Δευτέρα, 30 Μαρτίου 2020

Φτάσαμε σε μία ιστορική καμπή....Γράφει ο Νίκος Πρασσάς
Συγγραφέας


– Φτάσαμε σε μία ιστορική καμπή.
Προχωράμε μοιραία στην εμφάνιση ενός μετα–(π)οιημένου νου και μιας μετα–τυποποιημένης κοινής γνώμης!
– Όταν τυποποιούνται οι αρρώστιες για να κρύβεται το αντίδοτο μετά ως απειλή για το μάντρωμα των ιδεολογικών/θρησκευτικών ποιμνίων, τότε είτε η Ανθρωπότης γεννάει τέρατα και κατασπαράσσεται από αυτά.
Ή χρειάζεται να ξυπνήσει από τον λήθαργο, γιατί στον θάνατο τα όνειρα αναβάλλονται.
Αφού είτε ανασταίνονται οι νεκροί είτε εξαϋλώνονται, για όσους δυσκολεύονται να το καταλάβουν!
– Έχω τσακωθεί με συγγενείς φίλους και συναδέλφους από το 2005, που έβλεπα τί έρχεται ειδικότερα με την αθρόα λαθρομετανάστευση.
Με έχουν πει ρατσιστή, φασίστα, μισάνθρωπο.
Πώς δεν μου αρέσει ο σούπερ πολυπολιτισμός που μόνο καλά θα φέρει, γιατί αρνούμαι εδώ και πολλά χρόνια να γίνω συστατικό στη παγκόσμια σούπα.
Δεν με νοιάζει.
Λυπάμαι και χαίρομαι συγχρόνως που δικαιώνομαι.
Οι περισσότεροι από τους Έλληνες έχουν μυαλό πολτό κι είναι κρίμα.
– Το ίδιο συνέβη και σε μένα, και το χειρότερο η στενοχώρια μου έδωσε την έμπνευση να πω λίγα (επιτρεπτά) λόγια στον κόσμο, γιατί αν τα πω όλα, δεν κινδυνεύω το τομάρι μου, αλλά να μην με πιστέψουν!
Δυστυχώς όταν ο υπέρμετρος εγωισμός φαντάζει ως κομπασμός ζωής μέσα από ένα ιδιαίτερο μονοπάτι (ιδεολογία/θρησκεία) επιτυχίας, και όχι ως αλτρουισμός μέσα από την ατομική μελέτη των γεγονότων (χάος / καταστροφή / αταξία), τότε όσο σάλιο, μελάνι και φαιά ουσία να χύσεις στο κενό μυαλό της μάζας που ζει πλάι σου, δεν πρόκειται να κερδίσεις, αλλά να χαλάσεις και την ζαχαρένια σου.
Ο σώζων εαυτόν σωθήτω.
Το έχουμε ζήσει αυτό το έργο του θιάσου σκιών της δήθεν πολιτικοοικονομικής ζωής ξανά ως μικροί εμείς οι μεσήλικες, που θέλουν να μας σιωπήσουν.
Μας είχαν κρατήσει σπίτι για λίγες ημέρες με κλειστά τα φώτα, και μας άλλαξαν όχι μόνον την ...«κυβέρνηση», αλλά μας στέρησαν και το ρεύμα –αφού η «δημοκρατία» κοστίζει.
Τότε η οικονομία έσφυζε, αλλά έπρεπε να πέσει η Χούντα με την δική τους χούντα, μέσω της φάρσας του Πολυτεχνείου, ώστε να «καλούσαν» των ARAMCO συμφερόντων «εθνάρχη» τους, ο οποίος θα αποδεχόταν την εισβολή του Αττίλα με το «η Κύπρος κείται μακράν».
Και θα μπορούσαμε όλοι μετά να μιλάμε ελεύθερα, άσχετα αν δεν μας άκουγε κανείς.
Να σπουδάζαμε ελεύθερα δίχως να έχει αξία το δίπλωμα, που μετατράπηκε σε πληθωριστικό χαρτί εξαργυρωμένο με την ανεργία.
Και συνάμα οι αίθουσες των μαθημάτων σε χώροι ουρητηρίου, αναρχίας και λαθρεμπορίου.
Να καταστραφεί συστηματικά η ανθούσα ελληνική οικονομία θέτοντας τους δικούς του «οικονομικούς παράγοντες» ως αφεντικά του ξένου κεφαλαίου, κι όχι του ντόπιου που πλέον έσβησε δια παντός, σκεπάζοντας τον φυσικό/ορυκτό πλούτο που αντί να τον εξορύξει για το καλό του λαού, τον μοιράζει στους γείτονες εισβολείς.
Και να φτάσει η χώρα στο χάλι που βρίσκεται σήμερα με την διαδοχική αποτυχία και συστηματική διάλυση του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα, των επιχειρήσεων και εργοστασίων.
Όσο και με την επιβεβλημένη εισβολή πλέον του «Αττίλα 3» λόγω «παγκοσμιοποίησης» μέσω των μεταναστών όλης της Υφηλίου, με τους Έλληνες κλεισμένους στο κλουβί τους, και αυτούς να σουλατσάρουν ανενόχλητοι και δίχως τον κίνδυνο του «ιού» μεταφερόμενοι σε όλη την Ελλάδα!
Είναι ο ατομικός δρόμος του καθενός πλέον που χωρίζει το (κοινό) μονοπάτι του Γολγοθά μας.
Και δεν συναντάται, όπως το θέλουν με τον διττό ρόλο τους οι πολιτικοί/τραπεζίτες που ναι μεν απέτυχαν για τον «λαό», αλλά πέτυχαν δε υπέρ του μεγάλου τους Αφεντικού που υπηρετούν, αφού τον μετέτρεψαν σε «μάζα».
Για να αποκαλούνται σήμερα την Παγκόσμια Διακυβέρνηση ως «σωτηρία», αφού τα σκάτωσαν σε όλους τους τομείς, και θέλουν τώρα ξαφνικά να μας σώσουν από έναν «ιό»!
Τα Αμερικανικά στρατεύματα έκαναν «ειρηνική» απόβαση στην ΕΕ και τα Ρωσικά στην Ιταλία.
Τα στρατεύματα βγαίνουν στους δρόμους λίγο πριν την χούντα για να επικρατήσει το αλαλούμ!
Δεν ξέρω, αν θα συνεχίσω να γράφω άλλο, φίλοι μου.
Η πίεση είναι πλέον αφόρητη, επειδή η «δημοκρατία» με το «ι» σε παρένθεση ως Δημ(ι)οκρατία κρύβεται παντού και παρακολουθεί την ελεύθερη σκέψη και έκφραση.
Μιας και ελέγχεται πλέον από τον Δήμιο κι όχι τον Δήμο, που μέσω τής κατ’ οίκον κράτησης σε κατευθύνει με τις οδηγίες του.
Καλώς ορίσατε Όλοι και Όλες στην νηπιακή ηλικία.
Την εποχή της τεχνητής νοημοσύνης και της πνευματικής ενασχόλησης με την αποστήθιση του λεξικού των όρων του καλού κομμουνιστή.
Προσέξτε, μην εκφράζεστε πλέον ελεύθερα και αυτόφωτα.
Ακολουθείτε τις διαταγές/οδηγίες γιατί κινδυνεύει η υπόστασή σας να μετατραπεί στο μαύρο πρόβατο της αγέλης των λευκών, που πλέον γκριζάρονται στο βαφείο της εξομοίωσης για ευκολότερη διαχείριση στην συμπεριφορά.
Ανοίξτε τα σύνορα, κλείστε τα ντόπια στρατόπεδα, για να επιβληθεί η Δικτατορία του Διεθνούς Προλεταριάτου.
Την Αγάπη και την Σκέψη μου στην Νέα Ανατολή του Λυκόφωτος της Παγκοσμιοποίησης.
Ο Θεός ο Αληθινός του Φωτός μαζί Σας, όσο άπιστους κι αν σας έκανε η απέχθεια των θρησκειών τους!
ΣΧΟΛΙΟ : Η θλίψη ξυπνάει το ένστικτο της επιβίωσης κι όχι τον λήθαργο της υποταγής!

2 σχόλια:

δον κιx ο τις είπε...

Οι χουντικοί το παίξανε μάγκες

θεωρώντας οτι υπάρχει κάποια
στρατιωτική τσίπα
και από τσιράκια και χρησιμοι ηλίθιοι γίνανε τρόφιμοι φυλακών

οπως κι ο Αντρίκος
...ο "μεγάλος"...
κατήντησε
ο..."σιδερένιος"... περίγελος του κάθε λαζοπουλου.

Ετσι τιμωρεί το
μαφιόζκο
σύστημα όσους
του " κουνιούνται παραπάνω απ'όσο επιτρέπεται.

Ευτυχώς υπάρχει Θεός.
Αργεί για τα δικά μας
μυαλά αλλά όταν
μοιράζει ευλογίες

έναι Δ ί κ α ι ο ς !

κατήντησε

δον κιx ο τις είπε...

Το "κατήντησε" στο τέλος γράφτηκε κατα λάθος.