Δευτέρα, 30 Μαρτίου 2020

ΜΗΝΥΜΑ ΧΩΡΙΣ ΧΡΕΩΣΗ !!!

Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο που λέει "Αφού η Βουλή είναι κλειστή Θέλουμε όλοι οι μισθοί των Βουλευτών να πάνε στο Εθνικό Σύστημα Υγείας μέχρι να τελειώσει η πανδημία"
2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μην ανησυχείτε, ο λαός θα πληρώσει και αυτήν την κρίση και μάλιστα πολύ ακριβά. Δέκα χρόνια τώρα βάζουμε πλάτη στα δύσκολα της χώρας μας και του λαού μας εξαιτίας των αχρείαστων μνημονίων που μας φόρτωσαν άχρηστοι και ανεύθυνοι πολιτικοί με γερμανική καθοδήγηση.
Διαλύσαμε τος ζωές μας, τις δουλειές μας, τους μισθούς και τις συντάξεις μας. Και ξαφνικά εκεί που νομίζαμε ότι επιστρέφαμε σε κάποια κανονικότητα, μας προέκυψε ο κορωναϊός! Εμμέσως πλην σαφώς μας ζητάνε και πάλι να βάλουμε πλάτη για να στηριχτεί το σύστημα υγείας και τα δις που θα δοθούν στην κατεστραμμένη αγορά.
Έτσι προπαγανδίζεται η προσφορά των πολιτικών που θα δώσουν για δυο μήνες το μισό μηνιάτικο! Μα τι θυσία! Μένω άφωνος!

km58 είπε...

Αδελφέ ΑΝΩΝΥΜΕ έγραψες... Δυστυχώς απ' ότι κατάλαβες ΟΥΔΕΙΣ νοιάζεται για όλους ΕΜΑΣ τους πολλούς... ΟΛΟΙ -ειδικά οι ΕΠΩΝΥΜΟΙ δήθεν προοδευτικοί- νοιάζονται ΜΟΝΟ για την τσεπούλα τους... Αλλά δεν πειράζει, γιατί για ΕΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΕΝΑΣ, Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΑΝΩΘΕΝ και αυτό πρέπει να μας αρκεί.... και να προσπαθήσουμε να βγούμε ΣΩΟΙ και ΑΒΛΑΒΕΙΣ από την τρομολαγνία τους και τις ανόητες ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ… και κατόπιν έχει ο Θεός…