Τρίτη, 10 Σεπτεμβρίου 2019

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ με ... ΚΑΛΥΨΗ και ΑΠΟΚΡΥΨΗ !!!! - ΒΙΝΤΕΟ -ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ !!!Θεσσαλονίκη: Σε Hot spot έχει μετραπεί ο σιδηροδρομικός σταθμός !
Η κατάσταση στα τρένα, λίγα μέτρα μακριά από τον κεντρικό επιβατικό σταθμό του ΟΣΕ, ακριβώς δίπλα στο αμαξοστάσιο, έχει φτάσει στο απροχώρητο, με την έννοια ότι οι μετανάστες ζουν μέσα σε βαγόνια τρένων, χωρίς καμία υποδομή διασφάλισης των συνθηκών υγιεινής.
Συνέπεια αυτού είναι να έχει μετατραπεί ο χώρος σε μία απέραντη χωματερή σκουπιδιών, με τον κίνδυνο μολυσματικών ασθενειών.
Πλέον αυτού, οι κάτοικοι της Ξηροκρήνης από τη μία και των Αμπελοκήπων από την άλλη, καταγγέλλουν πως λόγω της παρουσίας των μεταναστών έχει αυξηθεί η ήδη αυξημένη εγκληματικότητα στην περιοχή.
Ο κεντρικός σιδηροδρομικός σταθμός έχει μετατραπεί σε ένα απέραντο άτυπο hot spot με κατοικίες εγκαταλελειμμένα βαγόνια και φιλοξενούμενους εκατοντάδες μετανάστες κατά κύριο λόγο από την Αλγερία και το Μαρόκο και το Πακιστάν.
Η περιοχή έχει μετατραπεί σε εστία μόλυνσης από τους τόνους σκουπιδιών που αφήνουν έξω από τα τρένα, ενώ οι κάτοικοι καταγγέλλουν ότι η ήδη αυξημένη εγκληματικότητα έχει χτυπήσει «κόκκινο».
Το μεγάλο ερώτημα είναι τι συμβαίνει με τους μετανάστες.
Πρόκειται για Αλγερινούς, Μαροκινούς και Πακιστανούς οι οποίοι εξακολουθούν να έρχονται στην Ελλάδα μέσω του Έβρου και των νησιών του Αιγαίου.
Και ειδικά όσοι φτάνουν από τον Έβρο καταλήγουν και «εγκαθίστανται» αμέσως στη Θεσσαλονίκη.
Συνήθως μετά την πρώτη τους σύλληψη, την οποία και οι ίδιοι επιδιώκουν, υποβάλουν αίτημα ασύλου, γνωρίζοντας πως οι διαδικασίες καθυστερούν.
Με την υποβολή του αιτήματος παίρνουν στα χέρια τους έγγραφο που τους επιτρέπει για ένα μικρό διάστημα, τριών μηνών, την παραμονή τους στην Ελλάδα, για να εξεταστεί το αίτημά τους.
Συνήθως το διάστημα αυτό ανανεώνεται καθώς οι υπηρεσίες δεν προλαβαίνουν να το εξετάσουν.
Όταν απορρίπτεται σε πρώτο βαθμό, ο μετανάστης λαμβάνει πάλι για ένα διάστημα νόμιμης παραμονής, εφόσον προσφύγει για να εξεταστεί ο δεύτερος βαθμός!!!
Και πάει λέγοντας!!!!
ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ !!!!
ΒΙΝΤΕΟ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Πριν από πολλά χρόνια είχα διαβάσει ότι θα θελήσουν να διώξουν τους Έλληνες από την Θεσ/νίκη αρχικά με το καλό και μετά με τους λάθρο που θα πολεμήσουν εναντίον των Ελλήνων Θεσσσαλονικιων, αν δεν εγκαταλείψουν την πόλη τους.
Ας το λάβουν υπ όψιν οι Θεσσαλονικείς γιατί εκεί πάει το πράγμα απ' ο,τι φαίνεται.