Τετάρτη, 29 Ιανουαρίου 2020

Η ντροπιαστική διαστρέβλωση της ιστορίας!!!

Σχετική εικόνα


Περί του ...Ολοκαυτώματος ο λόγος...


Δανείζομαι, ως εξαιρετικά σωστή, την δημοσίευση του φίλου ΚΝ
-------------------------------------------------------------------
Δεν μπορώ να αυτολογοκριθώ και να μην γράψω κάτι για το Ολοκαύτωμα σήμερα.
Με πλήρη ευαισθησία για το θέμα, καθότι είχα και τρεις συγγενείς σε στρατόπεδα συγκέντρωσης.
Το Ολοκαύτωμα έχει εδω και χρόνια γίνει αντικείμενο μιας δεύτερης αθλιότητας, πέραν της προφανούς, που ειναι η συλλογική ενοχή και η με συνοπτικές διαδικασίες εξόντωση μιας κοινωνικής ομαδας.
Η δεύτερη αθλιότητα όμως, ειναι η καπηλεία, η οποία είναι και κλιμακούμενη:
Ξεκίνησε με την αποσιώπηση τών εκατοντάδων χιλιάδων νεκρών διαφόρων θρησκευμάτων και εθνοτήτων στους χώρους των μαρτυρίων.
Μέχρι την θρασεία απαίτηση του να ξηλωθούν οι σταυροί των νεκρών χριστιανών μαρτύρων, ιερέων και λαϊκών από το Άουσβιτς.
Ο Β' ΠΠ  μετατράπηκε σε πολιτισμικό συμβάν.
Στην συνέχεια μετατράπηκε σε πλυντήριο μιας άθλιας ελίτ η οποία συχνά συνεργάστηκε με τους ναζι, ή τους διέφυγε, και συνεχίζει ακάθεκτη την επέλαση του καπιταλιστικού νεοφιλελευθερισμού που προωθεί και που δημόσια διατείνεται δια επίσημων εκπροσώπων οτι αυτό ακριβώς ειναι το "θεάρεστο" έργο της.
Καθε εγκλημα της Ωλμπραϊτ, του Σορος, του Σαρκοζι , του Λενιν ή του Ρότσιλντ, ξεπλενεται στο αίμα 10.000 εβραίων εμποράκων, καθαριστριων και αχθοφορων.
Κυρίως εκείνων δηλαδή που πλήρωσαν το τίμημα στην Θεσσαλονικη, ενω οι ελίτ διέφυγαν ως κάτοχοι διπλωματικών διαβατηρίων, τα οποία ειχαν εξασφαλίσει ως βαμπίρ της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, την οποία υποδούλωσαν, κατέστρεψαν και διαμέλισαν (οπως και εμας με το ΤΑΙΠΕΔ) μεσω του Ταμείου Διαχείρισης Οθωμανικου Χρεους.
Και μαλιστα αφορολόγητα βάσει μνημονίου.
Η τρίτη φάση της καπηλείας περνά στην δημιουργία συλλογικών ενοχών σε βάρος των λαών οι οποίοι με αυτοθυσία τους διέσωσαν από τα χέρια των ναζί και των δοσίλογων, (οι οποίοι κατεδιδαν με την ιδια ανεση και Ελληνες).
Οσο το εβραικό κεφάλαιο προελαύνει, όσο οι χωρες της Μεσογείου και της Λατινικής Αμερικής καταστρέφονται τοσο τα θύματα του καπιταλισμού θα ενοχοποιούνται για ενα έγκλημα που δεν έκαναν.
Η … υποτιθέμενη συλλογική ευθύνη των Ελλήνων για τα εργα των Γερμανών ναζί, είναι και προσοδοφόρα -όπως και στην περίπτωση της βαρβάτης αποζημίωσης για το υποτιθέμενο εβραικό νεκροταφείο της Θεσσαλονίκης εν μέσω κρίσης.
Εξασφαλίζουν δε και την σιωπή των αμνών για τα κατα συρροήν εγκλήματα.
Μας το ανέφερε εξ άλλου σε lapsus ο Cohn Bendit οταν ρωτήθηκε στο πλευρό του Σημίτη :
γιατί η «διεθνής κοινότητα συμπεριφέρονται ετσι στους Ελληνες»;;;
Και η απαντησή του εν βρασμώ ηήταν:
Γιατί δεν συναχθήκατε με την … «διεθνή κοινότητα» τότε που το ΝΑΤΟ διαμέλιζε την Σερβία !!!
'Ηταν τοτε που ενω είχαν στα χέρια τους αναφορές για αναβίωση του Ισλαμικού φονταμενταλισμού στην Βοσνία και ακραίο εθνικισμό στο Κόσοβο, με ενδείξεις διωγμού προς άλλες κοινότητες, χρηματοδοτούσαν "φιλικά" τον ΟΗΕ να πάρει τις … «σωστές» αποφάσεις.
Και δεν ξέρω τι είναι μεγαλύτερη αθλιότητα.
Το να πατάς επί των δικών σου πτωμάτων ή επί των πτωμάτων των άλλων….
Λιάνα Καστρινάκη

Δεν υπάρχουν σχόλια: