Δευτέρα, 20 Μαΐου 2019

Απίστευτα μέτρα Αστυνόμευσης στην Κοζάνη, για να προστατευτεί ο λαοπρόβλητος από την ...αγάπη του κόσμου...

tsipras-3


Μας φοβάται τόσο πολύ;;;Μπλόκαραν επί ώρες το μεγαλύτερο μέρος της πόλης, με εντατικούς ελέγχους και αστυνομικούς, ΜΑΤ και ό,τι άλλο έχει η ΕΛΑΣ.
Στενά, παράστενα, διασταυρώσεις, παντού υπήρχαν αστυνομικοί σε ομάδες για τον αγχωμένο ηγέτη...
Τόση αστυνόμευση είχα να δω από την πρώτη φορά που πήγα στην Κωνσταντινούπολη το 1987...
ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΦΥΛΑΝΕ ΤΟΣΟΙ ΠΟΛΛΟΙ;
Δύο εξηγήσεις :
1) Διότι ο Τσίπρας αποτελεί θεμελιώδη λίθο του σχεδίου διευθέτησης της ευρύτερης περιοχής από τις δυτικές δυνάμεις και του επιβάλλανε την μέγιστη προστασία.
2) Ή διότι γνωρίζει ο ίδιος το μέγεθος των εγκλημάτων που διαπράττει και κυρίως ότι βρίσκεται στις μυλόπετρες της σύγκρουσης των μεγάλων δυνάμεων στην περιοχή και φοβάται υπερβολικά πολύ!
Στην ομιλία του στην Λαμία έδειξε ότι είναι απίστευτα αγχωμένος και έτοιμος να καταρρεύσει από ένα ενδεχόμενο ιδιαίτερα αρνητικό αποτέλεσμα την άλλη Κυριακή αφού ξέρει υποσυνείδητα ότι εάν αλλάξουν άρδην τα πράγματα ...μαύρο φίδι που τον έφαγε...
Η αλαζονεία που τον διακατέχει και η έλλειψη επαφής με την πραγματικότητα, τον καθιστούν επικίνδυνο για όλα...
Από την άλλη ο ελληνικός λαός θεωρώ - πιο ψύχραιμα πλέον - ότι κρατά σοφή στάση.
Περιμένει - συνειδητά ή ασυνείδητα - το πλήρωμα του χρόνου και την κατάλληλη όπου θα μπει στην μάχη που θα καθορίσει τα πάντα.
Είναι πολύ καλύτερο από το να δώσουμε τώρα τις αφορμές με τις οποίες θα μας βάλουν οι ξένοι να σκοτωθούμε ξανά μεταξύ μας.
Όσο για τους ρομά  που παρίστανται στις ομιλίες συγκεντρώσεις του Αλέξη, αποδεχόμενοι τον αυτοξευτελισμό τους, περνώντας από ένα σωρό ελέγχους μέχρι τη συνάντηση με τον λαοπρόβλητο, μόλις περάσει η δαιμονική μπόρα θα τους δείχνουμε όπως δείχναν μετά την κατοχή τους μαυραγορίτες και τους δοσίλογους...

Δεν υπάρχουν σχόλια: