Σάββατο, 25 Μαΐου 2019

Πως γίνεται άνθρωποι που δεν πιστεύουν σε πατρίδες να σώσουν μια πατρίδα ή να λύσουν τα οικονομικά προβλήματα αυτοί που τα δημιούργησαν;;;Πολύ απλά ΔΕΝ γίνεται, αλλά ΕΜΕΙΣ εθελοτυφλούμε...Χριστός Ανέστη !!!
Το πιο σημαντικό που έχει καταφέρει, η Μεταπολίτευση  στην Ελλάδα, είναι ότι έχει αχρηστέψει τη νέα γενιά. 
Γι’ αυτό ακριβώς και μεταξύ τους την αποκαλούν ...χαμένη γενιά. 
Γιατί με απλά λόγια όταν λένε χαμένη γενιά, εννοούν ότι οι σημερινοί νέοι όποτε φτάσουν στην ηλικία για συνταξιοδότηση, δεν θα έχουν συμπληρωμένα ένσημα, αλλά δεν θα έχουν και ΠΑΤΡΙΔΑ…
Όταν μας αφαιρούν με το έτσι θέλω το μέλλον μας και δεν αντιδράμε, τότε δεν είμαστε ικανοί να αγωνιστούμε και δεν διαφέρουμε σε τίποτα απο τα πρόβατα που τα πάνε για σφαγή. 
Και η νέα γενιά μας δυστυχώς -εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων- είναι πρόβατα που τα πάνε για σφαγή. 
Οι πολιτικοί μας έγιναν τα αγαπημένα παιδιά του Κίσσινγκερ κάποτε και του μισέλληνα Τζωρτζ Σόρος σήμερα, επειδή δεν έχουν ούτε αγάπη προς την πατρίδα, ούτε φόβο Θεού, ούτε τον φόβο της τιμωρίας, γιατί γνωρίζουν πολύ καλά ότι αφού όλοι είναι ίδιοι ποιος θα τους τιμωρήσει; 
Υπάρχουν κάποιοι πολιτικοί που εμπορεύονται τον Θεό και την πατρίδα, αλλά αν δούμε τις πράξεις τους και όχι τα λόγια τους, θα αντιληφθούμε το ρόλο τους και να μην ξεχνάμε ότι σ’ ένα πόλεμο υπάρχουν… και τα κομάντος που χτυπάνε πίσω από τις εχθρικές γραμμές, αλλά και οι κατάσκοποι που νομίζεις ότι είναι φίλοι, αλλά στην ουσία είναι εχθροί. 
Υπάρχουν και κάποιοι άλλοι πολιτικοί, που μετρώνται στα δάχτυλα του ενός χεριού, οι οποίοι από την απραξία τους χαρακτηρίζονται χλιαροί στην πίστη και από το φόβο τους δεν τολμάνε να μιλήσουν. 
Το διαταύτα όμως είναι το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας και του ορυκτού πλούτου, που βρίσκεται στην τελική ευθεία και αποτελεί το προτελευταίο στάδιο του σχεδίου διάλυσης της Ελλάδος που σήμερα γνωρίζουμε... 
Επειδή οι … «δανειστές» μας, γνωρίζουν ότι κομμάτι του ελληνικού λαού δεν θα αναγνωρίσει ΠΟΤΕ τις ενέργειες αυτές των πολιτικών και θα αντιδράσει, λόγω των προγονικών δικαιωμάτων μας… γι’ αυτό ήδη προχωρούν στην γρήγορη ολοκλήρωση των άνομων σχεδίων τους, που περιλαμβάνει ΚΑΙ την αλλαγή του Συντάγματος, καταργώντας ή αλλάζοντας τις διατάξεις που αναφέρονται στην εθνική κυριαρχία, μεταβάλλοντας την Ελλάδα από χώρα σε …ΧΩΡΟ (Ειδικές Οικονομικές Ζώνες) για να επέλθει πιο εύκολα και ο τεμαχισμός της...
Είναι γνωστή η τακτική των νεοταξιτών, να εμφανίζουν χάρτες που δείχνουν τους μακροπρόθεσμους σχεδιασμούς τους. 
Π.χ. διαιρεμένη Γιουγκοσλαβία, Μεγάλη Αλβανία, Ενωμένη Μακεδονία με πρωτεύουσα την Θεσσαλονίκη, Ανεξάρτητη Δημοκρατία της Δυτικής Θράκης, Ανεξάρτητη Κρήτη κ.λπ.. 
Έτσι χωρίς κράτος και χωρίς έθνος θα μπορέσουν με ασφάλεια να εκμεταλλευθούν την καινούργια τους περιουσία και να εδραιώσουν τα γεωπολιτικά τους συμφέροντα στα Βαλκάνια και στην Ανατολική Μεσόγειο. 
Αυτοί που κυβέρνησαν αλλά και κυβερνούν την ευλογημένη χώρα μας κρατώντας το πριόνι στο χέρι, έχουν σχεδόν κόψει τον κορμό του δέντρου που λέγεται Ελλάδα. 
Βέβαια ΚΑΝΕΙΣ τους δεν έχει ρωτήσει τον Άγιο Τριαδικό μας Θεό, που είναι ο ΜΟΝΟΣ πλέον που δύναται να ανατρέψει τα άνομα σχέδιά τους…
Γι' αυτό είναι επιτακτική πλέον η ανάγκη να ξυπνήσουμε και να παρασύρουμε και τους νέους μας, ώστε όλοι μαζί ν’ αγωνιστούμε «για του Χριστού την πίστη την αγία και της πατρίδος την ελευθερία»… 
Η χώρα μας βρίσκεται πλέον μπροστά στα γεγονότα και πολλοί λένε ...να μας βοηθήσει ο Θεός. 
Ο Θεός όμως δεν θέλει να βοηθάει γενικά και αόριστα. 
Βοηθάει ειδικά και συγκεκριμένα όσους του το ζητήσουν, κάνουν το θέλημα του, έχουν σχέδιο και κάνουν το κατά δύναμη, για να κάνει και αυτός το κατά το Θεό δυνατό. 
Και όσο ο ελληνικός λαός θα επιτρέπει σε ασεβείς πολιτικούς να κυβερνούν τη χώρα, ΑΥΤΟΣ δεν θα επεμβαίνει να βοηθήσει και η χώρα θα συνεχίσει κάθε μέρα να πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο. 
Είναι τέτοια η κατάσταση ολόγυρά μας, που η σωτηρία της πατρίδας δεν μπορεί να έρθει, αν δεν προηγηθεί κάποιο μεγάλο θαύμα από «Άνωθεν».
Είναι φυσικά και οι δικές μας προσπάθειες απαραίτητες, για να μην είμαστε αναπολόγητοι απέναντι στον Θεό και για να «εκβιάσουμε» με τον προσωπικό μας αγώνα το θαύμα.
Όλοι οι μεγάλοι μας ήρωες που μας εμπνέουν θεωρητικά και μας συγκινούν αυτές τις κρίσιμες μέρες που ζούμε -με κορυφαίους ίσως τον μέγα Κολοκοτρώνη, τον μέγιστο Μακρυγιάννη- προσευχόταν ώρες κάθε βράδυ έχοντας πλήρη επίγνωση στο τι έκαναν, γιατί ήξεραν καλά όλοι αυτοί, ότι χωρίς τη βοήθεια Άνωθεν δεν υπάρχει λύση…
Και τον ηρωισμό τους στη μάχη τον θεωρούσαν ελάχιστο χρέος, για να λυπηθεί την πατρίδα ο Θεός. 
Ο Χριστός να μας δίνει φώτιση!

Με πόνο και αγάπη Χριστού!!!

Κωνσταντίνος Μίχος    

Δεν υπάρχουν σχόλια: