Τρίτη, 19 Μαρτίου 2019

10.000 ευρώ από την Χατζηγεωργίου στο ...Thessaloniki Pride ....Με την αιτιολογία ...για να «βελτιωθούν οι συνθήκες διαβίωσης» των πολιτών της Θεσσαλονίκης…

Του Αντώνη Τσολναρά
Την επιχορήγηση των 10.000 ευρώ για τη διεξαγωγή του «Thesaloniki Pride» υπέγραψε η νέα υφυπουργός Μακεδονίας Θράκης Ελευθερία Χατζηγεωργίου.
Το  αίτημα από τους υπεύθυνους του Φεστιβάλ, είχε υποβληθεί επί υπουργίας της κ. Νοτοπούλου στις 6 Φεβρουαρίου.
Το Politik.gr συνομίλησε με μέλος του Τμήματος Επικοινωνίας του «Thessaloniki Pride» κο Μύρο Ζέκα, ο οποίος εξήγησε πως το Φεστιβάλ εντάχθηκε σε πρόγραμμα για νεανικές δράσεις, ζητώντας ενίσχυση με χρηματικό ποσό. 
Σημειώνεται πως το 8ο «Thessaloniki Pride» θα διεξαχθεί στις 22 Ιουνίου 2019, ενώ η Θεσσαλονίκη θα φιλοξενήσει και το Euro Pride, τον Ιούνιο του 2020.
«Θέλουμε χρηματοδότηση για το Euro Pride 2020, μιας και η οργάνωσή μας είναι η διοργάνωση του μεγαλύτερου Pride στην Ευρώπη, όπου διεξάγεται κάθε χρόνο σε μία ευρωπαϊκή πόλη και για το 2020 επιλέχθηκε η Θεσσαλονίκη», τόνισε ο κ. Ζέκα.
Και πρόσθεσε: «Σίγουρα, θα έχει περισσότερη απήχηση από το “Thessaloniki Pride”, όμως αυτό θα εξαρτηθεί και από την προβολή που θα λάβει σε περίπτωση επιχορήγησης».
Εδώ μπορείτε να δείτε και την υπογραφή της κ. Χατζηγεωργίου:

ΣΧΟΛΙΟ : ΚΑΙ ΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ!!! ΝΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΑΔΙΚΩΝ ΦΟΡΩΝ ΜΑΣ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: