Τετάρτη, 27 Φεβρουαρίου 2019

ΕΚΤΑΚΤΟ !!! Πληροφορίες για κατάρριψη μαχητικών της Ινδίας από το Πακιστάν!!! - ΒΙΝΤΕΟ -

Αποτέλεσμα εικόνας για Πληροφορίες που κάνουν το γύρο του διαδικτύου και τις οποίες επικαλείται το AFP αλλά και το Al Jazzera κάνουν λόγο για κατάρριψη δύο μαχητικών αεροσκαφών της Ινδίας από μαχητικά αεροσκάφη του Πακιστάν! Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες οι Πακιστανοί έχουν συλλάβει πιλότο που πρόλαβε να εγκαταλέιψει το αεροσκάφος του!  Τα μαχητικά της Ινδίας σύμφωνα με πηγές από το Πακιστάν είχαν παραβιάσει τον εναέριο χώρο του .


ΑΣΧΗΜΗ ΚΛΙΜΑΚΩΣΗ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΠΥΡΗΝΙΚΩΝ ΕΚΑΤΕΡΩΘΕΝ...


Στα πρόθυρα πολέμου βρίσκονται πλέον δύο από τις πυρηνικές δυνάμεις του πλανήτη καθώς πριν απο λίγο οι πακιστανικές Ένοπλες Δυνάμεις ανακοίνωσαν ότι κατέρριψαν δύο ινδικά μαχητικά εντός του πακιστανικού εναέριου χώρου αν και η Ινδία δεν το επιβεβαιώνει.
Αναρτήθηκε και σχετικό βίντεο που δείχνει το ινδικό μαχητικό να πέφτει τυλιγμένο στις φλόγες
Tα ινδικά ΜΜΕ αναφέρουν πως δύο πιλότοι σκοτώθηκαν όταν ένα ινδικό Mig 21 συνετρίβη στο «κατεχόμενο» Kashmir στην περιφέρεια Budgam
Να αναφέρουμε ότι και για τις δύο χώρες το Κασμίρ θεωρούν ότι τους ανήκει εξ' ολοκλήρου....
Το ένα μαχητικό συνετρίβει στην πακιστανική πλευρά στο Azad Jammu ενώ το δεύτερο στην ινδική πλευρά του Kashmir
Η αιφνιδιαστική και αποφασιστική αυτή ενέργεια έγινε μια μόλις ημέρα μετά των βομβαρδισμό θέσεων ισλαμιστών, εντός του πακιστανικού εδάφους από την ινδική Αεροπορία
Σύμφωνα με αναφορές ένας εκ των πιλότων εκτινάχθηκε με το κάθισμά του και αυτή την στιγμή βρίσκεται στα χέρια του πακιστανικού Στρατού
Η αλήθεια είναι ότι κανείς δεν περίμενε τέτοια απάντηση από το Πακιστάν καθώς πάντα η Ινδία γεωστρατηγικά το εκφόβιζε λόγω της τεράστιας διαφοράς γεωστρατηγικής ισχύος.
Παρόλα αυτά το Πακιστάν έδειξε πυγμή και υπερασπίστηκε τα κυριαρχικά του δικαιώματα αδιαφορώντας για το όποιο τίμημα.
Μην ξεχνάμε ότι και στους τρεις προηγούμενους πολέμους ευρείας κλίμακας μεταξύ Πακιστάν και Ινδίας το 1948, 1965 και 1971, το Πακιστάν έχασε και μάλιστα στον τελευταίο πόλεμο του 1971 δεν υπέστη απλά μια ήττα αλλά μια ολοκληρωτική καταστροφή που του κόστισε τα μισά εδάφη του και τα 2/3 των υπηκόων του καθώς τότε αποσχίστηκε το άλλοτε ανατολικό Πακιστάν το οποίο μετονομάστηκε σε Μπαγκλαντές
Φαίνεται καθαρά ότι μάλλονν υπήρξε παρότρυνση από ξένη μεγάλη δύναμη για να προχωρήσει το Πακιστάν σε αυτή την ενέργεια....
Χθες η ινδική Aεροπορία έπληξε για πρώτη φορά από τον πόλεµο του 1971 θέσεις της ένοπλης οργάνωσης Τζαΐς ε Μοχάµεντ (JeM) στην πακιστανική πλευρά της γραµµής εκεχειρίας στο Κασµίρ (όπως αυτή προέκυψε από τον πόλεµο του 1947-1948).
Όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Εξωτερικών της Ινδίας, η αεροπορία βοµβάρδισε τις εγκαταστάσεις ενός στρατοπέδου εκπαίδευσης της οργάνωσης.
Η κυβέρνηση της Ινδίας υποστηρίζει ότι µαχητές της Τζαΐς ε Μοχάµεντ προ ηµερών προχώρησαν σε βοµβιστική επίθεση αυτοκτονίας σκοτώνοντας 40 άνδρες των ινδικών δυνάµεων ασφαλείας.
Οι αεροπορικές επιδροµές εναντίον του στρατοπέδου της Τζαΐς ε Μοχάµεντ είναι οι πρώτες που πραγµατοποιεί η ινδική αεροπορία από τον πόλεµο του 1971.
Μπορεί οι επιδροµές να έγιναν δεκτές µε ενθουσιασµό και πανηγυρισµούς στην Ινδία, όµως προκάλεσαν την οργή της πακιστανικής κυβέρνησης και του ίδιου του πρωθυπουργού του Πακιστάν και θρύλου του κρίκετ Ιµράν Χαν.
Σηµειώνεται ότι σε δύο µήνες η Ινδία έχει βουλευτικές εκλογές.
Aυτή την στιγμή ο πακιστανικός εναέριος χώρος έχει κλείσει.
ΒΙΝΤΕΟ


Δεν υπάρχουν σχόλια: