Κυριακή, 21 Απριλίου 2019

ΠΟΙΟΣ ΣΠΡΩΧΝΕΙ;;;;; - BINTEO -ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ....
ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ !


Στις 22 Απριλίου του 2016 τελέσθη μια επαίσχυντη πράξη.
Συγκεκριμένα, το ξενοδοχείο CITY PLAZA υπέστη εισβολή ατόμων που αυτοχρίστηκαν «αλληλέγγυοι» και παρά τις εκκλήσεις της ιδιοκτήτριας και του δικηγόρου της προς τις Αρχές (αστυνομία και εισαγγελία) η πολύωρη καθυστέρηση ανταπόκρισης, έδωσε το περιθώριο στους εισβολείς να εγκαταστήσουν κάποιους πρόσφυγες το βράδυ, για να αιτιολογήσουν και να καλύψουν προσχηματικά την παρανομία.
 
Τον τελευταίο χρόνο, η ιδιοκτήτρια του ξενοδοχείου υφίσταται μία πρωτοφανή καταπάτηση ουσιαστικών δικαιωμάτων της, τόσο της διαχείρισης της ακίνητης περιουσίας, όσο και της προσωπικής αυτοτέλειας και αξιοπρέπειας.
Έκτοτε ξεκινά ο Γολγοθάς της κ. Παπαχελά, καθώς υπέστη και συνεχίζει να υφίσταται μία σειρά από διαδικτυακές και άλλου τύπου επιθέσεις.
ΒΙΝΤΕΟ

Ιδού τι καταγγέλει η ίδια μέσω του ΦΒ.... και ενός νέου ΒΙΝΤΕΟ...

Εχετε δεί πολλές καταλήψεις παγκοσμίως να διαφημίζουν το προϊόν τους τυπώνοντας και πουλώντας (μαύρα λεφτά φυσικά) μπλουζάκια, κούπες, τσάντες κλπ σαν καλή επιχείρηση εισροής μαύρου αφορολόγητου χρήματος;
Το παρακάτω κείμενο είναι ανθρώπου που πέρασε απ την "κατάληψη" και κατάλαβε την αλήθεια. 
Επειδή ο ίδιος το έχει μόνο για φίλους δεν βάζω τα’ όνομά του.
«Σκάνδαλο CITY PLAZA»:
μια παράνομη κατάληψη που συνεχίζεται επί τρία χρόνια με την κυβερνητική κάλυψη του Συριζα, τη στήριξη του Σεκ, μέρους της ΛΑΕ (Σωτηρης, Μπαρσεφσκι, Βασιλοπουλος κτλ), του Δικτύου, της Ροσιναντε κτλ.
Μια κατάληψη από τα σπλάχνα της οποίας βγήκαν σημαίες του FSA σε πορειες του Πολυτεχνείου.
Δηλαδή, εντός της πέρασαν και άνθρωποι που πολέμησαν στη Συρια ως μισθοφόροι του ΝΑΤΟ και των ΗΠΑ.
Έγιναν εκδηλώσεις, τυπωθηκαν μπλουζάκια και ήλθαν από όλη την Ευρώπη να δουν την σοσιαλιστική νησίδα, που αποτελείτο από την αφρόκρεμα της ντεμέκ συριζοαναρχιας πλάι σε πρώην μέλη της Αλ Νουσρα και του "Ελεύθερου Συριακου Στρατού" των μισθοφόρων.
Θυμαμαι πολυ καλα όταν είχα πατήσει το πόδι μου προτού μυριστω την απάτη, ενας Συριος μου είχε πει ότι ήμουν στον FSA και νιώθω τυχερός που βρίσκομαι εδώ ανάμεσα σας.
Συζήτηση με μισθοφόρο ιμπεριαλοτζιχαντιστη δεν ήθελα να πιάσω και σηκώθηκα και έφυγα.
Κάποιες φορές ακόμη που πηγα, ήταν αρκετές για να καταλάβω τα ψέμματα που έλεγαν οι ομοσταυλοι του Σύριζα για την κυρία Αλίκη Παπαχελά.
Ερευνώντας μετά το θέμα, συνειδητοποίησα ότι πίσω απο την κατάληψη βρίσκεται η γερμανική Medico International και τη χρηματοδότηση του εγχειρήματος την ανελαβε εκείνη.
Δεν έδωσε λεφτά στη νόμιμη ιδιοκτήτρια, αλλα στους διαχειριστές της κατάληψης.
Ποιοι είναι αυτοί;
Απάντηση:
δυο γνωστές περσόνες του Δικτύου και η Όλγα Λαφαζάνη.
Οι καταγγελίες προσφύγων που πέρασαν απο την κατάληψη για τις συνθήκες που βίωσαν είναι πολυ σοβαρές, ενώ όσοι εδω και τρια χρόνια καταπατούν το Σιτυ Πλαζα με την κάλυψη του Σύριζα πρέπει να έλθει η στιγμή που θα λογοδοτήσουν.
Εξ' οσων γνωρίζω η ατομική ιδιοκτησία δεν εχει καταργηθεί (αν και ο Συριζα έμμεσα την καταργεί παίρνοντας τα σπίτια του κόσμου) και όφειλαν να το ξέρουν.
Η αλήθεια ειναι οτι βρήκαν μποσικη την κυρία Παπαχελά, ενώ ήξεραν οτι ο Τσατσανης (ενοικιαστής του ξενοδοχείου) της χρωστούσε πολλες χιλιάδες ευρώ και κηρυξε πτώχευση, ώστε να μην πληρώσει ουτε εκείνη, ούτε τους 30 εργαζόμενους που απασχολούσε.
Η Αλίκη Παπαχελά τώρα (παρουσιαζόταν σαν Μαριάννα Βαρδινογιάννη από τους δικαιωματικους υπερεπαναστατες) χρωστάει σε ΔΕΗ,ΕΥΔΑΠ κτλ, ενω της ζητάει και ο εργοδότης των πρώην εργαζομένων να πληρώσει μισθούς που χρωστάει ο ίδιος σε αυτούς.
Χρησιμοποιήθηκαν όλα αυτά για να γινει η κατάληψη, να κανιβαλιστει η Αλίκη με τον χειρότερο τρόπο για να παριστάνουν κάποιοι τους προσφυγοπατερες και τις προσφυγομαμαδες αφήνοντας την να πληρώσει και τα γαμησιατικα (εχω μεγάλη περιέργεια να δω η δεδομένη φθορά του χώρου πόσο θα κοστίσει).
Αυτή δεν είναι αλληλεγγύη.
Αυτός είναι ο ορισμός της απάτης.
Χαίρομαι πολύ που το ΚΚΕ διαχώρισε τη θέση του από αυτή την απάτη σε βάρος των προσφυγων, της Παπαχελά και της νοημοσύνης μας και πήρε σαφή θέση για τον βρώμικο ρόλο ΜΚΟ και παραμαγαζων του Σύριζα που λυμαίνονται το προσφυγικό.
Με υποστηρικτές του FSA με χωρίζει άβυσσος.
Με τύπους που έκαναν αυτη την κατάληψη και έφεραν τον Νταχερ του Middle Institute στην Ασοε δεν θέλω να μοιραστώ ούτε τον πυρετό μου.
Τι θα ήθελα όμως;;;
Θα ήθελα ο Παναγιώτης Λαφαζάνης να παρει ξεκάθαρη θέση, να μην φοβηθεί το σπλάχνο του και να αναδείξει τη σκοτεινή πλευρά της υπόθεσης.
Ο λαος δεν εχει ανάγκη από κομματιδια παραγόντων που φοβούνται να πάρουν σαφή θέση για σωρεια ζητημάτων.
Δεν θέλουμε να συγκαλυπτουμε ούτε να κάνουμε αυτά που κοροϊδεύουμε.
Αν τώρα η αριστερά κατάντησε να κάνει ΜΚΟ και τη Λούξεμπουργκ (βλέπε Ίδρυμα Λούξεμπουργκ) δεν τη θέλουμε τέτοια αριστερά.
Να πεθάνει, να τη θάψουμε και να πάμε παρακάτω.
Ο γράφων θα ψηφίσει κριτικά ΚΚΕ.
Εξάλλου οι εκλογές δεν αλλάζουν ουσιαστικά τα πράγματα.
Ξερω οτι υπάρχουν μεσα στη Λαε άνθρωποι ανιδιοτελείς και αξιόλογοι.
Όμως ο Σύριζα αφησε κουσούρια παιδιά και αυτα δεν φεύγουν εύκολα.
Εύχομαι έστω και τώρα η ΛΑΕ να βγάλει μια επίσημη ανακοίνωση (δεν την περιμένω).
Κλείνοντας, θα ήθελα όποιος θυμώσει με τα γραφόμενα μου να είναι ευγενής και με επιχειρήματα να τεκμηριώσει τη θέση του."


Δεν υπάρχουν σχόλια: