Σάββατο, 25 Ιανουαρίου 2020

Τουρκάλα κάνει τεστ DNA και... αποδεικνύεται ...Ελληνίδα!Πως το είχε πεί ο Άγιος Γέροντας Παΐσιος;;;


Όπως είναι γνωστό, τα τεστ DNA, που ανακαλύπτει κανείς την καταγωγή του, είναι αρκετά δημοφιλή. Μάλιστα είθισται, όσοι τα κάνουν να φτιάχνουν βίντεο με τις αντιδράσεις τους και να τα αναρτούν στο διαδίκτυο.
Ο πραγματικός «χαμός» γίνεται με τους Τούρκους, οι οποίοι όταν κάνουν το τεστ συνήθως ανακαλύπτουν ότι δεν είναι Τούρκοι, αλλά είτε απόγονοι εξισλαμισμένων, είτε μιγάδες.
Τα τεστ που τα «σπάνε» είναι βεβαίως εκείνα που οι Τούρκοι ανακαλύπτουν ότι είναι Έλληνες.
Στο βίντεο που ακολουθεί, μια νεαρή και όμορφη Τουρκάλα που ζει στο εξωτερικό, η Τζαλέ Καρασλάν (Jale Karaaslan), έπαθε την πλάκα της ζωής της όταν ανακάλυψε ότι είναι 46,2% Ελληνίδα.
Η αντίδρασή της «τι Ελληνίδα;» είναι στο 03.45 του βίντεο.
ΒΙΝΤΕΟ
Άγιος Παΐσιος : Οι Τούρκοι θα καταστραφούν. Θα σβήσουν από το χάρτη, διότι είναι ένα έθνος, το οποίο δεν προέκυψε από την ευλογία του Θεού.
Από τους Τούρκους το 1/3 θα πάει από όπου ξεκίνησαν, στα βάθη της Τουρκίας, το 1/3 θα σωθεί, διότι θα έχει εκχριστιανισθεί και το τελευταίο 1/3 θα σκοτωθεί στον πόλεμο αυτό»………

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Εξαιρετικο αρθρο.
Αξιζει να διαβαστει για να δουμε πώς θα προστατευθούμε.
Αν θέλετε το δημοσιευετε.

https://www.triklopodia.gr/%cf%87%cf%81%ce%ae%cf%83%cf%84%ce%bf%cf%82-%ce%bc%ce%b1%ce%bd%cf%84%ce%b6%ce%b9%ce%ac%cf%81%ce%b7%cf%82-%ce%bf-%cf%86%cf%80%ce%b1-%ce%b5%ce%af%ce%bd%ce%b1%ce%b9-%cf%83%cf%85%ce%bc%cf%86%ce%bf%cf%81/