου ζωής, όπως «οίκοι μόδας», «life style», επι–βραβευμένοι επιστήμονες, συγγραφείς και Φαρισαίοι κλπ!
2) Μηδενική πείνα: βελτίωση της γεωργίας και διατροφής μέσω της κατάργησης των αργοκτηνοτροφικών προϊόντων και γεωργών, κτηνοτρόφων και την περαιτέρω αντικατάστασή τους από τις εταιρείες κολοσσούς με μεταλλαγμένα προϊόντα έως και ζώα με τελική κατάληξη λήψη πρωτεΐνης, λόγω δήθεν καταστροφής του περιβάλλοντος από τα έντομα της ανέξοδης ανακύκλωσης των σκουπιδιών!
3) Καλή υγεία και ευεξία: υποχρεωτική για όλες τις ηλικίες μέσω των εμβολίων, που κανείς δεν θα γνωρίζει πλέον την ποιότητά τους στην μείωση της υγείας, λόγω πλήρους αποδόμησης του ανοσοποιητικού συστήματος, της γονιμότητας στην πλήρη σταδιακή στείρωση έως και τον επηρρεασμό του νου, ώστε να αντικατασταθεί ο άνους ανθρωπάκος από την τεχνική γονιμοποίηση.
Δηλαδή τα έτοιμα «βελτιωμένα» κλωνοποιημένα έμβρυα, για να σταματήσουν δήθεν οι «αρρώστιες» και οι επιδημίες.
Τέρμα τα βότανα και η υγιεινή διατροφή που ήταν το φυσικό ίαμα στις αντιξοότητες της φύσης του «σιδηρού γένους», αφού μετατρέπεται σε «τεχνητό»!
4) Ποιοτική εκπαίδευση: δια βίου μάθησης στα παιδιά στα ολοήμερα γκέτο πλύσης εγκεφάλου, όσο και για τους άνεργους, για να απασχολούνται επιδοτούμενοι έξω από τον θυμό και την αντίδραση, ώστε να πεθαίνουν στην μέση ηλικία πριν προλάβουν καν να αντιδράσουν σε αυτό που συνειδητοποιούν.
5) Ισότητα των φύλων: πλήρης απελευθέρωση της σεξουαλικής ζωής, αφού μερικές θρησκείες και κουλτούρες επιτρέπουν και δέχονται την ερωτική πράξη από νεαρή ηλικία (ή παιδεραστία στις «χριστιανικές» κοινωνίες) με την χειραφέτηση γυναικών (από την δεκαετία του ‘60 κυρίως με το στήθος σε κοινή εμφάνιση και κοινωνικό διαχωρισμό από τον άνδρα, για να χαθεί στην ουσία η «μητρότητα») και κοριτσιών και την γυναικοποίηση των αντρών (για να χαθεί η αναπαραγωγή) με την πλήρη υποταγή των φύλων στην ήπια προσαρμογή ή lgbtq = lesbian, gay, bisexual, transgender, queer or questioning their sexual identity!
(Η σημαία με τα 6 χρώματα.)
6) Καθαρό νερό και αποχέτευση: διαχείριση του νερού μέσω της διανομής, εμποτισμένο με χημικά, για την δήθεν ασφαλή πόση με πλήρη έλεγχο της αντρικής στείρωσης και ανικανότητας, και απαγόρευση συλλογής του βρόχινου αφού ανήκει στην «πολύτιμη» φύση που πρέπει να προστατεύουμε σαν θεό, αφού ο θεός της αγ. γραφής τους ήταν ο αρχιτέκτων (εξ ου και μασώνος) της μουσικής αρμονίας του Αληθινού Σύμπαντος, πριν εκπέσει και πάρει την άδεια από τον Θεό τον Αληθινό να φτιάξει τον επιούσιο κόσμο, που τους ανήκει και ο άνθρωπος είναι εδώ φιλοξενούμενος περνώντας τις εξετάσεις του!
7) Προσιτή και καθαρή ενέργεια: πρόσβαση στην σύγχρονη αξιόπιστη ενέργεια μέσω του κοινού ιδιωτικού «κράτους» διανομέα για τον πλήρη έλεγχο και καταγραφή των υπάκουων «δούλων» πολιτών μέσω της ηλεκτροκίνητης μεταφοράς στις πόλεις με το ηλεκτρονικό εισιτήριο, την αυτόματη αγορά προϊόντων από την κάρτα του πολίτη όσο και την πλήρη εφαρμογή των ηλεκτρικών ποδηλάτων και αυτοκινήτων.
Ώστε σε μία απόπειρα εξέγερσης να γίνεται καλύτερα η σύλληψη των «τρομοκρατών», αφού η «επανάσταση» είναι δικό τους δικαίωμα και αποτελεί ηρωικό κατ’ αποκλειστικότητα προνόμιο προς βράβευση και συνεχή υπενθύμιση ως επίδειξη.
8) Αξιοπρεπής εργασία και οικονομική ανάπτυξη: μέσω της πλήρους απασχόλησης με μια ηλεκτρονική κάρτα για την δια βίου επιβίωση, δίχως περιουσία μέχρι θανάτου με την ευθανασία στους αντιδραστικούς και την καύση των νεκρών ως υποχρέωση για καθαρότερο περιβάλλον, αφού η ψυχή για να φύγει από την παγίδα του δεύτερου επιπέδου που βρίσκεται χρειάζεται έναν ορισμένο χρόνο μέχρι τις 40 ημέρες πριν καταστραφεί το σώμα/μποτ!
9) Βιομηχανία, καινοτομία και υποδομές: κλείσιμο όλων των εργοστασίων και ανάληψή τους από τις εταιρείες κολοσσούς (των 300 οικογενειών που διαχειρίζονται τον πλανήτη με το λευκό διαβατήριο του Διεθνούς Πολίτη που με το λίαρ τζετ μεταβαίνει σε οποιαδήποτε χώρα του πλανήτη δίχως άδεια) και για τους δημιουργηθέντες άνεργους, εργαζόμενους πλέον σε αυτές με ένα νυχτοκάματο δίχως δικαιώματα, αφού θα έχουν το πάνω χέρι τα ρο–μποτ που θα κατευθύνουν, ελέγχουν και χειραγωγούν την σκέψη και συναισθηματική του αντίδραση!
10) Μείωση των ανισοτήτων: αναπροσαρμογή του διεθνούς εισοδήματος μέσω του ελάχιστου εγγυημένου εισοδήματος για την ισότητα όλων μέσω της ελεγχόμενης φτώχειας για την πολυπόθητη ειρήνη (ή ανικανότητα αντίδρασης και απραξία) ή την φιλοσοφία του Προκρούστη –είσαι κοντός σε τεντώνουν, είσαι ψηλός σε κόβουν πάλι στο επιθυμητό ύψος!
11) Βιώσιμες πόλεις και κοινότητες: πόλεις με χώρους διαμονής κλουβιά ατομικά για κάθε πολίτη (η Κίνα ήδη άρχισε να οικοδομεί πόλεις φαντάσματα) σε τοίχους δίχως διακόσμηση από μπετόν και πλησίον της εργασίας, και παιδιά κλωνοποιημένα που θα δίνονται προς ανατροφή μέχρι να πάνε στο σχολείο, αφού η διανομή τους στην εργασία θα είναι υπόθεση πλέον του κράτους!
12) Υπεύθυνη κατανάλωση και παραγωγή: ρυθμισμένη κατανάλωση και παραγωγή από τις μονοπωλιακές εταιρείες κολοσσούς –τίποτα δεν περισσεύει και τίποτα δεν πάει χαμένο δια της ανακύκλωσης.
Ο κακός άνθρωπος που λέρωσε με πλαστικά την φύση πρέπει να πληρώσει.
Ποιος όμως τα εφηύρε και τα αντικατέστησε με το γυαλί και τα υποκατάστατα του πετρελαίου;
Δεν λένε πώς αυτός που τότε τα εισήγαγε στην αγορά και του τα πούλησε για να θησαυρίσει, τώρα τον βρίζει!
13) Κλιματική δράση: ενέργεια ελεγχόμενη που θα παρέχεται μόνο στους ζώντες στην πόλη, ώστε οι μη έχοντες το «χάραγμα» να ζουν όπως ακριβώς σήμερα, σαν τους ζητιάνους με τα στοιχειά της φύσης, ή υπό την απειλή των ομάδων λεηλασίας και εγκλήματος!
14) Ζωή κάτω από το νερό: απαγόρευση ιχθυοκαλλιέργειας και εκμετάλλευση του υπεδάφους από τις εταιρείες κολοσσούς με υβρίδια που άρχισαν να παράγονται σε Ολλανδία, Δανία και Γαλλία, Γερμανία και πωλούνται ως «fish fillet» ή αναμειγνύονται σε τροφές σκόνης αλεύρων ως «πρωτεΐνη» μαζί με τα έντομα σε τροφές για το πρωινό!
15) Ζωή στη Γη: δασικοί χάρτες, περιορισμός της πρόσβασης στην φύση και συστηματική καλλιέργεια από τις εταιρείες κολοσσούς στην ήδη δεσμευμένη αγροτική γη λόγω χρεών στις τράπεζες, η οποία θα δωρηθεί στους «μετανάστες» και η οποία μετά από μία παραγωγική καλλιέργεια πέντε των πολύ χρόνων θα αγορασθεί από το Κεφάλαιο σε τιμή εντυπωσιακή.
Φρεσκοτυπωμένο κολλαριστό χαρτί με το άρωμα της ευτυχίας, ώστε να μπορεί να ξοδευτεί άμεσα.
Όπως όταν οι Ευρωπαίοι πήραν τον χρυσό από τους ιθαγενείς της Αμερικής και τους άφησαν την βίβλο ως αντίκρυσμα συνετισμού και ευγνωμοσύνης, για να τους πάρουν και την γη!
16) Ειρήνη, δικαιοσύνη και ισχυρά θεσμικά όργανα: κοινωνίες εν υπνώσει στις μεγάλες πόλεις προς παρακολούθηση με την ηλεκτρονική κάρτα και την δικαιοσύνη ως δαμόκλειος σπάθη, όπως και σήμερα σ’ αυτόν που δεν έχει μοίρα, αφού δεν φρόντισε να ανοίξει τα μάτια του δια της γνώσης και της αληθείας!
17) Εταιρικές σχέσεις για την επίτευξη όλων των στόχων: περισσότερες συμμαχίες για καλύτερη χαλιναγώγηση του «ανθρώπινου είδους», όπως μας αποκαλούν στον ΟΗΕ!
Για όσους γνωρίζουν και διαβάζουν ακόμη Ιστορία, όλα αυτά και παρόμοια είχαν επιβληθεί και εφαρμοστεί στις πρώην χώρες (του αποτυχημένου) κομμουνισμού ως πείραμα.
Το οποίο θα εφαρμοστεί πλέον Ολοκληρωμένο κατά του Ανθρώπου.
Η Ελλάς ήδη το βιώνει με την απειλή του «βιολογικού πολέμου» κλεισμένη στο σπίτι της, ενώ φορτώνουν χιλιάδες τους μετανάστες για να ολοκληρώσουν το έργο της δουλείας τους.
Στις πρώην καταρρέουσες κομμουνιστικές χώρες, αντί να παραδοθεί ο συσσωρευμένος πλούτος στις ελβετικές τράπεζες ξανά πίσω στους πολίτες που τους άρπαξε την ακίνητη και κινητή περιουσία η «νομενκλατούρα», τα παρέδωσε η … «λαϊκή εξουσία» κατ’ ευθείαν στο Κεφάλαιο που ευαγγελίστηκαν δήθεν εναντίον του όλα αυτά τα χρόνια της ...αιματοβαμμένης επανάστασης, του τείχους και της παρακολούθησης κατά της ιδιωτικής ζωής του Πολίτη.
Του δικαιώματός του στην αναφαίρετη ελευθερία της έκφρασής του ως Άτομο, όπως ευαγγελίζονται οι «κομμουνιστές»!
Τότε όμως εφαρμόστηκε ο πλήρης έλεγχος της σκέψης του «αντιφρονούντα» για την επιτυχή πρόσβαση της «επανάστασης», και ο εξοβελισμός του στα γκουλάγκ για τον πλήρη παραδειγματισμό του ως «εγκληματίας» στα μάτια των μαζών.
Σήμερα είναι η επιτυχής απομόνωση του «ανθρώπου» στην οικία του για τον πλήρη έλεγχο του «ιού».
Αντιφρονών = άνθρωπος.
Επανάσταση = ιός.
Άνθρωπος ελεγχόμενος = μη σκεπτόμενος.
Άρα επιτηρούμενος = ρομπότ.
Το τέλειο κατασκεύασμα μέσω της επιτυχούς αλυσιδωτής αντίδρασης με την τέλεια βόμβα κατά της κοινωνίας.
Την ανακύκλωση της επιθυμητής σκέψης ως κοινωνική αντίληψη μέσω ενός αόρατου εχθρού, που τιθασσεύεται από τα Μ.Μ.Εξημέρωσης (κι όχι πλέον Εξαπάτησης) κατά το δοκούν.
Αυτό σημαίνει να ψηφίζεις κατά του εαυτού σου:
ΔΗΜ(ι)ΟΚΡΑΤΙΑ, ώστε να είσαι υποτακτικός ανθρωπάκος–υβρίδιο στον Δήμιό σου.
Ο οποίος σου καθορίζει τον αέρα που αναπνέεις για να νομίζεις πώς είσαι ελεύθερος στα προκαθορισμένα όρια του σπιτιού σου με την άδεια περιπάτου ή αγοράς προϊόντων επιβίωσης, και να αισθάνεσαι «ασφαλής» και «ευγνώμων» για να χειροκροτείς εξ αποστάσεως τον «ικανό» Πορδηπουργό σου.
Όχι Ελεύθερος όμως Άνθρωπος Αυτοδιοικούμενος ως Κοινωνία, Κράτος ή Οντότητα, αλλά επιτηρούμενος για το «καλό» σου.
Φτου σου ξανά και ξανά, Έλλην(ιδ)ά μου, να μη σε ματιάσω!

Δεν υπάρχουν σχόλια: