Τετάρτη, 11 Σεπτεμβρίου 2019

Με ... ΚΑΛΥΨΗ και ...ΑΠΟΚΡΥΨΗ...Ταις πρεσβείαις της Θεοτόκου Σώτερ Σώσον ΗΜΑΣ…
Αποτέλεσμα εικόνας για ΘΟΔΩΡΟΣ ΓΙΑΝΝΑΡΟΣ
Το ως άνω άρθρο του BBC αναφέρεται στην περίπτωση του Θόδωρου Γιάνναρου -Μοριακού Βιολόγου, Γενετιστή και υποψήφιου περιφερειακού συμβούλου με την ΝΔ- για όσους δεν κατάλαβαν...
Ο Arash Hempai, είναι Ιρανός πρόσφυγας που εργάζεται πλέον στην Ελλάδα, έχοντας ιδρύσει Μ.Κ.Ο. και βοηθάει σαν αλληλέγγυος πλέον πρόσφυγες και μεταναστευτικά δικαιώματα…
Είναι αυτός που δημοσίευσε μια φωτογραφία στο Twitter, λέγοντας:
"Γεια φασίστες, είμαι άνετος στη νέα μου χώρα. Θα συνεχίσω να αλλάζω το πρόσωπο και την ατμόσφαιρα της πόλης μου. Ο φασισμός πρέπει να απομακρυνθεί από την πόλη μας ».
Αυτό το tweet του έλαβε μεγάλη αντίδραση από πολλούς Έλληνες….
Ο Θεόδωρος Γιάνναρρος, μέλος του κυβερνώντος κόμματος της Νέας Δημοκρατίας, ήταν ένας από εκείνους που απάντησαν στον Arash με αναστεναγμό, λέγοντάς του:
«Μαϊμού, θα επιστρέψεις από εκεί που ήρθες».
Την επομένη μέρα, επειδή γράφτηκε και στον Διεθνή τύπο (όπως το BBC) ΕΚΔΙΩΧΘΗΚΕ ΑΜΕΣΑ, με ΑΜΕΣΗ ανακοίνωση από το …. κόμμα της Ν.Δ.
Τόσο «δημοκρατικά» και τόσο «χρονοβόρα» η νέα κυβέρνηση έδρασε καλύτερα κι από τον ΣΥΡΙΖΑ!!!
Έτσι έδωσε και το ΒΑΘΥ της ΣΤΙΓΜΑ της, του τι πραγματικά πρεσβεύει για την χώρα που την ανέδειξε σε κυβέρνηση…
Πάλι ... «σοφά» ψηφίσαμε ή ... μου φαίνεται...
Ας δούμε όμως ποιός είναι πραγματικά ο Arash Hempai...
O … ιδιοκτήτης Μ.Κ.Ο. πλέον Arash Hempai κάνει Like (με ότι αυτό σημαίνει) σε tweet που το twitter μέσω Google μεταφράζει ως :
«προτροπή να κατέβουν ένοπλοι στους δρόμους για να ρίξουν την κυβέρνηση. «
Είτε του Ιράν είτε της Ελλάδας όπως το βλέπει ο καθένας…

Arash bypass


Επειδή όμως είναι ΠΟΛΥ ευχαριστημένος στη νέα του χώρα και νοιώθει απελευθερωμένος, προσπαθεί να ... "βοηθήσει" τους συναθρώπους του με τα συνεχή twett του… όπως το κάτωθι..
 

Και την επόμενη μέρα, ως εκ θαύματος, οι πρόσφυγες του hot spot Μαλακάσας έκλεισαν «δημοκρατικά» τον παράδρομο της εθνικής οδού…
foto-arxceio


Κι όχι μόνο αυτό το περιστατικό, αλλά ήταν πίσω και από τα γεγονότα στην πλατεία Σαπφούς στην Μυτιλήνη (ΒΙΝΤΕΟ), και από το Αεροδρόμιο, και από τον Σταθμό Λαρίσης .....

ΒΙΝΤΕΟ απο την παράνομη κατάληψη της Πλατείας Σαπφούς στη Μυτιλήνη, πριν 2 χρόνια επι ΣΥΡΙΖΑ...

Ο Arash Hempai είναι ο κύριος με το μούσι μπροστά μπροστά...
Το περίεργο με τα Μέτρα που ανακοινώνονται για το Μεταναστευτικό –από τις δουλικές μας κυβερνήσεις- είναι πως η συντριπτική τους πλειοψηφία αφορά την διαβίωση και τον χειρισμό των μουσουλμάνων μεταναστών.
Σχεδόν τίποτα απολύτως δεν ανακοινώνεται για τρόπους Ανακοπής αυτών των εισροών!!!!
Αυτό μας λέει κάτι ;;;
Δεν πρέπει να έχει υπάρξει άλλος λαός στην Ιστορία του πλανήτη, που να είχε φτάσει σε τέτοιο σημείο παρακμής, ώστε να έχει πειστεί ότι προάγει τα ανθρώπινα δικαιώματα και την δημοκρατία, επιτρέποντας να του κλέβουν την χώρα που κληρονόμησε από τους προγόνους του !!!
Με πληροφορίες απο το: TWEETER
Η εικόνα ίσως περιέχει: 7 άτομα, υπαίθριες δραστηριότητες
Οφείλω να ομολογήσω, ότι ΔΕΝ περίμενα ... να μας κάνει μάθημα δημοκρατίας και πιθανόν να μας κουνάει και το δάκτυλο ένας Ιρανός αλληλέγγυος που στη χώρα του ο λιθοβολισμός ζεί και βασιλεύει!!!!
Ταις πρεσβείαις της Θεοτόκου Σώτερ Σώσον ΗΜΑΣ…

Κωνσταντίνος Μίχος

Δεν υπάρχουν σχόλια: