Τετάρτη, 15 Μαΐου 2019

Τρένο με φορτίο αρμάτων μάχης στην έγχρωμη έρημο, με κατεύθυνση προς τα λιμάνια. . . - ΒΙΝΤΕΟ -Προορισμός ΙΡΑΝ...Όσοι παρακολουθούν τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή πιστεύουν ότι το Ιράν πιθανόν να αντιμετωπίσει την στρατιωτική δράση των ΗΠΑ στο πυρηνικό του πρόγραμμα. 
Την Κυριακή, 12 Μαΐου,τρένα μετέφεραν άρματα μάχης M1A2 Abrams προς τα λιμάνια.
Το βίντεο που ακολουθεί, που τραβήχτηκε στη νότια Καλιφόρνια στις 12 Μαΐου,
δείχνει κυριολεκτικά εκατοντάδες άρματα μάχης M1A2 σε μια αμαξοστοιχία που κατευθύνεται προς το λιμάνι Hueneme.
Οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν σοβαρές ανησυχίες για το γεγονός ότι το Ιράν γίνεται πυρηνικά ένοπλο. Δεν είναι κάτι που οι ΗΠΑ - ή το μεγαλύτερο μέρος του κόσμου - μπορούν να ανεχθούν. Η ασφάλεια εκατομμυρίων διακυβεύεται και το καθεστώς στο Ιράν έχει μια άθλια ιστορία της κρατικής τρομοκρατίας σε πολλές χώρες του κόσμου.
Το να επιτρέψει σε ένα τέτοιο καθεστώς την παραγωγή και κατοχή πυρηνικών όπλων είναι απλώς αδύνατο.
Για μήνες, οι ΗΠΑ έχουν πει στο Ιράν ότι η πυρηνική συμφωνία πρέπει να επαναδιαπραγματευτεί. Για μήνες, το Ιράν αρνήθηκε.

Επί μήνες, οι ΗΠΑ επέβαλαν επιδείνωση των οικονομικών κυρώσεων σε μια προσπάθεια να ωθήσουν το Ιράν να επιστρέψει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Το Ιράν αρνήθηκε.
Πρόσφατα, το Ιράν άρχισε να κινεί στρατιωτικές δυνάμεις  σε θέσεις που θα του επιτρέψει να επιτεθούν βάσεις των ΗΠΑ στη Μέση Ανατολή.
Το Ιράν είναι μια τρομερή χώρα με σημαντικό στρατιωτικό υλικό. Σεβαστό από κάθε άποψη.
Τα συστήματα όπλων του Ιράν θα προκαλέσουν κάποια ζημιά, αλλά όχι αρκετή για να αποτρέψουν, χωρίς να σταματήσουν, μια αμερικανική στρατιωτική επιχείρηση. Η τεχνολογία του Ιράν είναι παιδική, σε σύγκριση με τις ΗΠΑ.  
Το Ιράν πιθανόν να δει ότι η στρατιωτική του δύναμη θρυμματίζεται, καταστρέφονται οι σταθμοί ηλεκτροπαραγωγής, καταστρέφονται οι εγκαταστάσεις επεξεργασίας των υδάτων, καταστρέφονται οι γεφυροπλάστιγγες, καταστρέφονται τα σιδηροδρομικά δίκτυά του και ο πληθυσμός τους στερείται της κανονικότητας και της ζωής τους σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.
Τα αμερικανικά όπλα δεν μπορούν να αντιμετωπιστούν. Ακόμη και αν ορισμένα από αυτά τα όπλα μπορούν να υποκλαπούν ή να καταρρίπτονται, ο διατμητικός όγκος μιας αμερικανικής στρατιωτικής επίθεσης είναι ανυπέρβλητος.
Το Ιράν φαίνεται να μην έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα όταν πρόκειται να αναγνωρίσει αυτό που αντιμετωπίζει.


Η πραγματικότητα έρχεται.
ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ - ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ.
Οι Αμερικανοί πρέπει επίσης να καταλάβουν την πραγματικότητα. 
Το Ιράν είναι ο μεγαλύτερος υποστηρικτής της τρομοκρατίας σε αυτόν τον πλανήτη και θα χρησιμοποιήσει αυτούς τους πόρους για να επιτεθεί στους Αμερικανούς ΕΔΩ, στις ΗΠΑ, όταν αρχίσουν οι εχθροπραξίες.
Θα πρέπει να περιμένουμε βομβιστικές επιθέσεις στους δημόσιους χώρους μας, σαμποτάζ του δημόσιου νερού και του ηλεκτρικού μας δικτύου. 
Επιθέσεις κατά των γεφυρών, των σιδηροδρόμων, των γραμμών πετρελαίου και φυσικού αερίου. 
Πρέπει να περιμένουμε την απελευθέρωση χημικών ή βιολογικών όπλων. 
Όλα αυτά τα πράγματα θα σχεδιάζονται για να διαταράξουν τη ζωή μας και (θεωρητικά) θα μειώσουν την ικανότητά μας να πολεμήσουμε.  
Οι Αμερικανοί πρέπει να προετοιμαστούν για να ξεπεράσουν αυτό που μπορεί να έρθει. 
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ HAL TURNER RADIO SHOW : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: