Τετάρτη, 22 Ιανουαρίου 2020

Μετά την σημερινή λαοθάλασσα ο Μηταράκης μιλάει πάλι για κλειστά κέντρα μεταναστών... - ΒΙΝΤΕΟ -Σήμερα είχατε εκλογή Προέδρου Δημοκρατίας... ποιός να ασχοληθεί με τους Νησιώτες;;;


Εξαιρετικό ενδιαφέρον παρουσιάζει η σημερινή δήλωση του Υπουργού Μετανάστευσης Νότη Μηταράκη μετά τις σημερινές δυναμικές συγκεντρώσεις σε Μυτιλήνη, Χίο, Σάμο.
Στη δήλωσή του ΚΑΝΕΙ ότι δεν κατάλαβε τίποτα και.... επιμένει να μιλά για «κλειστά κέντρα», για επιλεκτική αποσυμφόρηση των νησιών (μόνο οι ευάλωτες ομάδες) και άλλα πολλά ευχολόγια!
Προφανώς δεν έχει αντιληφθεί το μέγεθος της αγανάκτησης του κόσμου!
Λογικό είναι... σήμερα είχαμε εκλογή Προέδρου Δημοκρατίας... ποιος να ασχοληθεί με τους Νησιώτες;;;
Δήλωση Ν. Μηταράκη 
Ο Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Βουλευτής Χίου της ΝΔ, κ. Νότης Μηταράκης, αναφορικά με τις σημερινές κινητοποιήσεις στα νησιά, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
«Είναι δικαιολογημένη η αγανάκτηση των πολιτών για την συνεχιζόμενη μεταναστευτική κρίση.
Σήμερα οι νησιώτες σηκώνουν δυσανάλογο βάρος και είναι απαραίτητη η αλληλεγγύη σε ευρωπαϊκό αλλά και σε εθνικό επίπεδο.
Βασικός μας στόχος είναι  η μείωση των ροών και αυτό θα επιτευχθεί μέσα από την ενίσχυση της φύλαξης των συνόρων, την επιτάχυνση των διαδικασιών ασύλου, την αύξηση των επιστροφών και τα κλειστά προαναχωρησιακά κέντρα. 
Επιταχύνουμε τις επιστροφές όσων δεν δικαιούνται διεθνούς προστασίας και την μεταφορά στην ενδοχώρα όσων λαμβάνουν άσυλο ή ανήκουν σε ευάλωτες ομάδες. Χρειάζεται ενότητα, υψηλή αίσθηση ευθύνης και συνεργασία όλων των εμπλεκόμενων φορέων για να αντιμετωπίσουμε ορθολογικά το μεταναστευτικό πρόβλημα.
Αύριο, αναμένω να συναντηθώ με τον Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου κ. Μουτζούρη και τους Δημάρχους των νησιών. 
Για να καταλήξουμε σε βέλτιστες λύσεις πάντοτε με γνώμονα την ευημερία των συντοπιτών μας.»
ΒΙΝΤΕΟ
ΣΧΟΛΙΟ : Θα σε συμβουλεύαμε -αν έχεις τα κότσια- να πάς στη ΜΟΡΙΑ, να δείς ιδίοις όμμασι τι συμβαίνει εκεί και τι ετοιμάζεστε να φέρετε και σε ΜΑΣ στην ηπειρωτική Ελλάδα, μήπως και αποφασίσετε το ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ και ΤΙΠΟΤ' ΑΛΛΟ!!! Ευτυχώς Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΞΥΠΝΑΕΙ και τότε....

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Όλα αυτά γίνονται για έναν λόγο: για να γίνει πιο «ευκολοχώνευτη» η μόνιμη μεταφορά και εγκατάστασή τους στην ενδοχώρα. Αυτός είναι και ο λόγος που το γεγονός «τυγχάνει» τόσο δυναμικής και επισταμένης προβολής από τα ΜΜ«Ε»

km58 είπε...

Κι όμως αδελφέ εμείς βλέπουμε ότι ο Ελληνισμός ξυπνάει...Έχει ο Θεός...

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΠΡΩΤΑ
ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΠΡΩΤΑ
ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΠΡΩΤΑ

ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΗΟΤ SPOTS!

ΕΧΟΥΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠΟ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΕΧΘΡΟΥ !
ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ ;

Ανώνυμος είπε...

ΣΦΑΞΙΜΟ ΣΤΟ ΓΟΝΑΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΝΤΟΠΙΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΜΑΣ!

ΚΑΜΜΙΑ ΛΥΠΗΣΗ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ