Δευτέρα, 24 Ιουνίου 2019

ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΑΣΥΣΤΟΛΑ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΝΑΙΜΙΚΕΣ ΚΑΙ ΛΕΚΤΙΚΕΣ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ… ΜΕΡΟΣ Β'Γράφει ο Δρ Αθανάσιος Ε. Δρούγος


1) Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΡΙΑΚΗ, ΕΝΩ ΔΕΝ ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ,ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΧΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΡΑΜΠ-ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΣΤΗΝ ΟΣΑΚΑ ΤΗΣ ΙΑΠΩΝΙΑΣ ΣΤΙΣ 28-29ΙΟΥΝΙΟΥ/ΣΥΝΟΔΟΣ ΚΟΡΥΦΗΣ G20

2) ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΠΗΓΕΣ ΜΟΥ, ΠΡΟΣΚΕΙΜΕΝΕΣ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΚΥΚΛΟ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΑΜΥΝΑΣ ΧΟΥΛΟΥΣΙ ΑΚΑΡ, ΕΠΑΝΑΒΕΒΑΙΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΑΓΚΥΡΑΣ, ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΕ 3-4 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΠΥΡΑΥΛΟΙ S-400 ΣΕ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ..
3) ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥ ΝΑΤΟ-ΚΑΙ ΕΝΩ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ-ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΣΥΝΟΔΟ ΤΩΝ 29 ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΑΜΥΝΑΣ ΤΗΣ ΑΤΛΑΝΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ, ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΑΜΗΧΑΝΙΑ, ΕΝΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΕΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΙΜΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΠΡΕΣΒΗΣ ΚΕΙ ΧΑΤΣΙΣΟΝ , ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Ο ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΤΩΝ ΠΕΖΟΝΑΥΤΩΝ ΤΖΩΝ ΛΑΒ.
ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΑΖΟΝΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΟΜΟΛΟΓΩΝ ΤΟΥΣ.
(ΓΙΑ ΕΥΝΟΗΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΕΠΕΚΤΑΘΩ)…
4) ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΕΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ, ΟΤΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΩ …«ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΣΤΗΝ ΜΕΤΑ-ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΜΕΤΑ-ΝΑΤΟΙΚΗ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ».
ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΕΠΙ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΤΟΥΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΝ ΣΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΕΡΑΜΥΝΑΣ.
ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΚΑΤ’ ΙΔΙΑΝ ΠΟΛΛΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΩΝ ΗΠΑ ΑΠΟ ΤΟ 2003.
ΔΙΑΤΕΛΕΣΑΝΤΕΣ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΑΜΥΝΑΣ, ΟΠΩΣ Ο ΦΙΚΡΙ ΙΣΙΚ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΤΩΝ ΓΕΝΙΚΩΝ ΕΠΙΤΕΛΕΙΩΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ "ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΣΕ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥΣ-ΣΥΡΙΑ-ΚΟΥΡΔΟΥΣ-ΙΡΑΚ- ΚΑΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΘΕΙ ΣΥΜΜΑΧΙΚΑ"….
ΜΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΝΑΛΥΤΕΣ ΟΤΙ "Η ΑΓΚΥΡΑ ΕΙΧΕ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΥΠΕΞ ΡΕΞ ΤΙΛΕΡΣΟΝ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΑΜΥΝΑΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΕΑ ΤΖΙΜ ΜΑΤΙΣ.
ΟΙ ΔΥΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΗΝ ΠΡΕΣΒΗ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΑ ΗΝΩΜΕΝΑ ΕΘΝΗ ΝΙΚΙ ΧΕΙΛΙ , ΗΤΑΝ ΟΙ 3 ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΑΝ ΤΙΣ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ.
ΤΩΡΑ ΕΚΤΟΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΙΣΧΥΡΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ…
5) ΠΡΟ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΓΙΑ T-LORAMIDS.
TOTE ΠΡΟΤΑΘΗΚΑΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΙ PATRIOT, ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ S-300 ΚΑΙ ΤΟ ΓΑΛΛΟ-ΙΤΑΛΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ SAMP/T.
ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΕΝΑ ΤΕΤΑΡΤΟ ΤΟ ΚΙΝΕΖΙΚΟ HQ9.
ΚΑΤΟΠΙΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΠΙΕΣΕΩΝ ΑΚΥΡΩΣΑΝ ΤΟ ΤΟΤΕ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ CPMIEC..
META TO 2017 ΗΡΘΕ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ ΤΟ ΡΩΣΙΚΟ S-400..
ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΡΚΩΣ ΕΞΕΛΙΣΣΟΜΕΝΗ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ, ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΣΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΝΔΟΓΕΝΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΩΝ…
6) ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΚΤΕΛΩΝΤΑ ΧΡΕΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΜΥΝΑΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΠΑΤΡΙΚ ΣΑΝΑΧΑΝ (ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥΣ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ), ΑΡΟΝ ΑΡΟΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ Ο ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΣΠΕΡ (ΝΥΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ) ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΟΔΟ ΤΟΥ ΝΑΤΟ.
7) Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΣΙΛΟΒΙΚΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ, ΓΕΒΓΕΝΙ ΠΡΙΚΟΖΙΝ ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ S-400, ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΠΟΛΥ ΒΑΘΙΑ Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΑΓΚΥΡΑΣ-ΜΟΣΧΑΣ!!!
8) ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΣΤΟ ΒΕΛΓΙΟ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΥΜΜΑΧΙΚΑ ΣΤΡΑΤΗΓΕΙΑ ΣΕ ΝΑΠΟΛΙ-ΡΑΜΣΤΑΙΝ-ΣΜΥΡΝΗ-ΝΟΡΘΓΟΥΝΤ ΚΑΙ ΜΠΡΟΥΝΣΟΥΜ ΠΑΡΑΤΗΡΕΙΤΑΙ ΝΕΥΡΙΚΟΤΗΤΑ ΩΣ ΚΑΙ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΕΥΡΕΣΗΣ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ.
9) ΟΛΟΙ ΜΟΥ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙ ΑΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΜΕΡΗ ΚΡΙΣΗ ΗΠΑ-ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΕΒΡΥΝΘΕΙ ΣΤΟ ΝΑΤΟ.
ΑΣΦΑΛΩΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΔΕΧΘΕΙ ΕΞΟΠΛΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΛΗΓΜΑΤΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΩΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΑΙΤΗΘΕΙ ΧΡΟΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΕΡΚΕΡΑΣΤΟΥΝ.
(ΜΟΥ ΑΝΕΦΕΡΑΝ ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 2 ΧΡΟΝΙΑ)
10) ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΝΑΤΟΪΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΣΕ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ «ΑΝΟΙΚΤΕΣ ΠΛΗΓΕΣ» ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΑΧΙΑ, ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΥΣΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.
ΠΑΝΤΩΣ ΑΠΟΚΛΕΙΟΥΝ Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΜΑΙΚ ΠΕΝΣ, ΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΜΥΝΑΣ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΓΚΡΕΣΟ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΩΝ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ «ΧΑΛΑΡΩΝ ΚΥΡΩΣΕΩΝ» ΣΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ.
11) ΤΟ ΟΛΟ ΘΕΜΑ ΤΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΠΟ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΠΗΓΕΣ ΣΕ ΗΠΑ-ΤΟΥΡΚΙΑ-ΝΑΤΟΙΚΑ ΣΤΡΑΤΗΓΕΙΑ.
ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΜΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΕΜΦΑΝΗ ΩΣ ΚΑΙ ΜΗ-ΦΑΝΕΡΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΩΝ ΝΑΤΟΙΚΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΣΕ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: