Σάββατο, 9 Νοεμβρίου 2019

ΜΕ ... ΚΑΛΥΨΗ ΚΑΙ ΑΠΟΚΡΥΨΗ... - ΒΙΝΤΕΟ -Ανεκτίμητη Αξία να ζεις σε πολιτικές (και ποδοσφαιρικές) Μπανανίες σαν κι αυτήν που ζούμε!!!!Η εικόνα ίσως περιέχει: ωκεανός, ουρανός, υπαίθριες δραστηριότητες και νερό
Στους 9 πλέον οι θάνατοι ανθρώπων που σχετίζονται με την πολύκροτη υπόθεση του ναρκοπλοίου Noor 1, το οποίο μετέφερε τους 2 τόνους ηρωίνης στην Ελλάδα.
Στη μακάβρια λίστα και ο επιχειρηματίας Κωνσταντίνος Καζινάκης, για τον οποίο αποκαλύφθηκε ότι μάς… αποχαιρέτησε στο Οντάριο του Καναδά προ αρκετών μηνών, σε τροχαίο δυστύχημα, το οποίο οι ίδιες οι καναδικές αρχές το χαρακτήρισαν επίσημα ως μυστήριο και ύποπτο.
Μιλάμε για βασικότατο μάρτυρα που είχε καταθέσει στην ανάκριση, αλλά ενώ δήλωσε πως θα έρθει στην Ελλάδα και για τη δίκη, δεν εμφανίστηκε ποτέ, ένεκεν της προς… Κύριον αποδημίας του.
Και μένω τώρα εδώ μόνο στους θανάτους και όχι σε παραιτήσεις, όπως της ανακρίτριας Μάντακα που προ 3 μηνών εγκατέλειψε την υπόθεση, παραιτήθηκε από το δικαστικό σώμα και μετανάστευσε μαζί με την κόρη της στην Αμερική!!!.
Πραγματικά αξία ανεκτίμητη πάντως να ζεις σε πολιτικές (και ποδοσφαιρικές) Μπανανίες σαν κι αυτήν που ζούμε, και εκτός από διάφορες συγκινητικές ιστορίες με καμμένα εξοχικά, ανατιναγμένους φούρνους και λευκά Polo, να παρακολουθείς online και την τελευταία διασκευή των «10 Μικρών Νέγρων» της Άγκαθα Κρίστι.
Όλα καλά…
ΠΗΓΗ ΦΒ

Δεν υπάρχουν σχόλια: