Δευτέρα, 27 Μαΐου 2019

Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ οδηγεί την Ελλάδα στην Καταστροφή ... - ΒΙΝΤΕΟ -ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤOYN ΚΑΙ ΤΟN ΘΕΟ, ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ !Ο Έλληνας τις τελευταίες δεκαετίες, περιμένει δυστυχώς μόνο «έργα του χρήματος» από τους κυβερνήτες του, οπότε και ο Θεός δίνει στους Έλληνες αυτό που επιθυμούν, δηλαδή πολιτικούς που για το χρήμα και την οικονομική ευημερία, καταρχήν τη δική τους και τελευταία του τόπου, είναι ικανοί και την ψυχή τους να πουλήσουν στο διάβολο.
Ο Χριστός όμως είναι ξεκάθαρος: 
Ή με το Θεό, ή με το χρήμα,
Ή με το Θεό, ή με το διάβολο.
Μόνο που ποτέ στην ανθρώπινη ιστορία ο διάβολος δεν θέλησε το καλό του ανθρώπου, διότι για το διάβολο, ο άνθρωπος είναι το πιο μισητό δημιούργημα από όσα ο Θεός έπλασε.
Κι επειδή είναι και παμπόνηρος, αφού σε ελκύσει αρχικά με το δέλεαρ του χρήματος, σε καταστρέψει εν τέλει με το δικό του τρόπο.
Έτσι λοιπόν και ο Έλληνας, αφού απόλαυσε τις ηδονές του χρήματος και της καλοπέρασης επί κάποιες δεκαετίες, τις οποίες του πρόσφερε πονηρά ο διάβολος, κατέληξε να γίνει δουλοπάροικος πλέον στην ίδια του την πατρίδα και δυστυχώς δυστυχισμένος, μιας και δεν γνωρίζει, όπως θα έπρεπε, την πνευματική ευτυχία ενός πραγματικά πιστού Ορθόδοξου Χριστιανού, όπου ακόμη και πάμπτωχος νοιώθει ζάμπλουτος, έχοντας τον παντοδύναμο και πάνσοφο Θεό μαζί του, μια ευτυχία που είναι αδύνατο να νοιώσει κάποιος μέσα σε μια χλιαρή χριστιανικά, ή ακόμη και άθεη ζωή του...
Καταλήξαμε λοιπόν σ' αυτή τη χώρα να γίνει η Βουλή των Ελλήνων "Λεγεών των δαιμόνων" όπως την αποκαλούσε ο μακαριστός Αυγουστίνος Καντιώτης, λέγοντας χαρακτηριστικά οτι χρειάζεται εξορκισμό και όχι αγιασμό.
Είναι απίστευτη η κυνική ομολογία των πολιτικών για τη συνεργασία τους με το διάβολο που χωρίς κανένα ενδοιασμό και φόβο επιδιώκουν, όπως θα δείτε στο βίντεο.
Ας καταλάβουμε τουλάχιστον την αιτία που χάνεται η Ελλάδα μέρα με τη μέρα.
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΧΑΝΕΤΑΙ ΛΟΙΠΟΝ, ΔΕΝ ΣΥΓΧΩΡΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ ΚΑΜΙΑ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ.
ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΥΤΕΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΛΛΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥ ΧΘΕΣ.
ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΜΟΝΟ ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΑΓΑΠΑΝΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΩΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΩΣ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ.
ΔΙΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ, ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ "ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΑΦΟΥ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΔΙΔΑΞΕ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ !!!
ΕΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΤΟΤΕ ΑΣ ΜΕΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕ ΝΑ ΜΑΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: