Τρίτη, 16 Ιουλίου 2019

Το «μυστικό» του Ακιντζί και ο «ύπουλος» ρόλος του ΤΑΙΠΕΔ στον ενεργειακό πλούτο της ΕΛΛΑΔΑΣ μας... -ΗΧΗΤΙΚΟ -Με τον ΑΚΡΩΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ
ΓΙΩΡΓΟ ΑΔΑΛΗ


Ο οικονομολόγος και αναλυτής αρθρογράφος, Γιώργος Αδαλής, αποκάλυψε στον 98.4 ότι πίσω από την πρόταση Ακιντζί για συνδιαχείριση στα ενεργειακά της Κυπριακής ΑΟΖ, υπάρχει ένα ευρύτερο παιχνίδι επανασχεδιασμού μεταξύ των εταιρειών ενεργειακών κολοσσών.
Όπως είπε μία αποκαλυπτική φωτογραφία στην οποία εμφανίζεται και ο Μουσταφά Ακιντζί, μαζί με άλλους Πρόεδρους χωρών , που ορκίζονται στην συμφωνία του Trans Anatolian το 2018 , παρουσιάζει πως μεγάλοι ενεργειακοί κολοσσοί , όπως η BP , η Rosneft και η Socar, επιτυγχάνουν μια φαινομενικά παράταιρη συμμαχία Ορθόδοξων και Σουνιτών Προέδρων.
Ο Γ. Αδαλής υποστήριξε, ότι από αυτή την ενεργειακή ανακατανομή στην περιοχή, κινδυνεύουν να αποκοπούν εντελώς Ελλάδα και Κύπρος και η πρόταση Ακιντζί , ουσιαστικά επιχειρεί να στριμώξει την Ελλάδα.
Όπως αποκάλυψε, από το 2012 στο ΤΑΙΠΕΔ που είναι ιδιωτικός φορέας, έχων στην ουσία τον απόλυτο έλεγχο και της λογοδοσίας στους Δανειστές της Ελλάδας, έχει περάσει και το κομμάτι του Ελληνικού Δημοσίου που είναι το 35% των ΕΛ.ΠΕ , με ότι συνεπάγεται αυτό σε περίπτωση εξόρυξης και εκμετάλλευσης του ενεργειακού πλούτου της Ελλάδας, ως προς το ποιος θα ωφελείται από τον πλούτο αυτό.
Πρέπει όπως είπε με ειδική διάταξη ο έλεγχος του Ελληνικού Δημοσίου στα ΕΛ.ΠΕ να φύγει άμεσα από το ΤΑΙΠΕΔ , διαφορετικά θα πρόκειται για εθνικό έγκλημα , για το οποίο το ελληνικό πολιτικό σύστημα δεν μπορεί να πει ότι δηλώνει άγνοια.
Η πρόταση Ακιντζί , αυτό τον εκβιασμό μας θέτει, ή θα τα βρούμε στην συνδιαχείριση στην Κύπρο ή οι Δανειστές μέσω του ΤΑΙΠΕΔ , θα σας βγάλουν εκτός του ενεργειακού παιχνιδιού με τις εταιρείες κολοσσούς να συζητούν ήδη την ανακατανομή των ενεργειακών πόρων στην περιοχή….
Ακούστε τον αξίζει…
ΗΧΗΤΙΚΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια: