Κυριακή, 25 Αυγούστου 2019

Ο ΔΙΕΘΝΗΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ, ΑΛΛΑ....... ΣΙΩΠΑ... ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΑ !!!Της Αριάδνης Νούκα
Μάχιμης Δικηγόρου


Ο «ΔΙΕΘΝΗΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ» που ...«εργάζεται» για την ενσωμάτωση της γειτονικής χώρας στην ΕΕ και ΝΑΤΟ το τεράστιο σκάνδαλο στα Σκόπια το βλέπει, αλλά κάνει πως δεν βλέπει;;; 
H επικεφαλής της ειδικής εισαγγελείας-εικονιζόμενη στην μεσαία φωτογραφία- είναι ήδη φυλακή.
Να υπενθυμίσουμε ότι η φυλακισμένη εισαγγελέας ήταν ευνοούμενη του Juncker και της Mogherini και "επιβλήθηκε" στην ουσία στα Σκόπια για να πάρει ο Ζάεφ την εξουσία.
Σημειωτέον, η ειδική αυτή εισαγγελεία δημιουργήθηκε το 2015, την χρονιά δηλαδή που στην Ελλάδα εκλέχθηκε η κυβέρνηση που πούλησε την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.
Οι συνειρμοί βεβαίως αναπόφευκτοι. 
Ο άνθρωπος που εκβιαζόταν για καταβολή τεραστίων χρηματικών ποσών -εικονιζόμενος κάτω αριστερά- κατέθεσε επισήμως στις εισαγγελικές αρχές.
Εμπλέκει, τον Ζαεφ, την Σεκερίνσκα, αυτή που ήθελε να κοπεί το ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ -για όσους δεν γνωρίζουν υπουργός Αμυνας του γειτονικού μορφώματος- καθώς και την Ντιμίσκοβα, δικαστή που απάλλαξε τον Ζάεφ από την υπόθεση της "δωροδοκίας" 200.000 ευρώ εις βάρος επιχειρηματία ,ενώ ήταν δήμαρχος.
Προσεξτε τώρα τις δηλώσεις του Διεθνούς Παράγοντα :
1. Πρεσβεία Ηνωμένων Πολιτειών :
Είναι σημαντικό για τις Ηνωμένες Πολιτείες να τονίσουν ότι "η Ειδική Εισαγγελία διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στις προσπάθειες της Βόρειας Μακεδονίας να αποδείξει τη δέσμευση της χώρας σε μια ανεξάρτητη δικαιοσύνη και ευθύνη για προηγούμενα εγκλήματα και διαφθορά.Αυτό θα διασφαλίσει ότι η Ειδική Εισαγγελία θα μπορέσει να συνεχίσει τις σημαντικές εργασίες της και να συνεχίσει τις υποθέσεις της χωρίς διακοπή, γεγονός που θα βοηθήσει τη Βόρεια Μακεδονία καθώς προχωρά στην ενσωμάτωσή της με το ΝΑΤΟ και την Ευρώπη. 
2. Γιοχάνες Χαν, Ευρωπαίος Επίτροπος Διεύρυνσης:
"H Βόρεια Μακεδονία θα πρέπει να προχωρήσει στη μεταρρύθμιση του δικαστικού συστήματός της ώστε να διασφαλίσει ότι μπορεί να χειριστεί υποθέσεις διαφθοράς και οργανωμένου εγκλήματος, προτού να οριστεί η ημερομηνία για την έναρξη ενταξιακών διαπραγματεύσεων.
Το σημαντικό τώρα, ενόψει των κρίσιμων αποφάσεων του Οκτωβρίου, είναι να υιοθετηθεί ο νόμος για τον Γενικό Εισαγγελέα που παρέχει σημαντικές διασφαλίσεις για το κράτος δικαίο".
Ζητώ Την ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ σας για την αναφορά βόρεια μακεδονία -τρομάρα τους- αλλά παραθέτω αυτολεξει τις δηλώσεις.
Ολα τα ανωτέρω αντλήθηκαν απο δημοσιογραφικές αναφορές στα Σκόπια. 
Υ.Γ. Περίεργη σύμπτωση δε, ότι από την Πέμπτη φαίνεται στην ιστοσελίδα του ΟΗΕ η νέα ονομασία των γειτόνων αλλά με ημερομηνία αναφοράς την 14-2-2019!!!!!!
Δημοσίευμα της ιταλικής εφημερίδας LA VERITA.

Ο δημοσιογράφος που αποκάλυψε το σκάνδαλο στα Σκόπια αναφέρει ότι η εισαγγελέας που συνελήφθη και οδηγήθηκε στις φυλακές ήταν ευνοούμενη του Juncker και της Mogherini -αυτή που "χοροπηδούσε" από την χαρά της στις Πρέσπες- και επιβλήθηκε στην ουσία στα Σκόπια για να πάρει ο Ζάεφ την εξουσία με τα γνωστά στην συνέχεια διαδραματισθέντα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: