Σάββατο, 28 Μαρτίου 2020

ΒΓΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΝΤΙΚΟΦΩΛΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ...

ΒΓΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΝΤΙΚΟΦΩΛΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ: «ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ»! ΠΟΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΡΕ ΠΟΛΙΤΙΚΕ ΟΛΕΤΗΡΑ; ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΘΕΣ ΝΑ ΠΕΙΣ...


«ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ»! 
ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΑΥΤΟΣ...


Mήνυμα του ...ολετήρα πρ. πρωθυπουργού Γ. Παπανδρέου μετά τα όσα γίνονται με τον κορωνοϊό!
Παίζει πάλι ο άθλιος τον ίδιο ρόλο που έπαιζε και ως πρωθυπουργός.
Της Νέας τάξης Πραγμάτων που θέλει τη διάλυση των εθνών-κρατών και την ισοπέδωση ιστορίας-πολιτισμών. 

Είπε λοιπόν ο αθεόφοβος :
«Η ιστορία μας ήταν πάντα σε διάλογο με το διεθνές γίγνεσθαι.
Η επανάσταση του '21, ήταν στον πυρήνα των διεθνών κινημάτων για ελευθερία και αυτοδιάθεση.
Έτσι πορευόμαστε και σήμερα, μέσα από διεθνείς και διμερείς σχέσεις, για μία Ελλάδα παράγοντα ειρήνης και ασφάλειας στην ευρύτερη περιοχή αλλά και τον κόσμο», αναφέρει ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου σε μήνυμά του με αφορμή την επέτειο της 25ης Μαρτίου.
«Οι πολίτες της Ελλάδας, ενώ έφταναν στο τέλος μίας μακράς κρίσης, βρίσκονται αντιμέτωποι με τη δίνη μίας καινούριας, με πυρήνα τις μάχες που δίνονται στα νοσοκομεία και εκεί που κάποιοι συμπολίτες μας εργάζονται για όλους μας, αλλά και σε πολλά σπίτια της χώρας, μίας δοκιμασίας που θα έχει σαφείς επιπτώσεις και όχι μόνο οικονομικές, για όλους», συμπληρώνει ο κ. Παπανδρέου ενώ τονίζει:
«Η επόμενη ημέρα, η νέα πραγματικότητα, απαιτεί νέα μέσα, εργαλεία, διαδικασίες, ιδέες, για να αντιμετωπίσουμε τις μεγάλες προκλήσεις του μέλλοντός μας, στον κόσμο, την Ευρώπη, την Ελλάδα.
Η πανδημία του κορονοϊού ανέδειξε την ανάγκη μιας παγκόσμιας δημοκρατικής διακυβέρνησης.
Και την ανάγκη, ενός νέου κοινωνικού συμβολαίου, που θα έχει στο επίκεντρό του, το σεβασμό των ανθρωπίνων και πολιτικών δικαιωμάτων, με σεβασμό παράλληλα στον κοινό μας πλούτο, το περιβάλλον».

Δεν υπάρχουν σχόλια: