Τρίτη, 28 Ιανουαρίου 2020

ΠΟΝΗΡΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ....Για το ΣΧΟΛΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ του Υπ. ΑΠΑΙΔΕΙΑΣ…


Χθές Δευτέρα αφιερώθηκε ένα ολόκληρο δίωρο στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ σχολεία, για το ολοκαύτωμα των Εβραίων, κατ’ εντολήν του υπουργείου Απαιδείας!!!
Η αντιφασιστική μνήμη έχει στόχο να ενδυναμώνει τα παιδιά με ανθρωπιστικά ιδανικά και να συμβάλει στην αγωνιστική και μετέπειτα πολιτική τους συγκρότηση, έτσι ώστε να αποτρέπουν ολοκληρωτικές πρακτικές της σήμερον.
Πάρα πολύ ωραία και μπράβο σας!!!
Το πρόβλημα είναι όμως κυρία Κεραμέως, ότι τα σημερινά ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ αποφοιτούν από το σχολείο και εισέρχονται στα πανεπιστήμια, αγνοώντας ΑΚΟΜΗ και ονομαστικά  τον Καραϊσκάκη, τον Παύλο Μελά, τον Καποδίστρια, ή τον Παπαφλέσσα και τη Μπουμπουλίνα, τον στρατηγό Μακρυγιάννη και τόσους άλλους ΣΠΟΥΔΑΙΟΥΣ προγόνους μας που έχυσαν ΚΑΙ το αίμα τους για να ζούμε ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ στην ευλογημένη σύγχρονη Ελλάδα !
Πριν λίγες ημέρες επίσης, μάθαμε ότι τα παιδιά μας αγνοούν ΑΚΟΜΗ και την θέση της Ελλάδας στον παγκόσμιο χάρτη!!!
Υπ’ αυτές τις … προοδευτικές και ανθελληνικές συνθήκες κυρία υπουργέ της ΑΠΑΙΔΕΙΑΣ,  η … «σφυρηλάτηση» των ΝΕΩΝ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΩΝ είναι μισή, στρεβλή και ανάπηρη.
Τα παιδιά μας –υπ’ ευθύνην ΟΛΩΝ των υπουργών ΑΠΑΙΔΕΙΑΣ του ψευτορωμαίϊκου- Δεν έχουν ιδέα για το Σούλι, το Αρκάδι, το Ζάλογγο ή τι είναι η Ποντιακή Γενοκτονία, η επανάσταση του 1821 και πολλά άλλα ιστορικά γεγονότα...
Τα σχολικά προγράμματα, οι … «οδηγίες», αλλά κυρίως οι προοδευτικές πρακτικές στο σημερινό σχολείο, συντελούν στην... ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ αποσιώπηση ή στην επιδερμική επαφή της ιστορικής γνώσης και στην αδιάφορη στάση των παιδιών απέναντι σε ολοκαυτώματα και ηρωικές προσεγγίσεις της Ελληνικής ιστορίας...
Έτσι, κυρία υπουργέ, οι αυριανοί πολίτες είναι βέβαιο ότι θα έχουν πολλά ελλείμματα και μεγαλύτερες δυσκολίες για να αναπτυχθούν ισόρροπα και με επαρκή εφόδια για την ζωή τους στη χώρα που τους γέννησε !!!
Αυτό επιδιώκετε κι εσείς;;;
Διότι αυτό επιδιώκουν συστηματικά 40 χρόνια τώρα οι κυβερνήσεις του ψευτορωμαίϊκου….
Κωνσταντίνος Μίχος    

Δεν υπάρχουν σχόλια: