Σάββατο, 20 Απριλίου 2019

Λουκουμάδες σφολιάτας με σιρόπι από ταχίνι με κακάο...



Είναι εντυπωσιακά εύκολοι καθώς φτιάχνονται με μόνο ένα υλικό και νηστήσιμοι!




Χρόνος προετοιμασίας : 10 λεπτά
Μερίδες : 4 άτομα

Υλικά

για τους λουκουμάδες
2 φύλλα σφολιάτας
Παρθένο Σησαμέλαιο
Κανέλα
για το σιρόπι
1 κ σ μέλι
1/2 κούπα γάλα καρύδας

Πως γίνονται οι Λουκουμάδες σφολιάτας!

Ξετυλίγεις τη σφολιάτα, η οποία θα πρέπει να είναι κρύα.
Δεν την απλώνεις και διατηρείς το δίπλωμα που είχε μέσα στη συσκευασία της.
Κόβεις τη σφολιάτα με στρογγυλό κουπ πατ και κάνεις με ένα μικρότερο μια τρύπα στη μέση.
Ξαναπλάθεις τη σφολιάτα που περίσσεψε και κόβεις ξανά επιπλέον λουκουμάδες.
Τηγανίζεις σε ζεστό σησαμέλαιο για ένα λεπτό περίπου, γυρνώντας τους λουκουμάδες  αρκετές φορές για να ψηθούν μέχρι μέσα.
Τους τοποθετείς σε μια πιατέλα με απορροφητικό χαρτί.
Σ’ ένα μπολ ανακατεύεις τα υλικά για το σιρόπι.
Γαρνίρεις τους λουκουμάδες με το σιρόπι και πασπαλίζεις με λίγη κανέλα
Tip: Το μυστικό της επιτυχίας των λουκουμάδων είναι η παγωμένη σφολιάτα.

Γι’ αυτό κάθε φορά που κόβεις και μέχρι να ξαναπλάσεις τη σφολιάτα, τους τοποθετείς στο ψυγείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: