Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2019

Ετσι για την ξεφτίλα...Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ ενωμένο δυνατό...


Με μεγάλη αγωνία περιμέναμε όλοι οι Αθηναίοι το ψηφοδέλτιο Μπακογιάννη (για να ξέρουμε ποιόν θα μουτζώνουμε την επόμενη πενταετία). 
Με μεγάλη έκπληξη διαπιστώσαμε ότι ένα σωρό Καμινέτοι του ΠΑΣΟΚ, του βαθέως ΠΑΣΟΚ μάλιστα, της ΔΗΜΑΡ και της Αριστεράς και της Προόδου μετακόμισαν στο ψηφοδέλτιο της παράταξης… «ο καλός ο μύλος όλα τα αλέθει», pardon, της παράταξης του κ. Μπακογιάννη, που στηρίζεται από τη ΝΔ ήθελα να πω. 
Έτσι κάτι ξεφτιλισμένοι, γιατί δεν μπορώ να τους πω αλλιώς, που επί Καμίνη ψήφιζαν με χαρά τις αδειοδοτήσεις ΚΥΕ αλλοδαπών με άλλα αντί άλλων χαρτιά και κάτι άλλοι ξεφτίλες, συγχωρέστε μου τα Γαλλικά, που σφύριζαν αδιάφορα όταν οι γειτονιές μας γίνονταν Kαμπούλ και κάτι άλλοι ξεφτιλισμένοι επίσης που μας έλεγαν φασίστες και χρυσαυγίτες, όταν αντιδράσαμε στην τσαντιροποίηση της περιοχής, μαζεύτηκαν όλα μαζί και ενώθηκαν με τους κομματικούς της ΝΔ, τους οποίους μέχρι πρότινος έβριζαν.
Οι κομματικοί βέβαια δεν έχουν τέτοια θέματα καθότι ΝΔ να΄ναι κι ό,τι να'ναι.
Άσε που και τον ΕΤ τον εξωγήινο να τους φέρουν για αρχηγό στη ΝΔ θα τον ψηφίσουν.
Έτσι όλοι αυτοί μαζί δεν θα έχουν κανένα πρόβλημα να συνεχίσουν το πρόγραμμα ΕΣΤΙΑ της Ύπατης που στεγάζει, ταϊζει και κουράρει παράνομους με τους φόρους μας και τα τέλη μας. 
Δεν θα έχουν κανένα πρόβλημα να συνεχίσουν να συνεργάζονται με τις ΜΚΟ του Σόρος. 
Δεν θα έχουν κανένα πρόβλημα να συνεχίσουν την ισλαμοποίηση της πόλης και …
Δεν θα έχουν κανένα πρόβλημα να συνεχίσουν να διαλύουν την ζωή μας στο όνομα του Μπακογιάννη αυτή την φορά. 
Περιμένω να δω την οικογενειακή φωτογραφία της παράταξης …«δεν ξέρω πού παν τα τέσσερα», pardon της παράταξης Μπακογιάννη που στηρίζεται από τη ΝΔ ήθελα να πω, στα εγκαίνια του τζαμιού, που ψυχανεμίζομαι ότι οι Συριζαίοι και οι Καμινέτοι θα αφήσουν για τον επόμενο.
Ετσι για την ξεφτίλα.
Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ ενωμένο δυνατό.
ΠΗΓΗ ΦΒ

Δεν υπάρχουν σχόλια: