Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου 2019

Μωρομάνες, παιδική χαρά και το Μεγάλο Ζητούμενο...

Η εικόνα ίσως περιέχει: κρεβατοκάμαρα και εσωτερικός χώρος


Τζανής Γκούσκος
Οικονομολόγος-Συγγραφέας


Μωρομάνες, παιδική χαρά και το Μεγάλο Ζητούμενο...
«Αυτό δεν είναι ευαισθησία είναι ακραία υποκρισία.
Εμείς όταν διαπιστώσαμε ότι υπήρχαν οικογένειες και παιδιά, φροντίσαμε να μεταφερθούν σε χώρο με αξιοπρεπείς συνθήκες διαβίωσης», είπε ο κ. Πέτσας και έδειξε αντίστοιχες φωτογραφίες.
Συνέβη προ 15νθημέρου σε συνέντευξη τύπου που έδωσε ο εν λόγω κυβερνητικός εκπρόσωπος με αφορμή την εκκένωση μιας πολυκατοικίας υπό κατάληψη στα Εξάρχεια και θέλοντας να στριμώξει στη γωνία τον σύριζα για "ακραία υποκρισία" όπως λέει.
Μόνο που, από τη φόρα της κυβερνητικής του … «ειλικρίνειας», έκανε γκάφα ολκής το φυντάνι της νουδού, διότι άλλο που δεν ήθελαν οι εδώ ΜΚΟ και οι λαθρέμποροι απέναντι στην Τουρκία, να πάρουν αυτές τις φωτογραφίες και να τις διαφημίζουν στους λαθρομετανάστες, ότι, ερχόμενοι στην Ελλάδα θα μένουν σε 5κλινα και θα περνάνε ζωή και κότα.
Καθόλου τυχαίο μετά απ' αυτό οι αθρόες αφίξεις ...«τουριστών» με φουσκωτά, στα ανατολικά νησιά του Αιγαίου. 
Η σημερινή σοδειά έφτασε τους 576....
Εύγε στον κυβ. εκπρόσωπο, το μόνο που απομένει είναι να του δοθεί βραβείο για την προβολή του ελληνικού τουρισμού από τον Ερντογάν!
Ο οποίος αργά και σταθερά, δημιουργεί μια ουδέτερη ζώνη από μουσουλμάνους εποίκους στο ανατολικό Αιγαίο, κάτι ανάλογο μ' αυτό που προσπαθεί στη Συρία.
Και πέραν του χάρτη της «γαλάζιας πατρίδας» με το μισό Αιγαίο δικό του, περιμένουμε πότε θα επικαλεσθεί αιχμαλωσία και καταπίεση των ομοθρήσκων του εδώ, αν δεν έχουν 5κλινα κλπ., ώστε να επέμβει ως απελευθερωτής τους.
Όσο για τους φωστήρες της παιδικής χαράς εδώ, που τόσα χρόνια στήριζαν την ευρωληγουριά τους με πομφόλυγες για την ασφάλεια που θάχαμε με τη «μεγάλη ευρωπαϊκή οικογένεια» και την Τουρκία στην Ευρώπη,
πάει κι' αυτό, κατέρρευσε σαν χάρτινος πύργος το αφήγημα και απόμεινε να εκλιπαρούν για κοινά ευρωπαϊκά σύνορα, αλλά ποιος τους ακούει;;;
Σιγά μην έρθει ο Ολλανδός να πολεμήσει για μια ξαπλώστρα στη Χίο, που θα την έχει έτσι κι' αλλιώς, είτε η Χίος ανήκει στην Ελλάδα, είτε στην Τουρκία.
Ας μην έχουμε αυταπάτες, η Ελλάδα τελεί υπό περιορισμένη κυριαρχία και πέραν της δημογραφικής αλλοίωσης και του μαρασμού του πληθυσμού, έχουμε μπει σε τροχιά εσωτερικής αποσύνθεσης και αλλαγής συνόρων.
Αλλά ούτε και φρούδες ελπίδες επιτρέπονται, ότι κάποτε θα τιμωρηθούν όσοι, με πράξεις ή παραλείψεις, σιγοντάρουν αυτή την αντεθνική εξέλιξη και προδοσία,
Τίποτα δεν πρόκειται να γίνει και το ξέρουν καλά...
Απ' το '21 και μετά, όλα τα τσιράκια και οι σφουγγοκωλάριοι των ξένων, τελούν υπό την προστασία των μεγάλων δυνάμεων.
Τι άλλο θα μπορούσε να γίνει;;;
Ιδού το Μεγάλο Ζητούμενο για όλους τους ...σκεπτόμενους Έλληνες και Πατριώτες....

Δεν υπάρχουν σχόλια: