Παρασκευή, 26 Ιουλίου 2019

Ο στρατιώτης περιμένει την εντολή να «χτυπήσει» ... Κόκκινος συναγερμός!

Ο στρατιώτης περιμένει την εντολή να «χτυπήσει» ... Κόκκινο συναγερμό!Σύμφωνα με πληροφορίες από στρατιωτικούς αξιωματούχους στο βόρειο τμήμα του Ιράκ, η επέκταση του PKK YPG στα ανατολικά του Ευφράτη, περιμένει μια εντολή από την Άγκυρα  για καθαρισμό τους…

Σύμφωνα με την SABAH, ο πρώτος στόχος βάθους στη λειτουργία είναι 40 χιλιόμετρα και ο πρώτος στόχος είναι οι Tel Abyad και Rasullayn.
Επόμενος ατόχος είναι να μπουν στην πόλη Κομπάνι και Tel Abyad και Rasul Ayn. 

Όπως και οι επιχειρήσεις της Ασπίδας Ευφράτη και του Υποκαταστήματος Ελιάς, η Αφρίν ήταν χωρισμένη από το καντόνι του Κομπάνι.
Η MIT και οι εμπειρογνώμονες στρατιωτικών μυστικών υπηρεσιών έχουν εργαστεί σε κρίσιμα σημεία στα ανατολικά του Ευφράτη επί 6 μήνες. 
Τα μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα (UAV) και οι τοπικές μυστικές πληροφορίες, καθώς και οι συλλήψεις / παραδοθέντες τρομοκράτες που εντοπίστηκαν στο χάρτη, από τις πληροφορίες που εντοπίστηκαν, εντοπίστηκαν από ομάδες PKK / YPG γύρω στα 150 σημεία.
Η επιχείρηση θα ξεκινήσει με «βομβαρδισμούς σημείων» και οι στόχοι προκαθορισμένων τρομοκρατών θα βομβαρδιστούν από εναέρια αεροσκάφη. 
Τα ανατολικά σύνορα του Ευφράτη, η συνοριακή γραμμή μήκους άνω των 500 χιλιομέτρων, θα βρίσκεται στην περιοχή στόχου της TSK.

ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ MILLIYET :

Δεν υπάρχουν σχόλια: