Κυριακή, 30 Ιουνίου 2019

KΡΙΣΙΜΕΣ ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΕΣ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΗΜΕΡΕΣ, META ΤΗΝ ΣYNANTHΣΗ ΤΡΑΜΠ-ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΣΤΗΝ ΟΣΑΚΑ…ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Ε. ΔΡΟΥΓΟΣ


1) ΔΙΑΨΕΥΤΗΚΑΝ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΕΒΛΕΠΑΝ ΑΓΡΙΑ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΡΑΜΠ ΜΕ ΤΟΝ ΕΚΡΗΚΤΙΚΟ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ S400/F-35.
ΤΟ ΒΕΒΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΥΡΑΥΛΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ.
ΤΩΡΑ ΣΧΕΤΙΚΑ  ΜΕ  ΤΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ ΠΕΜΠΤΗΣ ΓΕΝΙΑΣ F35, ΟΨΟΜΕΘΑ.
ΠΑΝΤΩΣ Ο ΤΡΑΜΠ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΑΠΟΡΡΙΨΕΙ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΚΥΡΩΣΕΙΣ.
ΑΛΛΩΣΤΕ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ Η ΙΝΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΑΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΙΜΕΣ ΑΓΟΡΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ.
ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΜΥΝΑΣ ΜΑΡΚ ΕΣΠΕΡ, ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΖΩΝ ΜΠΟΛΤΟΝ , ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΡΙΑΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ.
ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ 100 ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ ΚΑΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΑΡΑΓΩΓΟΣ ΤΟΥ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΥΣ.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΓΟΡΑΣΤΗΣ.
ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ.
ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΙΓΥΠΤΙΟΙ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ.
2) ΤΙΣ ΔΥΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΗΚΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΥΣ ΣΤΟ ΕΣΚΗ ΣΕΧΙΡ , ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΥΟΦΟΡΟΥΜΕΝΗΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗΣ ΒΑΣΗΣ ΣΤΗ Ν.Α. ΟΛΛΑΝΔΙΑ.
ΠΙΘΑΝΟ ΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ....
ΥΠΟΨΗ ΔΕΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΝΑ ΕΠΒΛΗΘΟΥΝ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ.
ΕΠΙΣΗΣ ΕΠΕΣΑΝ ΕΝΤΕΛΩΣ ΕΞΩ, ΟΣΟΙ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΝ ΟΤΙ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΚΡΕΜ ΙΜΑΜΟΓΛΟΥ ΣΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟ ΔΗΜΟ ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ, ΟΤΙ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΔΙΑΛΛΑΚΤΙΚΟΣ....
ΑΥΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΕΣ ΘΕΣΕΙΣ.
3) ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΡΩΣΙΚΟΥΣ ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΚΑΘΟΡΙΣΤΕΙ 3-4 ΠΕΡΙΟΧΕΣ.
Η ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΕ ΙΡΑΚ ΚΑΙ ΙΡΑΝ (ΑΝΑΤΟΛΙΚΑΤΗΣ ΜΑΛΑΤΕΙΑΣ/ΑΝΤΙΓΙΑΜΑΝ-ΕΛΑΖΙΓΚ) Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΨΗ ΑΠΟ ΚΟΛΠΟ ΑΤΤΑΛΕΙΑΣ ΜΕΧΡΙ ΚΟΛΠΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΤΑΣ.
ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ , ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΤΟΥ ΑΚΟΥΓΙΟΥ.
Η ΤΡΙΤΗ ΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΗΣ ΕΥΡΥΤΕΡΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΗΣ ΑΓΚΥΡΑΣ Ή ΤΩΝ ΣΤΕΝΩΝ.
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΘΟΡΙΣΤΕΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ.
4) ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΕΠΙΣΗΣ Η ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΤΟ.
ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΝΕΙΡΑ ΘΕΡΙΝΗΣ ΝΥΚΤΟΣ.
ΟΙ ΑΝΤΟΛΙΚΟΙ ΜΑΣ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΜΕΛΕΤΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 2003 ΤΙΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΩΝ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΡΟ ΔΕΚΑΕΤΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΣΚΕΛΟΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ…
5) ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΔΕΙΞΕΙ ΕΥΡΕΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΝΑΤΟΙΚΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ, ΟΠΩΣ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ COALITION WARRIOR INTEROPERABILITY EXERCISE  THΣ ACT/ΒΙΡΤΖΙΝΙΑ ΣΤΟ ΜΠΙΝΓΚΟΤΖ ΤΗΣ ΠΟΛΩΝΙΑΣ..
ΟΙ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΙ ΑΚΑΡ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΕΝΤΟΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΣΤΗΝ RESOLUTE SUPPORT  ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ , ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΙΡΑΚΙΝΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΝΑΤΟ ΣΤΟ ΙΡΑΚ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ.
6) Ο ΑΚΑΡ ΣΤΗΝ ΣΥΝΟΔΟ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΑΣΚΗΣΗ «ΑΕΤΟΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΑΣ» ΣΤΟ ΙΚΟΝΙΟ.
ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΠΑ, ΙΤΑΛΙΑ, ΤΟΥΡΚΙΑ, ΙΟΡΔΑΝΙΑ, ΚΑΤΑΡ ΚΑΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝ   ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΕΞΑΓΟΜΕΝΗ ΑΝΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ «ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΑΣ» ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ  ΒΕΛΓΙΟΥ, ΓΑΛΛΙΑΣ, ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ, ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ, ΙΣΠΑΝΙΑΣ ,ΙΤΑΛΙΑΣ, ΙΟΡΔΑΝΙΑΣ, ΚΑΤΑΡ, ΠΑΚΙΣΤΑΝ, Σ.ΑΡΑΒΙΑΣ, ΗΑΕ, ΙΝΔΟΝΗΣΙΑΣ, ΜΑΛΑΙΣΙΑΣ, ΜΕΓ ΒΡΕΤΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΗΠΑ.
7) ΜΕΤΑΞΥ ΤΡΑΜΠ ΚΑΙ ΕΡΝΤΟΓΑΝ -ΑΝ ΚΑΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΤΩΝ 40ΛΕΠΤΩΝ ΔΕΝ ΕΠΑΡΚΟΥΣΕ  ΣΥΖΗΤΗΘΗΚΑΝ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΒΑ ΣΥΡΙΑΣ, ΟΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΤΟΥ ΑΣΑΝΤ ΣΤΟ ΙΝΤΛΙΜΠ, ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΙΡΑΝ..
ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΤΗΡΩ ΚΛΙΜΑΚΩΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΕΚΑΤΕΡΩΘΕΝ.
8) ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΟΥ ΦΕΡΟΥΝ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΥΞΗΘΕΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΑΣΕΙΣ.
ΣΤΗΝ ΑΕΡΟΤΟΡΙΚΗ ΒΑΣΗ ΑΛ ΝΤΑΦΡΑ ΣΤΑ ΗΑΕ.
ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΑ ΛΙΜΑΝΙΑ ΤΗΣ ΦΟΥΤΖΑΙΡΑ ΚΑΙ ΤΖΕΜΠΕΛ ΑΛΙ ΣΤΑ ΗΑΕ.
ΣΤΗΝ ΜΑΝΑΜΑ ΤΟΥ ΜΠΑΧΡΕΙΝ.
ΣΤΗΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΒΑΣΗ ΑΛ ΟΥΝΤΕΙΝΤ ΣΤΟ ΚΑΤΑΡ , ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΛ ΣΑΛΙΓΙΑ.
ΤΕΛΟΣ ΣΤΟ ΕΜΙΡΑΤΟ ΤΟΥ ΚΟΥΒΕΙΤ  ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΒΑΣΗ ΑΛΙ ΑΛ ΣΑΛΕΜ, ΩΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΒΑΣΕΙΣ ΚΑΜΠ ΜΠΟΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΑΡΙΦΙΑΝ.
9) Η ΥΠΕΡΚΕΡΑΣΗ ΤΩΝ ΚΥΡΩΣΕΩΝ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΤΡΑΜΠ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΜΟΝΤΕΛΟΥ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ.
ΔΗΛΑΔΗ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟ ΡΙΑΝΤ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΑΔΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΤΗΣ ΥΕΜΕΝΗΣ, ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΟΙΓΡΑΦΟΥ ΚΑΣΟΓΚΙ ΣΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ ΤΗΣ ΣΑΟΥΔΙΚΗΣ ΑΡΑΒΙΑΣ ΤΟΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΟΚΤΩΒΡΙΟ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΟΝ ΚΥΚΛΩΝ ΟΤΙ Η ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ  ΤΗΣ ΤΜΗΜΑΤΙΚΑ ΜΕΡΗ ΕΝΟΣ ΥΠΟ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΠΥΡΗΝΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ.
ΕΝΩ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΤΑΘΕΙ ΚΥΡΩΣΕΙΣ, Ο ΤΡΑΜΠ ΔΕΝ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΧΘΗΚΕ.
10) ΠΑΝΤΩΣ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΕΠΑΝΗΛΘΕ ΜΙΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΒΑΣΗ ΙΝΤΣΙΡΛΙΚ-ΑΔΑΝΩΝ ,ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΕΚΕΙ.
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: