Τετάρτη, 22 Ιανουαρίου 2020

ΛΕΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ "ΝΑΙ" ΑΛΛΑ ΤΙ ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ ;;;

ΦΩΤΟ απο hellasjournal.com


Στη τελική, τι κερδίζουμε απο τα μόνο ΝΑΙ και απο το… «ανήκομεν εις την Δύσην» ;;;


Την επιστολή του Αμερικανού υπουργού Εξωτερικών, Μάικ Πομπέο στον Έλληνα πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη παρουσίασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.
Ο κ. Πέτσας τόνισε ότι στην επιστολή του ο κ. Πομπέο αναφέρεται στην υποχρέωση επίλυσης των διαφορών με ειρηνικά μέσα ενώ καλεί και σε αποφυγή προκλητικών πράξεων ή διακηρύξεων.
Επίσης, σε δυο σημεία της επιστολής, υπογραμμίζεται η δέσμευση των ΗΠΑ να στηρίξουν την Ελλάδα, καθώς αποτελεί σύμμαχο - κλειδί και κρίσιμο παίκτη στην ανατολική Μεσόγειο και τα Βαλκάνια.
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είπε επίσης, ότι η επιστολή Πομπέο επιβεβαιώνει ότι οι σχέσεις Αθήνας - Ουάσιγκτον βρίσκονται στο καλύτερο επίπεδο των τελευταίων δεκαετιών και ταυτόχρονα συνιστούν μια «αποστομωτική απάντηση σε αυτούς που βιάστηκαν να απαξιώσουν την επίσκεψη του πρωθυπουργού στην Ουάσιγκτον».
ΣΧΟΛΙΟ : Απο το μεσημέρι μας βομβαρδίζουν απο τηλεοράσεως, με την επιστολή Πομπέο λες και αποτελεί κάποιο ΙΣΧΥΡΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ… το ... είπα, ξείπα των αμερικανών...
Κι αναρωτιέμαι ο αδαής … Τα ίδια ακριβώς δεν έλεγαν και στους ΚΟΥΡΔΟΥΣ οι δήθεν φίλοι μας;;; 
Ποιό το αποτέλεσμα;;; 
Και στη τελική, τι κερδίσαμε απο τα μόνο ΝΑΙ και απο το… «ανήκομεν εις την Δύσην» ;;;
Μπορεί κάποιος ανευθυνοϋπέυθυνος να μας δείξει κάτι;;;
Και αν … «ο έχων τα κόλλυβα στο ζωνάρι του» πραγματοποιήσει τις απειλές του και «μας τη κάνει» -αφού του δίνουμε συνέχεια κίνητρα- αυτοί που θα βάλουν τις υπογραφές για να φύγει η συστοιχία -λες και μας περισσεύουν- θα προλάβουν να πάνε έστω στρατοδικείο;;; 
Μόνο ο Άγιος Θεός μας σώζει μ' αυτούς που μπλέξαμε...

Δεν υπάρχουν σχόλια: