Σάββατο, 29 Φεβρουαρίου 2020

Πρέπει να μάθουν αυτοί οι απρόσκλητοι, ότι όποιος θέλει να μπει στην Ελλάδα... πρέπει να χτυπάει την πόρτα!!!Κι' αυτά τα δάχτυλα που προσβάλουν την Ελλάδα, πρέπει να κοπούν ΑΜΕΣΑ !!!
Γράφει ο Πατριώτης Τζανής Γκούσκος
Οικονομολόγος - Συγγραφέας


Προσπαθούν να διασπάσουν την μεθοριακή γραμμή άμυνας ώστε να δημιουργήσουν θύλακα στον Έβρο που θα ενωθεί με την Κομοτηνή και, με δεδομένη την ελληνική αντίδραση,
να στρώσουν το δρόμο στον τουρκικό στρατό ώστε να επέμβει για να τους προστατέψει.
Το σενάριο βασίζεται στο ίδιο έργο που έχει παιχτεί στην Κύπρο το 1973 που σημαίνει ότι, η Τουρκία βρίσκει πάτημα και προσαρτά άμεσα τους νομούς Έβρου και Κομοτηνής.
Αυτό που γίνεται ολοένα ισοδυναμεί με αιτία πολέμου (Casus belli).
Στα επόμενα 24ωρα θα μεσολαβήσουν προβοκατόρικα γεγονότα και ψεύτικες ειδήσεις (από εντός - εκτός υπονομευτές) ώστε να κλονίσουν το φρόνημα του Στρατού και την ενότητα του Ελληνικού λαού.
Μην τους ακούτε και ΜΗΝ στρεφόσαστε εναντίον κανενός που βρίσκεται στην πρώτη γραμμή άμυνας της χώρας -συνοριοφύλακες, στρατός και αστυνομία-.
Μα ούτε και εναντίον αυτής της ολίγιστης κυβέρνησης, η οποία σκιαμαχεί στα μετόπισθεν και άργησε χαρακτηρσιτικά να καταλάβει τον κίνδυνο, αλλά έστω κάλιο αργά παρά ποτέ.
Ο Έβρος πρέπει να κρατηθεί πάση θυσία και πρέπει να βάλουμε πλάτη ΟΛΟΙ, ακόμα και αν απαιτείται να κάνουμε τα στραβά μάτια (προς το παρόν) σ' αυτούς τους άθλιους πολιτικούς που επιλέξαμε και το έφερε η συγκυρία να παίρνουν αποφάσεις για λογαριασμό του Έθνους.
Ακόμα και αν χρειαστεί να κηρυχθεί γενική επιστράτευση.
Θα πήγαινα την άλλη ώρα και ας μην είμαι στις κλάσεις που θα κληθούν.
Πρέπει να μάθουν ότι, όποιος θέλει να μπει εδώ μέσα ...
πρέπει να χτυπάει την πόρτα και άμα θέλουμε τ' ανοίγουμε, κι' αυτά τα δάχτυλα που προσβάλουν την Ελλάδα, πρέπει να κοπούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: