Κυριακή, 28 Απριλίου 2019

Μεγάλη απρέπεια και ασέβεια Τσίπρα: έδωσε εντολή να μην γίνει υποδοχή στο Άγιο Φώς στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» αλλά να πάει στην Ελευσίνα!!!Προετοιμασία για να συνηθίζουμε σιγά σιγά την ουδετοθρησκεία... Αυτά θα γίνονται απο εδώ και πέρα όσο δεν μιλάμε και μένουμε απαθείς ...κλήρος και λαός...Του Σωτήρη Τζούμα 
«Πριν αλέκτορα φωνήσαι..» αποκαλύφθηκαν οι προθέσεις του Πρωθυπουργού κ. Τσίπρα, ο οποίος με αυτό τον άθλιο τρόπο, ανήμερα της Μεγάλης Παρασκευής και ακολουθώντας κατά γράμμα την επιταγή της προδοσίας που γεύτηκε μία μέρα πριν ο ίδιος ο Χριστός σύμφωνα με το πνεύμα των ημερών, έδωσε εντολή το γραφείο του το αεροσκάφος που θα μεταφέρει στην Ελλάδα το Άγιο Φώς από τα Ιεροσόλυμα να μην προσγειωθεί στο διεθνές αεροδρόμιο της χώρας όπως γίνεται χρόνια τώρα, ώστε να του αποδοθούν τιμές Αρχηγού κράτους, αλλά να πάει στο αεροδρόμιο της Ελευσίνας και με συνοπτικές διαδικασίες να μεταφερθεί σε όλη την Ελλάδα!
Και αυτό έγινε την παραμονή και χωρίς καμία προετοιμασία και ενημέρωση αφού όλες οι ενορίες ανά την Ελλάδα ήξεραν μέχρι τώρα ότι θα πήγαιναν στο διεθνές αεροδρόμιο της χώρας για να πάρουν το Άγιο Φώς και να το μεταφέρουν σε όλη την Ελλάδα.
Είναι η πρώτη φορά που γίνεται αυτό στη χώρα μας και μάλιστα με εντολή του Πρωθυπουργού ο οποίος ασφαλώς και δεν πιστεύει κατά δήλωσή του.
Μάλιστα ως αιτιολογικό της αθλίας αυτής αποφάσεως που καταλύει μία μεγάλη Παράδοση των ημερών είναι το γεγονός ότι ο Πρωθυπουργός το θεωρεί παγανιστικό (!!!) και δεν θα επιτρέψει άλλο την διαιώνισή του.
Η ειρωνεία ωστόσο έγκειται στο γεγονός ότι παρά την απαγόρευση του Πρωθυπουργού να αποδοθούν τιμές στο Άγιο Φώς, έχουν μεταβεί στα Ιεροσόλυμα για να το συνοδεύσουν στο ταξίδι προς την Ελλάδα, ο Υφυπ. Εξωτερικών Μάρκος Μπόλαρης αλλά και η κυβερνητική βουλευτής κ. Γεννιά αλλά και βουλευτές των άλλων κομμάτων!
Δεν γνωρίζουμε αν θα υπάρξει αντίδραση από την Εκκλησία και αν ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών Ιερώνυμος στηλιτεύσει την απόφαση του Πρωθυπουργού.
Επίσης αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον η αντίδραση της ηγεσίας του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων, Ιεράρχες του οποίου άνοιξαν τους ασκούς του Αιόλου και της αμφισβήτησης με τις ατυχείς δηλώσεις τους,με τις οποίες αμφισβητούσαν την Ιερότητα της διαδικασίας του Αγίου Φωτός.
Τέλος περιμένουμε κάποια αντίδραση από τον ευσεβή Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Παυλόπουλο, που ευκαίρως-ακαίρως δηλώνει απερίφραστα την προσήλωσή του στις παραδόσεις μας και την Πίστη του στο Θεό.

1 σχόλιο:

Βίντεο Ορθοδοξίας είπε...

Η ΑΘΕΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΠΛΟΚΑΡΕ ΤΗΝ ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΦΩΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...!!!
https://www.youtube.com/watch?v=nTZiTCFnvqU

Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ΑΔΕΛΦΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΠΑΤΗΣΕ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ...!!! ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝ, ΝΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΟΥΝ ΤΗ ΘΕΣΗ ΣΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΚΟΛΑΣΗ...!!! Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΘΑΝΑΤΗ...!!!! Η ΕΛΛΔΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ...!!!!

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ...!!!