Τετάρτη, 7 Αυγούστου 2019

Πλήθη πιστών συρρέουν στην Αγία Παρασκευή για την «μορφή της Παναγίας» που εμφανίζεται εμφανώς σαν σκιά… - ΦΩΤΟ -Θαύμα στο Καλοχώρι της Λάρισας;Μεγάλη συζήτηση και αρκετός «ντόρος» έχει γίνει τις τελευταίες ημέρες, με την είδηση ότι στον Ιερό Ναό της Αγίας Παρασκευής, στο χωριό Καλοχώρι έξω από τη Λάρισα, έγινε θαύμα.
Στις 3 Αυγούστου σύμφωνα με μαρτυρίες πιστών αλλά και κατοίκων του χωριού, εμφανιζόταν στην πόρτα του Ιερού Ναού μία γυναικεία φιγούρα που σύμφωνα με τους ίδιους ήταν η μορφή της Αγίας Παρασκευή, ενώ άλλοι μίλησαν για την μορφή της Παναγίας.
Από χθες στο ίδιο σημείο δηλαδή στην πόρτα του Ιερού Ναού εμφανίζεται το σχήμα του Σταυρού.
Η είδηση σήμερα κάνει το γύρο της Ελλάδας και μάλιστα τηλεοπτικά κανάλια και εφημερίδες σπεύδουν στο σημείο, ενώ πλήθη πιστών συρρέουν να προσκυνήσουν στον Ιερό Ναό.
Οι πιστοί υποστηρίζουν ότι μέσα στο απόλυτο σκοτάδι χθες το βράδυ, χωρίς να υπάρχει κάποιο φως μέσα στην εκκλησία, εμφανιζόταν το σχήμα του Σταυρού.
Να σημειωθεί ότι η Μητρόπολη δεν έχει πάρει ακόμα θέση.
Δείτε τις φωτογραφίες και βγάλτε τα συμπεράσματά σας….
Θαύμα στο Καλοχώρι της Λάρισας; - Πλήθη πιστών συρρέουν στην Αγία Παρασκευή για τη "μορφή της Παναγίας" (φωτό)Δεν υπάρχουν σχόλια: