Δευτέρα, 19 Αυγούστου 2019

ΑΠΤΟΗΤΗ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΙΕΙΣΔΥΕΙ ΣΕ ΑΣΙΑ - ΑΦΡΙΚΗ... ΕΜΕΙΣ, … ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΣΕ …ΝΙΡΒΑΝΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ…

 ΦΩΤΟ - ΑΠΟΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟ ΕΜΙΡΑΤΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΡ.


ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Ε.ΔΡΟΥΓΟΣΑΠΤΟΗΤΗ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΑ ΕΞΟΠΛΙΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΩΣ ΚΑΙ ΔΟΚΙΜΕΣ ΝΕΩΝ ΟΠΛΩΝ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΣΟΜΑΛΙΑΣ, ΤΟΥ ΣΟΥΔΑΝ,ΤΗΣ ΛΙΒΥΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΜΕΝΙΣΤΑΝ.
ΕΜΕΙΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ....ΤΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ....
ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΒΑΡΙΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΔΙΕΙΣΔΥΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΓΚΥΡΑΣ.
ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ-ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΚΑΙ ΓΑΛΛΙΚΕΣ ΠΗΓΕΣ. 
ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΝΕΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΛΕΩ..... ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟ....
ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΝΙΡΒΑΝΑ.....
ΕΙΠΑΜΕ "ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΕΡΜΑ ΚΑΙ ΨΟΦΑΝΕ".
ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΜΟΥ ΑΠΟ ΠΟΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ-ΝΙΓΗΡΙΑΣ/ΑΓΚΟΛA-ΣΕΝΕΓΑΛΗ-ΛΙΒΥΗ-ΑΛΓΕΡΙΑ-ΚΕΝΥΑ-ΝΟΤΙΑ ΑΦΡΙΚΗ-ΝΙΓΗΡΑ-ΤΣΑΝΤ-ΛΑΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΝΓΚΟ-ΖΑΜΠΙΑ  ΚΑ.
ΕΠΙΣΗΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΓΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΜΕ ΝΟΤΙΑ ΚΟΡΕΑ-ΙΝΔΟΝΗΣΙΑ-ΠΑΚΙΣΤΑΝ-ΜΠΑΓΚΛΑΝΤΕΣ-ΒΙΕΤΝΑΜ-ΜΑΛΑΙΣΙΑ ΚΑΙ ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΣ. 
H ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΣΧΕΣΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΚΑΙ ΤΗ ΝΟΤΙΑ ΚΟΡΕΑ.
ΝΕΟΤΕΡΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.
ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΙΝΔΟΝΗΣΙΑΣ, ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΤΗΣ ΜΑΛΑΙΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΚΙΣΤΑΝ.
ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΦΑΤΑ. 
ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΤΣΑΒΟΥΣΟΓΛΟΥ ΣΤΗΝ ΣΥΝΟΔΟΤΗΣ ASEAN  ΣΤΗΝ ΜΠΑΝΓΚΟΚ/ΤΑΥΛΑΝΔΗ/ΠΡΟ ΗΜΕΡΩΝ.. 
ΤΙ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΟΥΔΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ ΥΠΕΞ ΣΤΟ ΧΑΡΤΟΥΜ.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ-ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ 2018-2019
ΑΠΟ ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟ Ε.ΔΡΟΥΓΟ
Η ΑΝΑΚΑΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΒΑΣΗΣ ΣΤΟ ΚΑΤΑΡ
ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΙΓΜΑ / ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΤΗΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ.....
ΕΜΕΙΣ ΣΤΑΘΕΡΑ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ....ΧΝΟΥΔΑΤΕΣ....ΖΑΧΑΡΩΤΕΣ ΚΥΡΩΣΕΙΣ.
Αγόρασε νέο υποστηρικτικό πλοίο η Τουρκία…
Κατέπλευσε ήδη προς την Καρπασία…
Πολιτική Χρίστος Χαραλάμπους
Όχι μόνο δεν πτοείται από την Ευρωπαϊκή κατακραυγή, όχι μόνο δεν θορυβείται από την ανανεωμένη προσπάθεια του Γενικού Γραμματέα για εξελίξεις στο Κυπριακό, αλλά προχωρεί και με νέες αγορές υποστηρικτικών πλοίων.
Η Τουρκία – απαντώντας εμμέσως πλην σαφώς στις προσδοκίες που πάνε να δημιουργηθούν – προχώρησε, όπως αποκαλύπτει ο ημερήσιος τύπος, σε νέα αγορά πλοίου υποστήριξης των παράνομων γεωτρήσεων, αυτή τη φορά του «Γιαβούζ», νοτίως της χερσονήσου της Καρπασίας.
Είναι το πέμπτο υποστηρικτικό καράβι που αγοράζει η Τουρκία, ώστε να υπερπηδήσει την άρνηση διεθνών εταιρειών να την συνδράμουν στις παράνομες γεωτρήσεις, ως αποτέλεσμα των νομικών μέτρων που λαμβάνει η Λευκωσία.
Πρόκειται για το «Orhan Bey», πρώην «Hellespont Dawn», που αγοράστηκε από την ελλαδικών συμφερόντων εταιρεία, με παρουσία στο παρελθόν και στην Κύπρο, Hellespont.
Μάλιστα το Orhan Bey, κατέπλευσε ήδη προς την Καρπασία και άρχισε τη διαδικασία της απαραίτητης υποστήριξης στο Γιαβούζ, το οποίο, φαίνεται με βάση τα στοιχεία, να έχει την τελευταία εβδομάδα τουλάχιστον, κατεβάσει τρυπάνι στην Κυπριακή υφαλοκρηπίδα.
Οι κινήσεις της Τουρκίας στην ενεργειακή σκακιέρα και η επένδυση εκατοντάδων εκατομμυρίων σε υποδομές δεν αφήνουν περιθώριο παρερμηνείας ως προς την αποφασιστικότητα της να μην κάνει πίσω και να επιβάλει με την ισχύ της τα δικά της θέλω, σχολίαζε διπλωματική πηγή στην οποία θέσαμε υπόψη τα νέα στοιχεία.
Σημειώνεται ότι πέραν των γεωτρύπανων και υποστηρικτικών πλοίων, στις Κυπριακές θάλασσες γυροφέρνουν και πολεμικά πλοία του Τουρκικού πολεμικού ναυτικού που ανέλαβαν να προστατεύσουν τις πειρατικές ενέργειες.
Παράλληλα τις τελευταίες τρεις τουλάχιστον εβδομάδες, η Τουρκική αεροπορία στέλνει στις περιοχές των παράνομων γεωτρήσεων, όλο και πιο συχνά, μη επανδρωμένα κατασκοπευτικά αεροσκάφη.
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: