Τετάρτη, 26 Φεβρουαρίου 2020

ΜΕ ... ΚΑΛΥΨΗ ΚΑΙ ΑΠΟΚΡΥΨΗ...ΤΙ ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΜΕ...Η δράση της Χρυσής Αυγής κι άλλων δημιουργημάτων της CIA ... έστρωσε το χαλί για την ποινικοποίηση του λόγου ...όταν αυτός άπτεται των συμφερόντων των τοκογλύφων. 
Οι πράκτορες εντός Βουλής έσπευσαν να ποινικοποιήσουν την αμφισβήτηση της καθεστωτικής εκδοχής του ολοκαυτώματος, αλλά ξέχασαν να ποινικοποιήσουν την αμφισβήτηση εκατοντάδων άλλων πολύ μαζικότερων εγκλημάτων που διέπραξαν οι τοκογλύφοι  χρησιμοποιώντας για βιτρίνα διάφορους καταχρεωμένους και διεφθαρμένους εξουσιαστές....
Εγκλήματα που ξεχάστηκαν σκόπιμα και οδήγησαν τη χώρα στη φτώχια και την εξαθλίωση... και δεν μιλάει κανείς.... αλλά κι εμείς.... ετοιμαζόμαστε για την τσικνοπέμπτη...
Ο Ρουβίκωνας με τις άσκοπες, κλούβιες και καθαρά επικοινωνιακές και «μαρκετίστικες» δράσεις ... έστρωσε το χαλί στην κυβέρνηση να μετατρέψει την ρίψη 5 φέϊγ-βολάν και την αναγραφή συνθημάτων με σπρέι, σε  ... κακούργημα.
Άλλες περίεργες οργανώσεις στο παρελθόν προσέφεραν στην εξουσία τα κατάλληλα προσχήματα ώστε να γεμίσει η Αθήνα κάμερες επιτήρησης κλπ.
Σε όλες τις περιπτώσεις οι δράσεις τις οποίες έλαβαν υπόψη τους οι … «χαφιέδες» της Βουλής για να νομοθετήσουν σκληρότερα μέτρα κατά της ελευθερίας της έκφρασης ... ήταν από γελοίες έως πολύ γελοίες.
Δράσεις καθαρά επικοινωνιακές ... καθαρά για τη δημιουργία συμπάθειας σε συγκεκριμένες ομάδες καταναλωτών «επαναστατικών προϊόντων» .
Ακριβώς όπως κάνουν οι χαφιέδες εντός της Βουλής...
Βγάζουν πύρινους επαναστατικούς αντιστασιακούς λόγους και την ίδια μέρα υπογράφουν Μνημόνια 1500 σελίδων, αγοράζουν οπλικά συστήματα, που είναι άγνωστο αν κάνουν για την δική μας περίπτωση, με εικονικά τιμολόγια αξίας δισεκατομμυρίων κι υπογράφουν τη δημιουργία νέων στρατιωτικών βάσεων ξένων δυνάμεων, χωρίς να δίνουν εξηγήσεις σε κανέναν...
Όλοι παίζουν σε επίπεδο δημιουργίας εντυπώσεων για να κερδίσουν την προσοχή και την εμπιστοσύνη των πολιτών - τηλεθεατών - χορηγών τους.
Στα παρασκήνια όμως και πίσω απο τη βιτρίνα, αλλάζουν χέρια βαλίτσες με λεφτά και κωδικοί από τραπεζικούς λογαριασμούς σε offshore στον Παναμά!!!!
\
Οι 5 φωτοτυπίες που έριξαν οι Ρουβίκωνες σε μία πυλωτή … έγιναν 1η είδηση στον Τύπο, αλλά το ότι το Ισραήλ απέκτησε βάση σε Ελληνικό Έδαφος κι ότι η Μοσάντ προστάτευσε άνθρωπο της 17Νοε από …τυχαία σύλληψη, είναι πράγματα που δεν τα ανακοινώνει κανείς μεγαλοδημοσιογράφος -από αυτούς που κόπτονται για τον φτωχό Έλληνα- και φυσικά ΔΕΝ τα γνωρίζει κανείς μας…
Αυτό και μόνο θα έπρεπε να προβληματίσει τους ίδιους τους Ρουβίκωνες ... αν υπάρχουν κάποιοι από αυτούς, που δεν δουλεύουν για τα … γνωστά ξένα συμφέροντα.
Όποιος γνωρίζει πόσο κοστίζει κάθε δευτερόλεπτο τηλεοπτικής προβολής ... καταλαβαίνει ότι αυτό δεν παρέχεται σε 5 παιδάκια που πετούν φωτοτυπίες ....επειδή ανησύχησε η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ μας, αλλά επειδή η εκάστοτε εξουσία χρειάζεται τα κατάλληλα προσχήματα για να μας περάσει χειροπέδες και περισσότερες αλυσίδες ως «φυσικό επακόλουθο» κάποιας …«απειλής» εναντίον του πολιτεύματος και της «δημοκρατίας» τους.
Πρώτα είχαμε την απειλή δέκα μπατίρηδων της Χρυσής Αυγής, τώρα έχουμε την απειλή δέκα μπατίρηδων του Ρουβίκωνα.
«Τρέμει το Σύμπαν» για άλλη μία φορά….. νομίζουν ότι τους πιστέψαμε… τρομάρα τους…
Που θα πάει… ΔΕΝ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ;;;
Να θυμόμαστε ΠΑΝΤΑ ότι ο Ρωμιός μπορεί να κατορθώσει τα ΠΑΝΤΑ μέσα από την πίστη του και κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες, ειδικά όταν είναι το αουτσάϊντερ όπως τεκμηριώνει η πλούσια Ιστορία μας...
Ο Άγιος Θεός να σκεπάζει όλους τους καλοπροαίρετους και να φωτίζει όλους τους άλλους σε Μετάνοια, με πρώτους τους πολιτικούς μας!!!
Κωνσταντίνος Μίχος    

Δεν υπάρχουν σχόλια: