Τετάρτη, 25 Μαρτίου 2020

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ή ΘΑΝΑΤΟΣ!

Αποτέλεσμα εικόνας για ΣΗΜΑΙΑ ANIMATED


ΝΙΚΟΣ ΠΡΑΣΣΑΣ
 Ποιητής - Συγγραφέας 
ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ!!! 
ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΦΩΤΙΣΜΕΝΟ ΕΛΛΗΝΑ ΤΗΣ ΑΛΛΟΔΑΠΗΣ...
ΓΙΑ ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΟΥΣ!


Ελεύθερη πολιορκημένη Ελλάδα, Συνέλλην(ιδ)ες.
Η Γνώση ξυπνάει το κορμί και η Αλήθεια ανασταίνει την ψυχή.
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ή ΘΑΝΑΤΟΣ!
«Οι μεγαλύτερες απάτες στην Ελλάδα είναι η Επανάσταση που δεν ολοκληρώθηκε και η Μεταρρύθμιση στην εκπαίδευση που δεν έγινε, για να μην γίνουν ποτέ από αυτούς που σήμερα τις επαγγέλονται».
Άλκης Αγγέλου, συνεκδότης του εκδ. οίκου «Ερμής» και Καθ. Φιλολογίας στο Πανεπιστήμιο, σε συζήτησή μας πολύ πριν πεθάνει.
Η ιστορία ερμηνεύεται για να παρερμηνεύεται και ο όρος «συνωμοσιολογία» εφευρέθηκε για να γονιμοποιείται η Συνωμοσία κατά της Ανθρωπότητας.
Η Ελληνική Επανάσταση δεν πήρε τέλος λόγω φυλάκισης του Κολοκοτρώνη και επισημοποιήθηκε ως Μνήμη Αλύτρωτη με την δολοφονία του Κυβερνήτη Καποδίστρια.
Οι πρωταγωνιστές Φιλική Εταιρεία (Μασωνία ή Παγκοσμιοποίηση) που είχαν αφυπνισθεί από την «αρχαιοελληνική συνείδηση» σε συνδυασμό με την «ορθοδοξία» ως προέκταση πάντα της πρώτης για να επενδύσουν στον ενθουσιασμό και την συμμετοχή των Αληθινών Ελλήνων, καθόλου δεν άρεσε στο Σύστημα της Βασιλείας (Ελευθεροτεκτονισμός) που είχε άλλα σχέδια.
Ο «Γνωστικισμός» είχε καεί από τον Θεοδόσιο Α΄ στην Βυζαντινή Αυτοκρατορία ως «Δωδεκαθεϊσμός», για να σβήσει το όνομα «Έλλην» που δεν προσκύνησε στους «θεούς» του Συστήματος, συνεπικουρούμενου και δια της Οθωμανικής σκλαβιάς (Μασωνία ή Παγκοσμιοποίηση), συνολικά για 1.500 χρόνια.
Είναι σαν να λέμε σήμερα πως η αναφορά και λατρεία των «αγίων» της Εκκλησίας λέγεται «πολυθεϊσμός» και η ερμηνεία τους περί των λόγων του Χριστού κείται μακράν της αλήθειας.
Κάθε τι Ελληνικό, επιστήμες και λόγοι σοφών θεωρονταν αίρεση και όσοι συμμετείχαν είτε σκοτώνονταν με φρικιαστικό τρόπο από τους εκπροσώπους του «θεού» και τους στρατιώτες των μονών ή καλόγηρους, είτε ρίχνονταν στην πυρά ή αποκεφαλίζονταν προς παραδειγματισμό, αν δεν κατέδιδαν έναν άλλον Έλληνα.
Δεν ήταν ο «χριστιανός» το αίτιο, αλλά το «Έλλην», που γνώριζε περί της έλευσης του Ιησού Χριστού και ενόχλησε που διήλθε από το Προπύργιο των Δύο (Μασωνία και Ελευθεροτεκτονισμός) την Ιερουσαλήμ και τους κατονόμασε πως ο θεός του επιούσιου κόσμου τους είναι ο Σατανάς.
Σήμερα ζούμε το τέλος των Ελλήνων στα πατρώα τους εδάφη, αφού μας αντικατέστησε η Δύση παίρνοντας την προίκα του εδάφους μας από τους δοτούς στην εξουσία ανεπάγγελτους με αμείωτο μισθό ατιμώρητους υπαλλήλους της «πολιτικής» ζωής της κομπίνας και της αρπαχτής για την επιτάχυνση του Χρέους, που πουλάνε τα πάντα για την προσπόρευση ενός χαρτζιλικίου για τα γεράματα, λίγο πριν η πατρίδα διαμελιστεί υπέρ του Φόρου για να εξαντληθούν τάχιστα και οι υπόλοιποι που έχουν κάτι στην άκρη.
Πολύ σύντομα λόγω των άστεγων, όσο ξεδιάντροπα παίρνουν το σπίτι, όσοι έχουν ενοικιασμένα ή ακατοίκητα θα τα επιτάξουν, όπως κάποτε ο Λένιν για να βάλει τους άστεγους.
Δεν μπορεί μια πολιτισμένη κοινωνία σαν την «φιλόξενη» Ελλάδα να αφήνει τους καλεσμένους μετανάστες της άστεγους.
Εδώ, ο υλιστικός «χριστιανισμός», αν και ιδεολογία της Μασωνίας ομοιάζει με τον Ελευθεροτεκτονισμό (Παγκοσμιοποίηση) ως ένα ακόμη «προοδευτικό» κατασκεύασμα, για να μην απορούν πολύ για την ομοιότητα του δόγματος κομμουνισμού–χριστιανισμού, αφού ο δεύτερος είναι ο συνεπτυγμένος εβραιοχριστιανισμός που ενώνονται με την κοινή γιορτή του Πάσχα και όχι μόνον κάτω από την αγκάλη του Σιωνισμού (εβραϊκός οργανισμός για την πλήρη επικράτηση της παγκόσμιας ελίτ του εβραϊκού έθνους παγκοσμίως, οι πρώην Ροδοσταυρίτες Ιππότες ή σήμερα Ρότσιλντς) που ενδιαφέρεται όχι για την ανάπτυξή σου ως ανεξάρτητο ον, αλλά υπό επιτήρηση με ένα ελάχιστο εισόδημα, ώστε να σε ελέγχει.
Και επειδή πολλοί προσάπτουν το φταίξιμο στους εβραίους λόγω Σιωνισμού, ο Ιουδαϊσμός είναι η θρησκεία σύμφωνα με την Τορά και του Ταλμούδ, όπου και η δοξολογία με τα κλειδιά του Σολομώντος (για όσους έχουν ασχοληθεί ειδικότερα: η επίκληση του Σατανά, Δαιμόνων).
Σιωνισμός το Διεθνές Οικονομικό Κίνημα για την επικράτηση του επιούσιου γένους που ίδρυσε το κράτος του Ισραήλ με την πεντάλφα, κι όχι η θρησκευτική επτάφωτος λυχνία, μενόρα, που είναι σύμβολο των Ιουδαίων του Γιαχβέ.
Οι ναοί των αρχαίων απ’ όπου ελάμβαναν τα μηνύματα περί της «άλλης» ζωής και γινόντουσαν τα «μυστήρια», γκρεμίστηκαν για να κτιστούν με τα υλικά τους οι χριστιανικές εκκλησίες, όπως και πληθώρα αγαλμάτων που αποτελούσαν το «ευχαριστώ» στους «θεούς», (θέομαι=κινούμαι γρήγορα), οι οποίοι τους έσωσαν από την ατέλειωτη και μαύρη περίοδο τυραννίας και ανθρωποφαγίας των Τιτάνων (βλ. Μνημείο του Παρθενώνα), όπως εμείς στήσαμε τα αγάλματα στους ήρωες της Επανάστασης ή στους πολιτικούς, που δεν ξέρουμε αν οι δεύτεροι μας ωφέλησαν και σε κάτι.
Οι αρχαίοι μας πρόγονοι, και των παραλίων της Μεσογείου, γνώριζαν από τις Σίβυλλες, τον Ερμή τον Τρισμέγιστο, τον Πλάτωνα και τον Αριστοτέλη κυρίως για τον μονοθεϊσμό, ή τον ερχομό του Χριστού αιώνες πριν την έναρξη της «επίσημης» ιστορίας, όσο και οι φιλόσοφοι του «Γνωστικισμού» μετέπειτα.
Στα δύσκολα πρώτα χρόνια της πορείας τους οι πιστοί του Χριστού, λόγω του παγανισμού, πάτησαν στα βήματα του Μεγ. Αλεξάνδρου, (βλ. το ντοκουμέντο «Ο Υιός του Θεού» του BBC History, έτ. 1998).
Και μέχρι να επικρατήσει στην ευρεία αποδοχή της ως θρησκεία, με την προσθήκη της Παλ. Διαθήκης, αφού μεταξύ των ετών 300–400 μ.Χ. ο πνευματικός πόλεμος εξαφάνισε τις «αιρέσεις» με τις σφαγές των Ελλήνων οπαδών του Χριστού και έθεσε τους όρους του «νικητή», μόνον τότε πήρε και την αναγνώριση από τα «Ιερατεία» της εποχής.
Προσθήκη στην Καινή Διαθήκη, που εξοκείλει από την καθαρή διδασκαλία του Χριστού, για να αναρωτιέται ο πιστός σήμερα που αυτονόητα «ερευνά τας γραφάς», γιατί αμαυρίζεται η έννοια του Αληθινού Θεού, (ο Ων), ώστε μέσω της αμφιβολίας με τον χρόνο να επέρχεται η αδιαφορία, η άρνηση και τέλος η «αθεΐα», που είναι προ των θυρών.
Να μην απορούν κάποιοι περί «κρυφού σχολειού» ή περί «εμπορίου» που ξύπνησε τους Έλληνες κατά των Οθωμανών.
Πάντα, θα εφευρίσκεται ένας «μύθος» κατόπιν των γεγονότων, για να εξυπηρετηθούν πότε «εθνικές» ή «αντεθνικές» αιτίες κατά περίπτωση, μέχρι να επικρατήσει η άποψη προς όφελος της πλευράς που τελικά επιτάσσει το (διπολικό) Σύστημα (Μασωνία και Ελευθεροτεκτονισμός).
Εδώ, σε διάστημα 40 ετών παραχαράσσεται μπροστά στα μάτια μας ο όρος «Μακεδονία» για να μοιρασθεί, αργότερα ίσως και ως περιοχή, αφού μεσολαβούν αιώνες αφαίρεσης ελληνικών χαρακτηριστικών.
Οι πέριξ του Ολύμπου κάτοικοι και πολεμιστές του Αγώνα, όπως και της Κύπρου, με επιστολές τους προς τον ανήμπορο από τα προβλήματα τότε Καποδίστρια εκλιπαρούσαν για την προσάρτησή τους στο νεοσυσταθέν κράτος, λίγο πριν εκτοξεύσει την «θεωρία» του ο Φαλμεράιερ κατά του Ελληνισμού περί της κοπής της πίτας στον χάρτη των Βαλκανίων από το Σύστημα, (βλ. αντίστοιχους φακ. στα Γενικά Αρχεία Κράτους).
Η δε αρνητική στάση των μοναστηριών στην φορολόγηση των βακουφίων για την χρηματοδότηση δημιουργίας ορφανοτροφείων, όσο και της εκκλησίας γενικότερα, για την στέγαση των εγκαταλελειμένων παιδιών από τον πόλεμο, και κακοποιημένων κατά την διάρκεια διαμονής τους στις Μονές, δυσχέραινε ολοένα και περισσότερο το ανθρωπιστικό έργο του Κυβερνήτη στο νεοσυσταθέν κράτος, στο οποίο και ο ίδιος είχε διαθέσει την περιουσία του και δεν λάμβανε μισθό για τα καθήκοντά του.
Στην ναυμαχία του Ναυαρίνου κρίθηκε η τελική έκβαση του Αγώνα με την συμμετοχή της Μ. Βρεταννίας, Γαλλίας και Ρωσίας, για να οριοθετηθεί πλήρως η κηδεμονία της χώρας από την Ευρώπη.
Ο Καποδίστριας είχε δώσει ψευδείς υποσχέσεις για να αποσπάσει την συγκατάβαση των Μεγ. Δυνάμεων με την παράλληλη αναγκαία οικονομική βοήθεια στα έξοδα του Αγώνα:
πώς η Ελλάς θα έπραττε το αυτονόητο στο σύγχρονο τότε πολιτειακό κλίμα των ημερών.
Κι όταν κηρύχθηκε Κυβερνήτης αδιαφορώντας στην προτεινόμενη Βασιλεία των Βαυαρών (ή Βαρβάρων) απ’ έξω, τον έπαυσαν δια παντός.
Οι «κοτζια–μπάσηδες», οι «τσιφλικάδες» ή τα περίφημα «τζάκια» εξουσίας και οι «φραγκοφορεμένοι» υπάλληλοι με την ανάληψη των καθηκόντων (Εβραιομουσουλμάνοι τιτλούχοι που μέχρι σήμερα χαίρουν την υπόληψη της Αριστεράς και κινούνται σε όλους τους χώρους ως προσωπικότητες, κι όχι οι «δεξιοί» κατά την προσφιλή αριστερή μομφή για να περάσει στην συνείδηση του λαού λαθεμένα) παρέδωσαν την χώρα στα δεσμά της Ευρώπης, ώστε να φορέσουν πολύ αργότερα οι γόνοι τους το κοστούμι του προοδευτισμού –βλ. στον 20ο αι. τσιφλικάς Καρτάλης, Πάντος, Μπενάκης σοσιαλιστές, φιλόσοφοι μαρξιστές και πολιτικοί ή υπουργοί, κυρίως γόνοι εργοστασιαρχών που μετακόμισαν πριν και μετά τον πόλεμο στο Παρίσι, Αίγυπτο για καλλιέργεια καπνού και στα φιλοσοφικά κέντρα της Γερμανίας.
Τότε, αν δεν ήσουν Μασώνος δεν μπορούσες να σταθείς ούτε στο απλό σοκάκι για να διακηρύξεις τις Ιδέες σου, δεν άνοιγε καμιά πόρτα να σε δεχτεί.
Τον αγωγιάτη δεν τον άκουγε ούτε η γυναίκα του στο σπίτι, αν δεν είχε μεροκάματο να της πάει φαγητό στα παιδιά του!
Ο φτωχός δεν δικαιούταν να εκφέρει γνώμη ή δεν είχε ιδέα πως λειτουργεί το Σύστημα.
Ούτε γνώριζε τί είναι Κεφάλαιο, αν δεν το είχε κάνει γνωστό στο Σύστημα, ο συστημικός Μαρξ ή ο Φρόυντ την ψυχανάλυση, αν δεν είχε την υποστήριξη του Σιωνιστικού (Ελευθεροτεκτονισμός) οργανωμένου συστήματος της «ελευθερίας, ισότητας, αδελφότητας» ενάντια στην τότε συντηρητική Βασιλεία (ή Μασωνία) της «πατρίδας, θρησκείας, οικογένειας».
Μετέπειτα, ακολούθησαν συγγραφείς και πανεπιστημιακοί, που μεταλαμπάδευσαν εισαγόμενες πρακτικές σε κομβικές θέσεις της διανόησης μέσω του Υπ. «Πολιτισμού», για να καταστήσουν την χώρα ουραγό, επαναλαμβάνοντας σε συνεντεύξεις τους πως η χώρα στο εξωτερικό είναι «αμελητέα ποσότης» ή πόσο δυστυχία είναι να είσαι Έλληνας συναγωνιζόμενοι μεταξύ τους στους ανθελληνικούς χαρακτηρισμούς.
Αυτά τα τρανά κρατικοδίαιτα καλπάκια «μας» δεν άφησαν ποτέ τον τόπο να στεριώσει ως αυτόνομη οντότητα, αφού κατόρθωσαν να τον γιψάρουν πρώτα ιδεολογικά.
Το ίδιο πολιτικά και οι σύγχρονοι «γερμανοτσολιάδες»:
όλοι οι μετέπειτα «σοσιαλιστές» της μεταπολίτευσης, και όχι μόνον οι φέροντες το «χακί» υπογράφοντες φανερά την παράδοση της χώρας, για να αλλάζουν τα ρούχα τους σύμφωνα με τα χρώματα των επιταγών της σύγχρονης μόδας των «πολιτικών» ιδεολογιών και των νέων «προκλήσεων» του προοδευτισμού ή, ορθότερα, των απαράβατων επιταγών του Συστήματος.
Με απλά λόγια, άλλαζε τις «κυβερνήσεις» και τα «πολιτεύματα» της χώρας σαν τα πουκάμισα, για να καλύπτει τους ρουφιάνους του!
Η εξουσία του λαού είναι φαινομενική και ανήκει σ’ αυτούς που την επιτρέπουν ν’ ασκείται μέσω των τρεχουσών ιδεολογιών.
Αν δεν μπορείς να νικήσεις τα πάθη σου, τότε τους εχθρούς σου δεν θα τους νικήσεις ποτέ.
Πόσο μάλλον, όταν αυτοί ζουν εντός των τειχών για να παραμένεις δέσμιος κι αδρανής, και στο τέλος σ’ αφήνουν να πεθάνεις, δίχως την «ισότητα» που σου έταξαν ή, έστω, την θεία ενστικτώδη πίστη που σ’ αφαίρεσαν.
Πίστη, που έχει αντικατασταθεί από τις «φοβίες», τα «κόμπλεξ», τις «ειδήσεις», το «χρήμα», το «ψέμα», το «κοινοβούλιο».
Αν η Δημοκρατία ήταν να πλεύσει ξανά από τον τόπο που γεννήθηκε, θα χρειαζόταν φορτίο την Αλήθεια και οδηγό την Γνώση με τελικό προορισμό και πάλι την Ανεξαρτησία μέσα από έναν φιλοσοφημένο λαό και όχι από πολιτικούς που θητεύουν στην Ευρώπη ή τις ΗΠΑ ή τους νεοεκκολαπτόμενους της Λέσχης Μπίλντεμπεργκ (Ελευθεροτεκτονισμός ή Παγκοσμιοποίηση) με σηκωμένα τα μανίκια σε πόζα ξένοιαστου χαμόγελου, όταν ο λαός λιμοκτονεί για να αυτοκτονεί.
Μόνον έτσι διασώζεις ναυαγούς που εισβάλλουν στη χώρα σου για να σου πάρουν οι γείτονες το Αιγαίο, την Μακεδονία, Θράκη, Κρήτη (η ίδια περίπτωση με την Κύπρο λόγω βάσεων) και, και! Και όχι την στιγμή που πνίγεσαι, για να σωθεί η Τουρκία που χάνει τα εδάφη της έναντι του Κουρδικού κράτους και επιδοτείται από το Σύστημα, στο οποίο υποτίθεται ότι ανήκεις για να μην σε υπολογίζει, και συνέχεια να συμβιβάζεσαι.
Το Σύστημα που δεν κουρεύει το δυσθεώρητο χρέος σου για να επανακάμψεις, την στιγμή που έχουν τελειώσει και τα κέρματα στην χρηματιστηριακή αγορά, τα προδανεισμένα κεφάλαια των σωτήριων κομμάτων της πατρίδας σου αδυνατούν να πληρωθούν κι αλλάζουν το ΑΦΜ τους, κι ας σου υπόσχονται ένα λαμπρό μέλλον, μάλλον για τον εαυτό τους θα εννοούν, ή δεν μπορείς να πάρεις τα χρήματά σου και να φύγεις σαν τον νοικοκύρη λόγω των capital controls, όπως κάνει η σημερινή «αστική τάξη» (πολιτικοί–οικονομικοί παράγοντες), που ζει και εξασκεί σε όποια ιδεολογική συνείδηση την επιρροή της αφού η μάζα παραμένει ημιμαθής και αμόρφωτη να κρίνει ή να πάρει ορθές αποφάσεις.
Υπάρχει η Τρίτη Λύση η ΕΛληνική που εξαφάνισαν, και τα καθίκια που ψηφίζεις, Έλλην(ιδ)α συνεχίζουν να την κοροϊδεύουν και να την καλύπτουν για να βρίσκονται εκεί πάνω, καλύπτοντας με τα σκάνδαλά τους, την Γνώση και τους θησαυρούς του υπεδάφους σου.
Αν δεν αφυπνιστείς, Έλλην(ιδ)α, μείνε με το όνειρο της αισιοδοξίας και της ελπίδας, αφού και η παρέλαση που δεν θα πας αύριο λόγω κοροδοϊού, θα καταργηθεί λόγω Προόδου.
Υπάρχουν πλέον σοβαρότερες παρελάσεις για τα δικαιώματα του διαμελισμένου φυσιολογικά ή εκφυλισμένου ανθρώπου.
Η ουρά δεν έχει τέλος.
Τώρα, ήρθε η σειρά σου μαζί με αυτούς που την ασπάζονται ως ένθερμοι προοδευτικοί.
Δεν έχουν δει όμως το δικό τους Τέλος!

2 σχόλια:

δον κιx ο τις είπε...

Ντροπή σας!

km58 είπε...

Είπες κάτι αδελφέ ;;;