Δευτέρα, 18 Μαρτίου 2019

Τζέφρυ Παπανδρέου: Χαρισματικός ο Τσίπρας, θα συνεργαστούμε μετά τις εκλογές!

Τζέφρυ Παπανδρέου: Χαρισματικός ο Τσίπρας, θα συνεργαστούμε μετά τις εκλογές!


ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!Γράφει ο Αντίοχος
Συνέντευξη στην ΣΥΡΙΖΕΡΤ-ΣΟΒΙΕΡΤ έδωσε σήμερα ο εθνικός ολετήρας Jeffrey, ο οποίος αναφέρθηκε βεβαίως στην πρόσκληση συνεργασίας που απηύθυνε ο Τσίπρας στις «προοδευτικές δυνάμεις».
Στην αρχή είπε το… παράπονό του, πως αυτή την πρόσκληση έπρεπε να την είχε κάνει ο Τσίπρας το 2015, αλλά τότε προτίμησε για συμμάχους τους Καμμένους και τις «υπόγειες συμμαχίες» με τον Καραμανλή και τους ανθρώπους του.
Ωστόσο, δεν ήταν καθόλου αρνητικός στην προοπτική συνεννόησης και μελλοντικής συγκυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ με την κλεφτοπασοκαρία – ή ένα τμήμα της, με στόχο την… «ανασυγκρότηση της χώρας», ενώ χαρακτήρισε «συμπαθή» και «χαρισματικό» τον Τσίπρα και ευχήθηκε να… «μετεξελιχθεί», ώστε να συνεργαστούν μετά τις εκλογές.
Υπενθυμίζουμε, πως το «φλερτ» του Τσίπρα με τον Jeffrey είναι πολύ προχωρημένο, και –διόλου τυχαία- ο λεγάμενος έδωσε το παρών στην χθεσινή εκδήλωση που διοργάνωσε ο Τσίπρας.
Ξαφνικές αγάπες;
Όχι βέβαια!
Απλώς, οι δυο τους (mister Tsipras και Jeffrey) έχουν κοινά –υπερατλαντικά- αφεντικά, οπότε η μελλοντική συνεργασία τους είναι μοιραία!

Δεν υπάρχουν σχόλια: