Δευτέρα, 26 Αυγούστου 2019

Πήραν κατάθεση από το Μητροπολίτη Μόρφου! – Απίστευτες καταστάσεις στην Κύπρο!!!

Η λήψη κατάθεσης από τον Μητροπολίτη Μόρφου πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή το πρωί. (φωτογραφία Α. Βικέτος)

Οι ανακριτές της αστυνομίας πήγαν στην Ευρύχου και συναντήθηκαν με τον Ιεράρχη... Οργή στους πιστούς!!!Η λήψη κατάθεσης από τον Μητροπολίτη Μόρφου πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή το πρωί.
Του Απόστολου Τομαρά
Μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας πραγματοποιήθηκε η συνάντηση, Μητροπολίτη Μόρφου Νεόφυτου με τους ανακριτές, που έχουν ορισθεί να ερευνήσουν τη γνωστή υπόθεση, με τα όσα είπε σε συγκέντρωση πιστών ο Μόρφου Νεόφυτος, για ομοφυλοφίλους και ομοφυλοφιλία.
Οι ανακριτές, όπως ήταν ήδη γνωστό, σε ανύποπτο χρόνο μετέβησαν στην έδρα της Μητροπόλεως Μόρφου, στην Ευρύχου, όπου και συναντήθηκαν με τον οικείο Μητροπολίτη.
Η συνάντηση ήταν μακρά σύμφωνα με ανεπίσημες πληροφορίες με τους ανακριτές να επικεντρώνονται στα επίμαχα σημεία της ομιλίας του Ιεράρχη που προκάλεσαν σάλο στους δήθεν.
Οι ανακριτές σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει, ζήτησαν από το Μόρφου Νεόφυτου να τους διευκρινίσει αν τα όσα ανέφερε στην ομιλία του αποτελούν προσωπικές του απόψεις ή είναι θέσεις της εκκλησίας.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες κατά την διάρκεια της συνάντησης με τους ανακριτές ο Μητροπολίτης Μόρφου ήταν με το δικηγόρο του.
Το επόμενο βήμα μετά την κατάθεση του Μόρφου, περιλαμβάνει την ολοκλήρωση του ανακριτικού έργου το επόμενο διάστημα, και την αποστολή του σχετικού φακέλου στον Γενικό Εισαγγελέα για αξιολόγηση και λήψη οδηγιών.
ΣΧΟΛΙΟ : Έχω την διαίσθηση, ότι εκεί στην μαρτυρική Κύπρο μας, ο Άγιος Θεός μας περιμένει να δεί ΠΟΣΟ ΑΔΙΑΦΟΡΟΙ είμαστε στη ζωή μας κια ΜΕΤΑ να δράσει.... Γι' αυτό αδελφοί Κυπραίοι, ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΤΕ ΜΟΝΟ ΤΟΥ τον ΠΑΝΙΕΡΩΤΑΤΟ!!! Για το δικό σας ΚΑΛΟ... Και ο νοών νοήτω....

Δεν υπάρχουν σχόλια: