Τετάρτη, 5 Ιουνίου 2019

Κάποιοι άρχισαν ήδη να τρέχουν στα …Υπόγεια του Πενταγώνου....Κάποιοι ήδη άρχισαν να ανησυχούν σοβαρά όχι βέβαια για τη Χώρα, αλλά για τους εαυτούς τους...
Κάποιοι φαίνεται οτι άρχισαν να ανησυχούν σοβαρά όχι βέβαια για τη Χώρα αλλά για τους εαυτούς τους  και άρχισαν τα τρεχάματα και τις συσκέψεις στα Υπόγεια του Πενταγώνου !
Αν πάρουμε τις πληροφορίες που φτάνουν σε εμάς στα σοβαρά και δεν διαψεύδονται, οι παρατρεχάμενοι Υπουργών άρχισαν να αναζητούν μαζικά θέσεις στο Εξωτερικό, ώστε να μην βρεθούν στην Αλλαγή στο μάτι του Κυκλώνα …
Και υπάρχουν πολλοί αυτοί που ανησυχούν, Συνδικαλιστές, Σύμβουλοι ,Υπασπιστές Υπουργών με ύφος δέκα Καρδιναλίων χθεσινοί νεαροί Αξιωματικοί, που πάτησαν το αυγό και βγήκαν στον αφρό, αντί να είναι στις Μονάδες στην πρώτη γραμμή !
Άρχισαν ήδη τα τρεχάματα γιατί έκαναν το λάθος α ταυτιστούν με το Πολιτικό σύστημα που κυβερνούσε και όχι να σταθούν στο ύψος ους ..
 
Το πρώτο Νομοσχέδιο που πρέπει να περάσει στο Άμυνας κατά την γνώμη μας είναι η άμεση κατάργηση του Συνδικαλισμού στο Στράτευμα και η Επανεκκίνηση  της Πειθαρχίας , ώστε να επανέλθει η ηρεμία στο Στράτευμα !
«Πράσινο φως» στον συνδικαλισμό στις Ένοπλες Δυνάμεις άναψε η κυβέρνηση, καθώς ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος και ο αναπληρωτής υπουργός Δημήτρης Βίτσας, έκαναν δεκτή σχετική τροπολογία 27 βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ.»
Δεν είναι δυνατόν να έρχεται ο παρατρεχάμενος σύμβουλος του Υπουργού και να συζητά με τον Αντιστράτηγο για τα προβλήματα του κλάδου !
Καλά θα κάνουν και κάποιοι που ούρλιαζαν για το  πολυπληθές προσωπικό Ασφαλείας  στην Ευρωπαϊκή Ένωση, να ρίξουν και μια ματιά στα Γραφεία των Αρχηγών...
Θα εκπλαγούν !
Το Στράτευμα έχει Ιεραρχία και όσοι την καταπάτησαν και αποστράτευσαν αξιωματικούς με καθαρά προσωπικά κριτήρια και όχι αξιοκρατικά …
Καλά θα κάνουν να ανησυχούν !
Προσωπικά είμαστε εναντίον των αλλαγών χωρίς να έχουν οι Αξιωματικοί κριθεί για το έργο τους …
Αλλά  οι αδικίες πρέπει να αποκατασταθούν και υπάρχουν πολλές στις τελευταίες Κρίσεις !

Δεν υπάρχουν σχόλια: